• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    RUDOLF: bookworm
    LITTLEBOY007CZ
    LITTLEBOY007CZ --- ---
    RUDOLF: můžeš si otevřít knihovnu.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---

Dayz Underground Library Project - Album on Imgur
    http://imgur.com/a/xqujd
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    malé bezvýznamné plus:

"Greetings Survivors,

As those of you participating in testing on the Experimental/Unstable branch on Steam are aware, we have been working hard on iterating 0.60 towards a stable branch candidate. We've received outstanding support from the community, through both extensive bug reports on our Official Forums, and large amounts of server crash and performance data on the Experimental Branch servers themselves.

The team has been working hard on isolating several specific server crashes from the experimental branch servers that we are unfortunately unable to reproduce internally. To that end, as frustrating as it may be, your consistent testing on the builds that have these issues has generated a large amount of crash dumps and logging for the team to analyze. We'll be using this data on Monday, but in the mean time we will be switching the Experimental Branch servers to the last known good 0.60 build for the weekend.

No ETA as of this moment on experimental server downtime, but we will let you know just as soon as they come back online and the client update is ready.

Thank you again for your continued support!"
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    "What other industry do you fire up an untested thing and then lock up and go home for the weekend with it running?

DayZ you are cruel mistress."

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    We are aware of players experiencing issues in the Experimental/Unstable branch. This will be investigated Monday.

Lol, s jejich pověstí fakt dost riskujou. Ne že bych si to přál, ale kdyby steam začal vracet zájemcům peníze, zajímalo by mě, za kolik hodin by to tu společnost položilo.

A ten arogantní komentář co z twitteru zmizel během chvíle taky stál za to. To že hrajem na expu je jasný a že na expu budou chyby je taky jasný, ale nechápu proč to aspoň před vydáním někde nějak netestujou, copak nemaj testery? V rámci úspor tu funkci zastávaj hráči?
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    zkontrolujte si kdyz tak jestli nemate v configu 4K render rozliseni, jestli jo tak prepsani nepomuze, je treba ten config smazat a verifikovat game cache
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    https://forums.dayz.com/topic/232639-exp-update-060132867/?page=43

konec stránky, padá to asi všem..Super no
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SPINGEE: tak nevim, asi karma. A to na expu nezabíjím nikoho kdo po mě nestřílí. Sakra

nicméně Dubas si taky stěžoval myslím, že mu to po pár minutách padá..
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    REDSNAKE: ja ted hral dve hodiny a nespadlo nic
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BURKHAR: a ti co dělaj DayZ jsou herní vývojáři?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    REDSNAKE: Herní vývojáři o víkendu pracují běžně.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Well done rozesrat to na víkend. Nejen že servery padaj po pěti minutách ale ještě tam je nějakej memory leak nebo co...

O víkendu asi prstíčkama nehrabou, že by to opravili aspoň do původního stavu před updatem..

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Hned za rohem další sedan, tak jsem jen přetahal díly a padl server než jsem stihl nastartovat.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KURVAPRDEL!
    jsem opravil auto aby mě desync poslal mezi ceduli a dřevěný plot odkud nejde vyjet.

Nějakej nápad? Cedule ani dřevěný plot rozbít nejdou...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    kurva prdel, našel jsem sedan kterému chybělo kolo. Najdu kolo. Běží za mnou zedi, týpek se sporterem je postřílí a jde se mnou k sedanu. Potkáme dalšího týpka, vezme další kolo a běží s námi. Restart. Bych se posral :D
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    RUDOLF: Nene jen zas 3tydny v kuse kalil za prachy z EA :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: dean vylezl z metra

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: zatim tohobzas tolik nepredvedli..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    TERZ: he is still waiting

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam