• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    btw, ještě jsem to nečetl, nechám si to na cestu do práce.. ale ani tyto vánoce to nebudou.

"I'm going to be very straightforward: along with releasing 0.62 Stable, it has been our main internal goal to get 0.63 Experimental out this year (as mentioned in Status Report on April 18) - we have put pretty much all our resources on that task, but as of now, we already know that the scope we will be able to achieve by the end of 2017 does not represent a full DayZ experience, and therefore blocks the 0.63 Experimental release.."

Status Report 28th November | DayZ | Official website
    https://dayz.com/blog/status-report-28th-november
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    HALCYON: Tak alespoň neni svět černobílej jako dřív.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    RUDOLF: Dneska už lidi nejsou. Dneska už jsou jenom náckové, dobroserové a komoušové.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    nějaký news, wobo si s dayz nestrýmoval 30k USD aby me místo o kuřata v KFC staral o mamku s rakem (poděkovala prej na streamu).. a v úterý bude nějakej speciál o BETA.. kdo neuroní slzu, není člověk
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TOMBRIDER: neplaš
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Co co? Už to funguje?!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HALCYON: tohle je puvodni. zalohy jsou z roku 2012
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    NAGASAWA: Tím ale myslíš původní auditko pro bělochy a ne tohle pro fanboie ne? :D

[ DayZ - nyx (nyxacky server, tabory, ankety..) ]
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Z nostalgie jsem si ze zaloh vytahl nejstarsi posty. Mmmmm. Spawn v Electru, prvni potkani se s Icem, Sumi, Ezee....odprasknuti prvniho rusaka. Krasny casy.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    HALCYON: opravdu pamatuju :))
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    *SENTIMENT*
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    HNIZDO: Pamatuješ závody v uralech na letišti? S Pepssinkou a Lepíkem? :/ Le'Ol'de.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    HNIZDO: a jeste se slzou v oku vzpominam na pulminutove desyncy, kvuli kterym jsme se ve tme neustale navzajem ztraceli. ach, mladost, radost.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    DUBAS_: taky v kamence. plizil jsem se po brise mezi barakama, nez mne poprve sezrali. v mordoru jsem byl poprve mam dojem s victimem(???), on to kosil tlumenym bizonem, my ostatni za nim stipali pulkama osmicku drat. kdo nasel kojota byl king a svinskej lucker. pamatujete casy bugnutyho spawnu, kdy zedi nesli vystrilet, takze kdo udelal kraval, byl mrtvej?
    dneska kdyz nenajdu u kostela napoprvy m107 tak se jdu ptat na TS jestli nespadla databaze :)
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    NAGASAWA: hehe pamatuju si svuj prvni spawn v kamence u mostu, pak jste me hned vytahli do mordoru kde jsem dostal do tlamy, :)
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    NAGASAWA: Nad přehradou? Proč ne v ní? Topolka Dam will remember that.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BURKE: na moment jsem mel pocit, ze jsem se propadl do roku 2012 s tim, ze Svoro hlasi nalez 90 stanu na pasece nad prehradou...
    BURKE
    BURKE --- ---
    Jinak jsme nasli server, kde je kazdy restart pres 90 plnych stanu v okoli Berezina s high end lootem.Je tam dost plno ale stoji to za to. Dobre se tam trenuje strelba z tech zbrani co jsem normalne v Dayz ani nevidel....

http://www.bambiland2.com/
    BURKE
    BURKE --- ---
    jojo srdcovka :-)

RESK181
    RESK181 --- ---
    DESTROYER: Přesně.. Jako DayZ je moje srdcovka, nikdy jsem hře nevěnoval tolik času jako tomuto a v podstatě nic jinýho ani nehraju ... ale ted uz nehraju vlastne vubec :D všichni co to se mnou hráli už nehrajou a sám je to takový o ničem

hrával jsem tak rok zpátky na 420 serverech a to bylo super, jen ty lagy a neustýlej crash serveru .(
    tesim se na mody
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam