• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    SPINGEE: ale jak rikas je to bida po tej dobe
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    SPINGEE: hele nemyslim si hral jsem v kuse 3 hodiny a dostal jsem naklepano o zedu a vylizal jsem se z toho ze sedivej obrazovky, jedl jsem pil podle citu :)
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    DUBAS_: spis bych rek ze nic nefunguje a kdyz se relognes (nekdy musis nekolkrat) tak se zpetne objevi a projevi vsechno cos pred tim delal naslepo. Ono by to nebylo spatne protoze nemuzes zmrznout onemocnet atd ale nemuzes se healovat
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    SPINGEE: to ja si myslim ze to funguje ale jen to nevidis, vcera jsem se normalne lecil ale pil a jedl jsem odhadem

dnes rano kdyz jsem se pripojil tak jsem se akorat poblil :) vecer jsem to neodhadnul kdyz jsem sezral dynovy pole
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    DUBAS_: oni nefungujou jen nekdy tak 50/50, je to problem kterej neopravili za celej exp , vec co mi vadi asi nejvic, oni nejenze se nezobrazujou statusy ale ani nefunguje healovani pak
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    tak jsem ted jeste psutil dayz a GUI v menu a hlasky v chatu chunguji normalne zajimave
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ELPASO: bych rekl ze hotfix vic nez jasnej

jinak overil jsem integritu hry a vyzkousel hru jak v 32 tak i 64bit verzi a vsude stejny

ale musim uznat ze je to jinak zlepseni 64bit verze slape dobre
    rychla volba funguje hned a skok taky a beha to plynule zedi jsou ted fakt problem spawnujou se prubezne
    vlky jsem vcera potkal v dubrovce tak tak jsem se jim vyhnul laskovali se zedama
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    jak na to koukam meli na to vydani 0.61 malo casu nebo nevim jak to testovali,

moje problemy:
    nekteri zedi po zabiti se propadaji do zeme,
    ohniste je neviditelny nema texturu,
    nejde si kleknout kdyz mate ruce pripravene do souboje nebo drzite klacek,
    nejvetsi pruser je ze nevidim jak je na tom moje postava v gearu neni videt gui stavu piti, jidlo... a nevypisuji se ani chat hlasky o stavech
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ELPASO: by me prekvapili kdyby ne :)
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    DUBAS_: ja to vidim na pristi tyden... je mozne, ze vydaj jeste nejaky hotfix :))
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    RUDOLF: no to jsem taky zvedav pujdu se probehnout po chernu pokud bude nekde misto :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ELPASO: adjustments to network sync for vehicles ještě doladěné není.. ale jsem zvědavej, pár měsíců jsem nehrál..

Fixes for supersonic cracks, adjustments to network sync for vehicles, and other bug fixes are still to come - so bear with us while we go through the long process of updating the Steam stable branch servers!
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    0.61 on Stable here we go... resp - kolem pulnoci :)
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ALICE je pěkně vypasená (40 slotů), asi zůstanu u Coyota

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    WILL: Hudba je skvělá, ale v módu jsem ji srabácky vypnul už při prvnim hraní. Ten starej ambient, jako prásknutí vratama nebo křupnutí větve, bohatě stačil, abych v bytě svítil ve všech místnostech.
    OMNISLASH: *autentično
    WILL
    WILL --- ---
    OMNISLASH: I used to be fun, but then I took realistično to the knee.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    hudba by kazila realisticno! :-D
    WILL
    WILL --- ---
    ZOMBO: Ten soundtrack tomu dodává hrozně moc. Škoda že DayZ nemá hudbu ani v hlavním menu.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Biranova dobrodružství
    DayZ .61 Adventures Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=1e0U1QysTo8
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: hezky, kez by uz ale byl nejakej vetsi krok..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam