• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    SPINGEE: Zase od 16. ledna
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ARAON: To jsou vykradený space engineers, ne?

SPINGEE: Koho to zajímá? :D
    SPINGEE
    SPINGEE --- ---
    To uz se ani nedelaj status reporty?
    ARAON
    ARAON --- ---
    Jen tak pro zajímavost, už tu někdo hrál Dean Hallův nejnovější early access survival počin - Stationeers? :-)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: Hele, to filtrování je takovej kec trochu ne. Mi neříkej, že by to nešlo vymyslet nějak jinak, ať se třeba po zastřelení někoho s DLC puškou objeví na zemi k sebrání klidně puška neDLC nebo pro lidi s DLC ta DLC verze a pro lidi bez DLC ta z bez DLC verze. Napsaný takhle to zní složitě, ale zas tak složitý by to nebylo. Nebo kdyby ta zbraň nešla lidem bez DLC sebrat, neřeknu ani popel.

Ale zatemňovat obraz? To kde jsme?!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: jo, já měl pocit že to není tak okatý, ale armu, notabene armu bez DLC jsem nehrál dlouho, takže to znám jen z nějakýho videa před pár roky. Ale zase je dobrý, že můžou hrát hráči jen se základní Armou a nefiltruje se to už na začítku.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: já spíš mluvím o tom, že se předměty z DLC objevují v multiplayeru kde tě pak po zvednutí DLC flinty (batohu, maskáče) obtěžuje zatemňování obrazu. Bez dokoupení DLC nebo nesbírání předmětů se to skoro nedá hrát, mě to teda obtěžuje fest a nepřijde mi to fér.

Dokoupit si DLC, to by měla být samozřejmost, když už tu DLC jsou, to asi nezměníme. Jen trochu toho fér přístupu a míň marketingu.

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: mě teda ten Arma DLC model celkem vyhovuje.

Ti co si koupili suppoerter edici maj all DLC zadáčo, ty co tu deluxe nebo jak se jmenuje, tak 3 hlavní DLC zadáčo a zbytek si dokupuje nebo čeká na slevy.

Koupil jsem si deluxe Civ 6, dostal DLC s dalšíma civkama zadáčo, ale nový DLC rise and fall už nešlo předkoupit. Člověk si to koupí levnější dopředu nebo až zpětně v rámci GoTY. Ideálně bych koupil Civ 6 v supporter edici a risknul, že ty DLC budou stát za to.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    no, ona má bohemka takovej zvláštní smysl pro humor, co se týče DLC. Jako na jednu stranu je naprosto super, jak svoje hry podporujou dlouho. Na druhou stranu, ten způsob jakým to dělaj bych ne úplně rád viděl i v jiných hrách než třeba Armě.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: to spíš chtěli jen jednoznačně říct, že vývoj po 1.0 se nebude doplácet z DLC. Někde Brian nebo Eugen psali, že vývoj po 1.0 je předplacenej ještě na pár let.

Imho DLC bych čekal na novou mapu např.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: huhu, momentíček, tady mi něco smrdí docela velkým hovínkem. Jak jako free update? On bude i nefree update?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DESTROYER: Máš pravdu v tomhle: "Although we are no longer waiting for any large technology implementation, there is still a lot of polish that we want to go through before we get it out." Tj. bude se hlavně ladit, ale "DayZ BETA is not meant to be a feature complete game";-)

V rámci beta iterací mezi 0.63 exp a 0.63 stable, přidají "vehicles, helicopters and base-building." První exp Beta release bude bez aut, helikoptér a stavění základen. Teda mají tam malou poznánku u Littlebirdu, že: most likely in BETA, definitely by 1.0.

Po 1.0 bude free update na:

Vehicle modification
    Barricading
    Birds
    Aerial Transport (Specifically planes)
    Bikes/Motorbikes

+
    firing from vehicles
    bleeding treatment per limb/wound
    area based occurrence of diseases and pollution
    water streams
    different ammunition types in a magazine
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    V bete uz by se nemelo nic pridavat, pouze odladovat existujici (aspon tak jsem to nekde slysel).
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    ELECTRICKOTA: Ty si z toho děláš legraci, ale je to celkem průlomové, takový hluboký přesah do botaniky a zeleninologie už nyní žádná jiná zombie survival hra nemá...
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    REDSNAKE: jo, třeba nový odrůdy cukety :-)
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: Doufám, že žezlo úspěšně přejme další generace earlyaccess developerů.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    VICTIM81: jakoze radove treba 4-5 let casu?
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    REDSNAKE: Tak pokud budou mit dost casu aby tu betu pripravili tak proc ne.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DUBAS_: hlavně aby v betě předvedli něco co bude stát za řeč..
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    HANOUCH: mozna beta v 2018 ale to uz vypada nadejne ze se to i do tej bety dostane
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    tak co uz to vyslo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam