• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    MAOR: skoda ze se sloty obsazeny pistoli nedaj zamknout v gearu jen pro ni
    MAOR
    MAOR --- ---
    DUBAS_: joooo, taky se mi párkrát podařilo přijít o zbraně.. od modu se toho v tomhle moc nezměnilo...
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    tak ted jsem prisel o tu svoji tlumenou devitku sem ji prebyl a jeden zasranej naboj se mi hodil do slotu pro pistoli a ja si toho nevsiml pak jsem ji schoval a vypadla mi na zem nekde u krasna pod cernou horou u kostelu dpc :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    kdyby tam náhodou zítra byl, potřeboval by přední kolo a zadní dvojitý kolo..

DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    doplnujem sily na zejtra, pak rozjedem BTRko
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DUBAS_: byla nejaka akce? skod, ze jsme za ty dve hodiny nepotkali nikoho ciziho..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HALCYON: Po restartu u mě v pořádku.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    HALCYON:

Hunger games.

A než jsme se všichni respawnli na jednom místě v bílejch hadrech, tak lagy a rubber banding co 100 metrů :).
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    MAOR
    MAOR --- ---
    DUBAS_: Tak to jsem rád, to by mě celkem mrzelo :D
    Myshkino killing
    https://www.youtube.com/watch?v=zlbM5n8twNs
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    MAOR: ne ne to my nebyli
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DESTROYER: u oleje to bude identický, jen čas strávený přílívání bude znamenat větší naplnění nádržky na olej, tj. stejně jako u pití. takže čas neztratíš..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DESTROYER: vezmeš do ruky svíčku, namíříš na místo kde se mění svíčka, objeví se ti ikona nebo text vyměň svíčku a začneš držet tlačítko myši, dokud panďulák nedokončí výměnu svíčky.. pokud přerušíš držení, přestaneš montovat svíčku - tipuju že nezůstane zpola zašroubovaná v autě, ale zůstane v tvý ruce a budeš muset proces opakovat.. tímhle jde zmáknout spoustu interakce, např. přesuny v inventáři apod. prostě jak v děství u adventur.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    RUDOLF: A klavesnice pro DayZ bude zabirat uzemi nekolika casovych pasem. Zatimco u sipek bude rano tak a u klavesy na zasroubovani vicka nadrzky na olej uz bude podvecer.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    MAOR: jak jsem říkal, imho se skrolování časem zbaví a vše bude one button.
    MAOR
    MAOR --- ---
    DUBAS_: Hele, minulý týden v pátek večer. Partička asi pěti lidí s bílými páskami v oblasti vojenského tábora u Myshkina. Nevíš o tom něco?
    MAOR
    MAOR --- ---
    RUDOLF: tak hrabat se v motoru a nasedat do auta, to je trochu rozdíl. stačilo by namířit ksicht na dveře, efkem otevřít, efkem nasednout, natočit hlavu a nebo klidně použít Q nebo E, podle toho, na které straně sedis a tím zavřít dveře.

aby to za chvilku nebylo tak, že dobehnes ke zavřeným dveřím a budeš scrolovat ve výběru: otevřít, zaklepat, vyrazit .. vůbec bych se nedivil
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    Tak kdo ma dnes chut si ublizovat, tak po sedmej na mumblu a jdem se zas projit na DayZ SA
    Cim vic nas bude tim to bude vetsi zmatek a sranda jak vcera :o)

Hrat se bude na DayZ-SA serverech sraz je v Severogradu kde jsme odpojeny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam