• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Hned za rohem další sedan, tak jsem jen přetahal díly a padl server než jsem stihl nastartovat.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KURVAPRDEL!
    jsem opravil auto aby mě desync poslal mezi ceduli a dřevěný plot odkud nejde vyjet.

Nějakej nápad? Cedule ani dřevěný plot rozbít nejdou...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    kurva prdel, našel jsem sedan kterému chybělo kolo. Najdu kolo. Běží za mnou zedi, týpek se sporterem je postřílí a jde se mnou k sedanu. Potkáme dalšího týpka, vezme další kolo a běží s námi. Restart. Bych se posral :D
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    RUDOLF: Nene jen zas 3tydny v kuse kalil za prachy z EA :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: dean vylezl z metra

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: zatim tohobzas tolik nepredvedli..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    TERZ: he is still waiting

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: do dvou let budou určitě spawnovat i pumpičky na kolo.. ale imho bych čekal, že kolem dayz bude spoustu peněz, tak další vývoj nás nemine..
    TERZ
    TERZ --- ---
    RUDOLF: No myslel jsem tím samozřejmě ten redneréééér. Každopádně ja to určitě nezapnu dokud tomu se zombem nedáte Seal of approval pro hatery, takže zatím jenom videjka :-)

Grafiku z videí neposoudím ale doskakování objektů i na krátkou vzdálenost vidět je, problikávající textury země v interierech taky přetrvávají a průchozí objekty jsem také zahlídl (což jsou tak nějak věci, které znám už z módu proto mě zajímal aktuální stav toho enginu. Měl jsem za to, že ho mění i z těchto důvodů.)

RUDOLF: Sorry za edit, ty chyby mě mlátili do očí (ty ostatní nevidím:-D)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    TERZ: jojo, říkali že to má bejt nejdřív 1:1 vůči starýmu rendereru, takže úkol splnili, včetně glitchů:-) teď je hezkej déšť, takovej správně jarní..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: no, s jejich tempem vývoje očekávám po dalších dvou letech aspoň kolo. Doufám, snad, možná...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: nenažraný jsou co:-) zlej španěl:-)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: servery přestanou odpovídat. Je fakt, že ten DDOS je asi nápor.

Btw. maj prachy už jen na dva roky vývoje? :D 2 700 000 prodanejch kopií a oni maj prachy už jen na dva roky vývoje? :D :D :D

koule bych jim urval
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: klient nebo servery?

Mně to nepadlo, hrál jsem 4 hodiny.. jestli padaj servery tak je jasný, že všichni už maj kliklací boty a ty servery to nepřežijou..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    TERZ: druhý výmysl?

1.)
    je nahozená první iterace renderingu, šlape to výrazně rychleji ale prej je to technologickej downgrade a grafika je stále stejně hnusná plus nový bugy - něco s LODem, ale neposoudím - HNIZDO si něčeho všiml a šel zhnuseně spát..

světla nejsou vyřešený, takže je otázka jestli dostojí slibům a z 1:1 ve vizuálu vykročej dál předěláním textur a novýma features v dx11 (tesseling aspol.).. Já například ocením aby světla nebylo vidět z druhý strany budovy - ale nevím čím to bylo, ale čekalo se na novej rendering, takže se s tím snad něco udělá - tipuju, že to bude mezi priorita.. co si pamatuji tak, maj ještě peníze na 2 roky vývoje - tak bych posun očekával..

2.)
    zedi ve větším budou až v .61, prej se vylíhnou i vlci a novej zvuk tech z army..
    kdy bude .61 se neví, stejně se ani neví kdy bude 60 na stable..

3.) ty další výmysli jsou player controller a ještě něco - zlepší to animace, zpomalí pohyb, přinese boha mezi bezvěrce - zatím není označený build, kdy to spatří platíci plebs..

4.) Další výmysl bude aby šlapali vrtulníky..

5.) a pak teprve bude beta:-) klidně si dej voraz, o nic zatím nepřicházíš..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    já vím, že hraju early acces a k tomu ještě experimentál nicméně padá to tak hrozně všem nebo je chyba na mém přijímači?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    jsem si vzpomněl na cestu z letiště do pekingu.. smog is in the air..

BLACKOUT
    BLACKOUT --- ---
    HNIZDO: suhlasim, ide to do sraciek. LOD ma snad limit 10m (20 je nejako prehnane)
    Aby si zlepsil technologiu potrebujes $$$ a cas ... pochybujem ze sa tam da este nieco zlepsit, skor siahnut na nieco co je dostupne, kch kch UE...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HNIZDO: kvalitní příprava na pátek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam