• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    BLAF
    BLAF --- ---
    WILL: Jasny, to chapu, ja jen, ze u predchozich her BI svoleni k pouziti znacek mela...
    WILL
    WILL --- ---
    BLAF: Název zbraní je většinou trademark, takže buď se musíš domluvit se všemi výrobci (a zahrnout disclaimer, že jsou to trademarky těch a těch společností), a to všechno za risku, že ti to nepovolí, nebo za to budou chtít nějaké peníze. Nebo se na to můžeš vykašlat a pojmenovat je jinak.
    BLAF
    BLAF --- ---
    BURKHAR: Rikaji, a Arme 2 a vsem predchozim hram nerikaly?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BLAF: Licence ti něco říkají?
    BLAF
    BLAF --- ---
    Tusi vlastne nekdo, proc se nepouzivaj originalni nazvy? Ja jen, ze jeste v Arme 2 to zjevne slo :)
    MAOR
    MAOR --- ---
    Ještě by mě vlastně zajímalo, z čeho si kurva vycucali ten název Šárka.. pochopil bych Šáde, Šádes, nebo Máňa... ale Šárka? Máňa se u nás říkalo snad každé škodovce, nejen kdysi, ale ještě docela nedávno, Šáde říkali zase kamarádi od Brna.. ale Šárka? To mi hlava nebere..
    MAOR
    MAOR --- ---
    DESTROYER: nikdy :D
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Vy jste se koukam jeste nesmirili, ze budou neustale pridavat kdejakou pycovinu, ale za zadnych okolnosti a zasadne nikdy nepridaji to co si prejeme.. :D
    MAOR
    MAOR --- ---
    ZOMBO: ono je tak nějak jedno, jaký poměr vozidel a zbraní je v tuto chvíli. o tom, že nechcou vz.58 v dayz psali už dávno, když je lidi otravovali s dotazy. prostě v dayz vz.58 nebude :/ hlavně že tam jsou/budou augy, kulomety, raketomety, brokovnice s bubny apod...
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    MAOR: Měl bych tip, proč se s ní serou: teď jsou ve hře 4 vozidla vs. 7 útočnejch pušek, z toho jedna velice podobná ve stejný ráži. V řadě je nicméně 13 novejch zbraní, velice bych se divil, kdyby to bylo finální číslo. Vz. 58 jsem měl v módu rád, ale radši bych neuměl střílet s L85A2, kterou mi tam vysloveně odmítaj přidat...
    MAOR
    MAOR --- ---
    RUDOLF: tohle mě nasralo už na fb... posranou škodovku ano, ale sa vz. 58, to neeeee..
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ... a pickup. UAZ sice vlastní vrak nemá, ale Peter ho tam chce údajně taky.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    RUDOLF: Tož pěkně jsem si to tim svym červnovym data-miningem vyspoiloval, já je dokonce podezříval, že se jen přepsali u 1203... To, že udělaj ke každýmu vraku pojízdnou verzi, už maj skoro splněno. Prakticky zbejvá jen Humvee (v plánu).
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---

77WHITE
    77WHITE --- ---
    RUDOLF: ah, starej dobrej thunder dome:)
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    ZOMBO: super, ted jeste nejaky unikatni budovy v kazdym vetsim meste, aby melo smysl se tam do nekonecnyho koseni zombiku poustet
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ZOMBO: RIP me. Doporučuju si snížit hlasitost, pokud máte sluchátka a nechcete z toho AUGa ohluchnout jako já.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    .61 Dev Log / Audio Tech Updates
    https://www.youtube.com/watch?v=IXr3U098Bss
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: To ber jako můj skromnej a naivní odhad (viz to "+"), plány pro 0.62 nejsou ještě zveřejněný. Básní o tom dlouho a vydatně, tak ten rozdíl čekám víc než znatelnej, jinak by kvůli tomu systému nepředělali většinu animací a i proto je v řadě přes 10 novejch zbraní.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: v 0.62 má být ten nový systém ovládání? Takže by to mohlo přestat být "gumové"?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam