• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    MAOR
    MAOR --- ---
    RUDOLF: tak hrabat se v motoru a nasedat do auta, to je trochu rozdíl. stačilo by namířit ksicht na dveře, efkem otevřít, efkem nasednout, natočit hlavu a nebo klidně použít Q nebo E, podle toho, na které straně sedis a tím zavřít dveře.

aby to za chvilku nebylo tak, že dobehnes ke zavřeným dveřím a budeš scrolovat ve výběru: otevřít, zaklepat, vyrazit .. vůbec bych se nedivil
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    Tak kdo ma dnes chut si ublizovat, tak po sedmej na mumblu a jdem se zas projit na DayZ SA
    Cim vic nas bude tim to bude vetsi zmatek a sranda jak vcera :o)

Hrat se bude na DayZ-SA serverech sraz je v Severogradu kde jsme odpojeny.
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: vlozis do prázdné pistole zásobník, hned se tím nabije náboj do komory. pak jen stačí zásobník vytáhnout a doplnit o ten jeden náboj.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Btw. u zbraně se zásobníkem, jde zásobník vložit do zbraně která je nabitá nábojem v komoře? Pokud ne, tak to ovládání imho nedává smysl. Jako že bych měl třeba u CR-75 15+1
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    RUDOLF: navíc nosíš jako vostrej chlap s jistou rukou 30+1 v komoře :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: Jo, to se mi stalo včera. Spokojeně "nabiju" blaze stisknutím tlačítka R, odložím na rameno a běžím. Potkal jsem surváka, nevěděl o mě, ale pak si mě všiml, zastavil si zrovna když jsem na něj umísťoval kříž optiky, pěkně na břicho. Zmáčknu tlačítko myši, cvak....Kurvaaa
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    MAOR: jeste si zapomnel ze u lady musis sklopit sedacky kdyz chces vlizt dozadu viz me video :o)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    MAOR: u těch fár je to tak, že když otevřeš motor, musíš nalézt správnou komponentu. Za mně je tohle cajk.. u vrtulníků a letadel to bude ještě vtipný.. co se týče nabíjení, tak mi to vyhovuje.. už teď se na redditu člověk dočte, že chlapík vloží do zbraně zásobník a pak teprve zjistil, že neměl v komoře natažený náboj, kdežto ten druhej jo a tak byl rychlejší.

ale obecně bych to bral tak, že teď se zase vytváří možnosti a pak se budou zjednodušovat a víc designovat na UX.. mám pocit, že se chtějí i zbavit action menu, tak se necháme překvapit.. zatím ani nefungují věci, že piješ dokud držíš tlačítko a tak..

RUDOLF: slzička byla ukápnuta na dubase aspol.
    BLAF
    BLAF --- ---
    REDSNAKE: Ani ne, imho je to o zvyku.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: Z toho co tu zazniva mi to prijde hodne nesmyslny. Kdyz vecer budu stihat tak si schvalne zkusim udelat vlastni nazor.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Hele, takovej nesmělej dotaz, vám to nepřijde překombinovaný? Třeba to přebíjení?.....
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    REDSNAKE: erko natahuje závěr. Bude to mít asi větší důležitost až se ti kvér bude zasekávat:)
    MAOR
    MAOR --- ---
    DESTROYER: Přesně ku*va tak... až mám z toho vždycky nahozenou žílu na krku :D Oni nemohli jako např. u Army 3 mít jedno debilní tlačítko na nasednutí/vysednutí do techniky. Jak idiot musíš najet na dveře, kolečkem je otevřít, kolečkem vlézt dovnitř a nakonec nascrolovat a kolečkem zavřít dveře... Jooooo jasně, bohemka ti bude tvrdit že nedělají válečný simulátor, že to není ani simulátor techniky a vlastně simulátor něčeho, ale budou tě srát takovými nesmyslnými kokotinami, až je to k smíchu, protože tohle prostě není normální...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Chlapci, jak vás tu dnes čtu, ukápla mi slza dojetí.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    MAOR: Survival zalozenej na nesmyslne komplikovanem ovladani? :P
    MAOR
    MAOR --- ---
    Jen asi bacha u těch zásobníkových zbraní, musíš mít na ten zásobník volné místo, jinak ho ztratíš někde v lese :D
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: Pokud máš Blaze, tak to bude přesně, jak píšeš. Na 2 máš munici a dvojkou to přebiješ. R funguje např. u bolt-action pušek. Máš třeba CR527 s plným zásobníkem 5 ran. Vystřelíš a eRkem vyhodíš nábojnici a šoupneš do komory další náboj. U samopalů a útočných pušek to nemám odzkoušeno, ale podle mě by to mělo fungovat tak, že pokud máš víc zásobníků, tak první vystřílíš a eRkem vložíš druhý zásobník do zbraně a máš přebito.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Mimochodem, může mi někdo vysvětlit jak funguje ten novej systém přebíjení zbraní? Dejme tomu, že mám Blaze, nabindovanou na klávesu jedna, na klávesu dvě mám nabindované .308 náboje. Klávesou R to nejde přebít, resp. provede se animace, ale zbraň je vybitá. Kávesou 2 to konečně nabiju. To je normální? Co vlastně teď dělá klávesa R? Pokud bych měl zásobníkovou zbraň, tak to R fungovat bude?
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    HALCYON: Tak si trhni. :*
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    BURKHAR: Ty :DDD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam