• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    MAOR
    MAOR --- ---
    UBIK: tak to se českým raději vyhni :D tam kamarády moc nenajdeš. tam všichni loví vše.
    UBIK
    UBIK --- ---
    MAOR: díky! rád bych něco více friendly, kecací, týmové, tak proto jsem uvažoval o RP serverech. ingliž neva, 3PP neva.
    MAOR
    MAOR --- ---
    RUDOLF: asi. ale navíc mě u nich sere, že mají snad jeden jediný server 1 person a to ještě na 30 lidí... pro mě jako neangličtináře je sice lepší hrát na cz/sk serverech, ale za takovou cenu to ani nestojí.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    MAOR: přijde mi, že provider to jede na pomalejším železe, než jsem zvyklej v zahraničí..
    MAOR
    MAOR --- ---
    LASICE78: oblíbené to asi je, ale moc funkční mi to tam nepřijde.
    UBIK
    UBIK --- ---
    poradíte mi pls nějaký oblíbený a/nebo funkční server? možno s registrací. dík.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ZOMBO: "We will be looking very seriously at the possibility of branching all the other main milestone goals off for testing on experimental branch while work continues on wolves."

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Status Report - 16 Aug 2016 | DayZ | Official website
    https://dayz.com/blog/status-report-16-aug-2016
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    OMNISLASH: Dneska je jina doba.. Na takove projevy nenavisti uz dnesni mladez nema. Dneska uz frci jenom obrazky plivancu a vajicek, pripadne ruzne nevtipne memy na forech :D
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    DESTROYER: lide po nich na ulici plivou a hazi vejce, nebo jak se to projevuje? :-D
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: Arma tym je stejne stale spojovan s dayz at chteji nebo ne no.. :l
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Tak Army se daj označit docela za úspěch, ale vemte si kdo by chtěl být spojován s DayZ?:))
    BLAF
    BLAF --- ---
    77WHITE: Tjn, ale tam jsou s tim konzistentni od zacatku, takze uz to k tomu GTAcku tak nejak patri :)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    BLAF: se koukni třeba na Rockstar s GTAčkem, ty finanční strop nemaj a taky mají fiktivní jména.
    BLAF
    BLAF --- ---
    BURKHAR: Kk, takze rozpoctove omezeni... nu, skoda :)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BLAF: Měla a to většinou stojí nemalé úsilí / peníze / člověkozdroje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam