• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    DUBAS_: obávám se ze jakmile by byl uvolnenej kod, citerky opet zazari.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    UBIK: ok kdyby byl uvolnen kod dayzsa pro komunitu a mohli se na to delat mody tak si myslim ze tohle by byl prvni mod co vyjde hrat za frakce, podle toho co si vyberes budes mit nejaky bonusy pokud se nebudes drzet svy role dostanes penalizaci
    UBIK
    UBIK --- ---
    WILL: narazil jsem pak ještě na jakýsi švédský RP server, někde mám bkmrk.
    DUBAS_, MAOR: myslím si, že pokud programově všichni loví všechny, tak hra jaksi ztrácí smysl. nejen že se z ní stane tupé běhání z pláže (navíc hra není dodělaná a proto je opětovné vybavování zdlouhavé oproti modu), ale zcela zmizí ten komunikační prvek. celkově jde o to, zda nehrát jen na RP serverech. jenže tam zase mizí ten rajc, neb tě nikdo dokonce nesmí jen tak zabít. v realitě tu ale jsou lidé, co jsou friendly i ti, co prostě vraždí. to by mělo být na RP serverech ošetřeno - chci si založit vraha, ok, napíšu o tom pár řádek a admin by to měl schválit... v tom případě se moderace (jako v RPG je pán jeskyně) asi nevyhneš.
    WILL
    WILL --- ---
    UBIK: Chvilku jsem pobýval na DayZ Underground, kdysi dávno v alfě. Fajn lidi.
    MAOR
    MAOR --- ---
    DUBAS_: tak tak. skoro jako včera když na kamaráda jedoucího ve v3s volal běžící týpek že je friendly, že je bambi, že nic nemá a vzadu byl schovaný borec https://www.youtube.com/watch?v=54S3lFPH0ME
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    MAOR: tak to ma byt, poradny survive, kdyz hrat v parte tak jedine s nekym koho znas jinak se stane ze te voskubou i partaci co potkas :)
    MAOR
    MAOR --- ---
    UBIK: tak to se českým raději vyhni :D tam kamarády moc nenajdeš. tam všichni loví vše.
    UBIK
    UBIK --- ---
    MAOR: díky! rád bych něco více friendly, kecací, týmové, tak proto jsem uvažoval o RP serverech. ingliž neva, 3PP neva.
    MAOR
    MAOR --- ---
    RUDOLF: asi. ale navíc mě u nich sere, že mají snad jeden jediný server 1 person a to ještě na 30 lidí... pro mě jako neangličtináře je sice lepší hrát na cz/sk serverech, ale za takovou cenu to ani nestojí.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    MAOR: přijde mi, že provider to jede na pomalejším železe, než jsem zvyklej v zahraničí..
    MAOR
    MAOR --- ---
    LASICE78: oblíbené to asi je, ale moc funkční mi to tam nepřijde.
    UBIK
    UBIK --- ---
    poradíte mi pls nějaký oblíbený a/nebo funkční server? možno s registrací. dík.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ZOMBO: "We will be looking very seriously at the possibility of branching all the other main milestone goals off for testing on experimental branch while work continues on wolves."

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Status Report - 16 Aug 2016 | DayZ | Official website
    https://dayz.com/blog/status-report-16-aug-2016
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    OMNISLASH: Dneska je jina doba.. Na takove projevy nenavisti uz dnesni mladez nema. Dneska uz frci jenom obrazky plivancu a vajicek, pripadne ruzne nevtipne memy na forech :D
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    DESTROYER: lide po nich na ulici plivou a hazi vejce, nebo jak se to projevuje? :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam