• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    BLAF
    BLAF --- ---
    REDSNAKE: Hele jako s tim toho ja moc neudelam...

A imho lepsi mit vyvojarsky denicky nez abandonware.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BLAF: kdyby radsi uz prisli s nejakym faaakt dobrym patchem. Ale furt jen koukame na vyvojarske denicky a kde nic, tu nic...
    BLAF
    BLAF --- ---
    REDSNAKE: Im very nonconformist
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BLAF
    BLAF --- ---
    Status Report - 8 August 2017 - Developer Discussion & Status Reports - DayZ Forums
    https://forums.dayz.com/topic/237312-status-report-8-august-2017/

BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Odpověď je Pawel.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    ZOMBO: pravda, ale nenasel sem zminku ze by kdy dostal od bisky jakejkoliv funding nebo byl s nima spojovanej. Mocapy v Mnisku sou zajimavy, holt si Cesi asi neuctujou moc penez.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ALI_GATOR: 77WHITE: Mohl zmást fakt, že se mocapy natáčely v Mníšku a že PlayerUnknown dělal mód Battle Royale pro Armu 2/3/DayZ Mod.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    ALI_GATOR: Nema to stejnyho deva, ani publishera. Nebo mi utika souvislost mezi korejskyma vyvojarema a biskou:)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    OK, říkal jsem si, že když už to má stejnýho deva...plus tady stejně chcípnul pes, s výjimkou re-postu status reportů :)
    BURKE
    BURKE --- ---
    ALI_GATOR:
    MAOR: Kdyztak tady je dedikovany auditko pro PUBG at jim to tady nezasirame hovadinama...

[ PUBG - PLAYERUNKNOWN´S BATTLEGROUNDS ]
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DayZ Standalone/Mod....
    MAOR
    MAOR --- ---
    ALI_GATOR: Mě samotnému se to ještě nepodařilo, ani ve dvojici. Ve squadu, kdy hrajeme ale jenom tři se nám to už podařilo 2x. Chudák kolega včera.. my s kámošem chcípli jak prašiví psi a on měl proti sobě asi ještě 20 protivníků ve skupinkách.
    A některé momenty nevymyslíš :)
    jump and pray
    https://www.youtube.com/watch?v=bScQlGOauBM
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Hra PlayerUnknown's Battlegrounds pokořila další rekord - iDNES.cz
    http://bonusweb.idnes.cz/...s-battlegrounds-rekord-dh1-/Magazin.aspx?c=A170731_162414_bw-magazin_srp

Dnes konečně "Winner, winner, chicken dinner" :)

Celkem štěstí, obvykle mě sejmou, aniž bych viděl odkud. Dnes ve finálním souboji 1:1 se týpek rozhodl, že mě překvapí na motorce, vyskočil z ní moc rychle a zabil se :)
    MAOR
    MAOR --- ---
    ALI_GATOR: Ctrl + T a vypneš ty uřvané sráče. Jak jsem to minulý týden koupil, tak jsem myslel, že mi to řvaní urve uši... druhý den tam Zmrdi řvali alah akbar. Pak jsem zjistil, že to jde vypnout a teď se tam můžou na hlavu stavět a klidně modlit k Hitlerovi. Už je mi to u prdele. Jinak jsem si mylně myslel, že to bude taková pohodovka, odpočinková hra od DayZ a ono prd. Furt ve střehu a navíc to vylepšuje mou schopnost v používání vulgarit. Je to strašně sprostá a agresivní hra. Ale zabaví.
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    77WHITE: To je to poslední, co by mi vadilo. Pokud se rychle dostaneš do správný zóny, chvilku můžeš taky pokempit. Ty situace ale co tam vznikají, to nevymyslíš! Trochu mi vadí retardi, co hulákají během výsadkové fáze nějaký ho*na. Když půjde tohle vypnout (možná, že už to jde) a když se přidají nějak rozumně zombies, bude to naprostá pecka. Těch peněz za early access rozhodně nelituji, v konzolích lítají mnohem větší prachy.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DESTROYER: tjn :) snad to bude kompatibilni
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Uz aby uvolnili ten vylepsenej terrain at ho muzem hrat v A3... :)
    MAOR
    MAOR --- ---
    RUDOLF: Rudolfe, všichni tady přece dobře víme, že to bude o Vánocích :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Status Report - 25 July 2017 | DayZ | Official website
    https://dayz.com/blog/status-report-25-july-2017

na gamescom bude ořezaná beta, ETA na betu stále není, prej vyhlásí až si budou jistí..

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam