• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Není SA po skoro třech letech od vydání alfy nějak pozadu oproti modu? I po třech letech je stále Alfa... Kdo pametá jak jsme v modu zabíjeli tisíce zombíků než nás sworo postřílel v soboru.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    77WHITE: je to rychlejsi nez a3 tam furt oproti tomuhle plaves v medu (ne ze bych si uz nezvykl), vyzkousej uvidis sam ma to jen 14gb
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    Whats the hype? Argo je jen smaller scale A3? Nebo je ten shooting experience natolik odlisnej? Jinak nevidim rozdil mezi dobre udelanym scenarem a timhle.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DUBAS_: no právě tam píšou, že codebase je A3 nikoliv enfusion..

"Project Argo was initially created as a mod for Arma 3, we soon realized that it would be more practical to release it as a standalone game. Internally, this helped us to separate Project Argo and Arma 3 development more clearly, and it would also enable us to make the game available to a wider audience. "

Zrovna tady bych chápal enfusion jako ten správnej engine, kvůli překopanýmu netcode. Ale asi je jasný že enfusion ještě není hotový a proven. Na rozdíl od A3.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    jinak mi byl schvalen novy klub venovany Projectu Argo kdyz uz to bude SA hra

pokud ma nekdo zajem klub sledovat hledejte nazev Project Argo
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    RUDOLF: cus jj mrkni sem https://www.projectargo.net/ a blog je to tam popsany
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HALCYON: no, to co jsi vyjmenoval vlastně v DayZ prakticky vzato taky není, asi máš pravdu
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    I feel cranked!
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: No jasně, Argo totiž neni na píču. :D

A srovnatelný myslím jsou. Akorát v Argu nemáš zvířata, auta, vrtulníky a craftění... :D.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HALCYON: jen mi přijde, že ty dvě hry nejsou moc srovnatelný, nic jinýho v tom nehlodej:)
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: Seš jedinej, já se ale i tak směju :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DUBAS_: Fakt? Je k tomu nějaké čtivo? Mám pocit že je to na čisté a3!
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DESTROYER: no prave engine si bere z dayz sa enfusion
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HALCYON: Sorry pane, ale to je natolik zavádějící, že jsem ti musel dát mínus tentokrát i já.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    HALCYON: Vsak je to od zacatku delano na vyzkousenem a odladenem enginu (A3) ;-)
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    Pobavilo mě, že project Argo, které vzniklo prakticky nedávno už má verzi 0.65!!!

Možná by se měli autoři DayZ SuckAss chytit za nos.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BURKE: Ty FPS dropy zmizeli se včerjším buildem. Systém ovládáni a animace postavy se změní. Prototyp co ukazovali před mnoha měsíci působil dobře, ale uvidí se jak to bude vskutečnosti fungovat.
    BURKE
    BURKE --- ---
    RUDOLF: Booooooooooring , divný , že tam neukazuje ty FPS dropy 60 - 0 , 0 - 60. A samozřejmě ten úžasnej systém váhy postavy kterej to dodělal úplně...hahaha
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    "Lone wolf vs. lone wolf. Found this guy all on his own above Myshkino military base while running for my life from two other players."

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam