• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    !
    DayZ Development on Twitter: "The 0.60 client for Stable branch will be available for download shortly. Servers are being updated - ETA 1 hour. ^SM"
    https://twitter.com/dayzdevteam/status/743127270005559296
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    RUDOLF: To tam je od 0.60
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: DESTROYER: tak ta gumovost je všude v armě, jen v SA vynikne více kvůli dominanci melee a neautomatickejch pušek.

v internal už dělší dobu jedou s novým ovládáním avatara, který omezí zběsilí změny směrů apod. plus se časem zpomalí sprint, zavede stamina, animace při zranění.. V internal ty technologii maj imho připravený, jen se furt čeká tunu času, než se povede merge nových technologií na hlavní větev a vyřeší vzniklé nové bugy a splnila se QA pro hratelný build. Jak to dopadně nikdo zatím neví.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HALCYON: praskání ohně jsem si všiml poprvé!
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    HALCYON: povidam chci do Vrsovic...
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    HANOUCH: Jan Hus za pravdu taky trpěl.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    HALCYON: ti nekdo dal minus dmnti fatk
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    ELPASO: prorusaki
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    DAYZ SA JE TED DOBRY!
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: Je to furt stejne priserny. Pokud panacek nestoji, tak je to pouze toceni ruletou.. A kdyz se k tomu prida jeste ten blbej layout a prekopany ovladani. Konec :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: Já se prostě bojím, že z DayZ už nikdy nebude střílečka, ty přestřelky jsou gumové, neohrabané, tady je to krásně vidět, co člověk zažívá v každé akci a to je špatně prostě..
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    RUDOLF: Radsi na to koukat nebudu, nejsem si jistej jestli jsem dostatecne odolnej..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Dík
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: sitrep je easy, s .60 přišel novej rendering a je jen 50 exp serverů.. brian říká, že ten zájem je překvapil.. což je lol, když konzistentně jeden z hlavních důvodů opakovaných komunitou, je že jim byla prd platná i7 a GTX 980 Ti. Na druhej důvod - zombies, se teprve čeká. Rétorická cvičení kdy dorazí .60 na stable či beta už nějakou dobu nejedou -- bůh tomu žehnej;-) Už i na redditu skončili povzdechy, všichni hrajou .60 a zbytek čeká až to bude na stable, aby si taky zahrály.

Ale rétorickou samolibost Brianovy upřít nejde, přijde mi že si v těch rozhovorech začal libovat a prodává SA;-)
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    NAGASAWA: ktery vanoce mas na mysli :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HANOUCH: nemam sebemensi naladu poslouchat dalsi retoricky cviceni proc to vyjde az "o vanocich" SITREP pls?
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    RUDOLF: Dayz to je takova stalice e3 neco jako helenka vondrackova nebo karel gott.

"Letos jsem vydani dayz sa opravdu necekal"
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    off guard my ass

Brian Hicks talks about DayZ 0.60/61 @PCGAMINGSHOW 2016 E3
    https://www.youtube.com/watch?v=Nn6uxw-l6r0
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam