• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Nepřijde mi moc relevantní řešit u hry, kde jsou zombie, jestli se vlci chovaj realisticky. ;)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ELECTRICKOTA: to nepochybně, ale smečka nevydrží moc velké ztráty. Tohle je jasně gameplay reasoned. V přírodě zvířata zvažujou i vynaloženou energii a čas. Zranění jsou velkej problém, vysílit se lovením příliš silné oběti, taky není chytré, tyhle chyby si můžou dovolit na začátku, ale né když už jsou zoufalí. Myslím, že vlci jsou konzervativní lovci.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    RUDOLF: Víš jak, hlad je silná motivace ;)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    KOCOURMIKES: tak vlci pri prvním výstřelu zdrhaj ne? Myslím, že zkušenost se střelnýma zbraněma přijali do krve velmi rychle.
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    ZOMBO: vlci te oddelaji i v realu spolehlive :) staci ze je jich krapet vic a nestacis je strilet
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    První setkání se smečkou u Severogradu. Z 5000 krve na 0 během dvou minut. Neměl jsem nejmenší šanci.

Pro představu, jakej maj teď kvůli desyncu dosah
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    A Very Nice Guy - DayZ Standalone
    https://www.youtube.com/watch?v=rpAPKpCVPf8
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    UBIK: Ono to vyjde nastejno, možná až na Černo, odkud zase zmizely respawny:

DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    UBIK: Provedene zmeny oproti predchozi mape..
    UBIK
    UBIK --- ---
    ZOMBO: to je četnost smrtí?
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    ZOMBO: diky pane.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    KOCOURMIKES: Pistole a lovecký zbraně můžou spawnovat ve většině civilních budov, vracích aut nebo na posedech, pro ty vojenský musíš do základen ve vnitrozemí

posedy

policejní stanice/auta

vojenský stany

kasárny
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    jsem zacatecnik, kde najdu strelne zbrane?
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Řeknu vám, že slyšet v noci poprvý jelena je děsivej zážitek. V šoku jsem je musel nechat projít a skoro zapomněl nafotit novou bázi u Staroje. Zlatý infarkty kvůli kňourům v dalekohledu.

Pak se ke mně na severu přidal friendly Číňan, se kterym jsme se prostříleli hordou ven z města. Jednou to bude dobrá hra.

DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ZOMBO: konecne je to napadlo trochu to rozmenilnit na vic mensich kempu, vypada to moc hezky
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    ZOMBO: jojo, teď se to bude kempit ještě o něco líp :)
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Po posledním updatu... Zvlášť potěšil checkpoint na křižovatce V od Gorky, kde jsme v Epochu většinou všichni umřeli

Gorka/Dubrovka

Turovo

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DayZ 0.61 Update: New Female Zombie Sounds (Game Data Files)
    https://www.youtube.com/watch?v=xYWsyLCBNWg
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    když se pridam budeme hrat? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam