• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    RUDOLF: Radsi na to koukat nebudu, nejsem si jistej jestli jsem dostatecne odolnej..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Dík
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: sitrep je easy, s .60 přišel novej rendering a je jen 50 exp serverů.. brian říká, že ten zájem je překvapil.. což je lol, když konzistentně jeden z hlavních důvodů opakovaných komunitou, je že jim byla prd platná i7 a GTX 980 Ti. Na druhej důvod - zombies, se teprve čeká. Rétorická cvičení kdy dorazí .60 na stable či beta už nějakou dobu nejedou -- bůh tomu žehnej;-) Už i na redditu skončili povzdechy, všichni hrajou .60 a zbytek čeká až to bude na stable, aby si taky zahrály.

Ale rétorickou samolibost Brianovy upřít nejde, přijde mi že si v těch rozhovorech začal libovat a prodává SA;-)
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    NAGASAWA: ktery vanoce mas na mysli :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HANOUCH: nemam sebemensi naladu poslouchat dalsi retoricky cviceni proc to vyjde az "o vanocich" SITREP pls?
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    RUDOLF: Dayz to je takova stalice e3 neco jako helenka vondrackova nebo karel gott.

"Letos jsem vydani dayz sa opravdu necekal"
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    off guard my ass

Brian Hicks talks about DayZ 0.60/61 @PCGAMINGSHOW 2016 E3
    https://www.youtube.com/watch?v=Nn6uxw-l6r0
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ear excavation orgy / NSF

DD2016 - Viktor Kostik: How to Survive Early Access?
    https://www.youtube.com/watch?v=vL3PPYx7yiw&feature=youtu.be
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    HANOUCH: vidim tam jen sama kvalitni jmena jestli to klapne tak to bude kvalitni dychanek
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    HANOUCH: destroyer prej uz taky da uz nema argumenty poslal jsem mu klice na A2 A A2OA
    CUKY
    CUKY --- ---
    Jo a statisticky mám armu2 2x...
    CUKY
    CUKY --- ---
    Sem někde propásl tu anketu, každopádně, asi bych se přidal, někdy k večeru. ;)
    DZS
    DZS --- ---
    HANOUCH: Proc nejde z mobilu hlasovat tyjo... :(
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---

kdo se hlasi na dayz mod v sobotu pristi vikend (18-19) + jedna statisticka otazka

16 hlasy od 16 respondentů

HANOUCH
      HANOUCH --- ---
      DZS: ok pristi vikend mi taky vyhovuje
      DZS
      DZS --- ---
      HANOUCH: Mnoo pokud to nebude tento vikend (anzto smrdim v procesu) ale az ten dalsi (nebo jakejkoliv nasledujici obvikend) tak bych taky zavdal
      REDSNAKE
      REDSNAKE --- ---
      HANOUCH: já jsem pro!
      HANOUCH
      HANOUCH --- ---
      dnes mi psal jeden nejmenovany dayz kamarad do posty a velmi me to potesilo a dostal jsem napad. stmelme komunitu pojdme si spolecne zahrat dayz (mod) o nejakym vikendu.
      BLAF
      BLAF --- ---
      Status Report - 07 Jun 2016 - Developer Discussion & Status Reports - DayZ Forums
      https://forums.dayz.com/topic/233988-status-report-07-jun-2016/
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam