• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    BLACKOUT
    BLACKOUT --- ---
    RUDOLF: Tolko bugov nemame ani v nasej Jire ... lol
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: testování bulidu pro stress test:

The current state of the build, although fun and quite consistent, is still a bit unstable. And what I mean by unstable? In the worst gunfights with large numbers of players and looting, we can still see at least up to 10 different crashes averaging in up time of less than an hour. We fixed about 500 bugs so far for this Stress Test alone, and there is about 50 left. About 10 of those are crashes that have been plaguing our most recent internal playtests. The good news is that we were finally able to debug the reasons behind these, and are working on fixes as you read this.

bugs so far..

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Status Report - April 13, 2018 | DayZ | Official website
    https://dayz.com/blog/status-report-april-13-2018
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Zombie maji evidentne taky

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HALCYON: hlavne se mi libi, ze maji zapnutou mlhu pro lepsi fps
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    NAGASAWA: Dobrý visuál :). Mají vypnuté zombie jo?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    xbox build, 360 laying prone included a jako bonus zabití střelbou do vlastního kolene..

#DayZ 0.63 Xbox Demo - NEW Prone Peaking, Weapon Animations & More! - DayZ Standalone
    https://www.youtube.com/watch?v=zGOH6h2KZtk&feature=youtu.be
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Protesty ekoaktivistu ve francii lehce pripominaji DayZ v den vydani updatu

BALOSH
    BALOSH --- ---
    Ha tak už to tam zahnilo :-D a server za 14dni konci do vydani 0.63 :) back to Anarchy/Patriot
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    SHULDAA: Neutral Safe Zone - to je ta prostredni Kabanino a oba Sobory,je chranena v pravidlech zakazem kradezi a niceni. Co tam hraju jeste nebyl problem.

V Kolchozu Kabanina je velky Neutreal tabor, tam mam ted stan i já, pestuje se tam zelenia, jsou tam auta, autobus, lovec, koželužna, kuchařka hromada zasob a improvizovana nemocnice. Stanama jsou ucpany diry v plotě a spravci kempu stanem v braně kemp uzavírají když tam nikdo není. O kus dál v kostele si udělal podobnou barikádu nějakej anglán samotář - kněz.

Potom jsem objevil menší tábor na náměstí v Novodmitrovsku, asi tam někdo žije ale nepotkal jsem ho tam. Víc jsem zatim neobjevil krom pár sudů se základním vybavením, ale slyšel jsem o dalších kempech.

Každá ze tří frakcí má svuj tábor ve svý zoně a ty jsou taky chráněný pravidlama. Viděl jsem jen jeden na green mountain, vubec nezabezpečenej a nehlídanej.

Co se týče hnojiva to nemám tušení, zivim se sberem a rabováním velkých měst.
    SHULDAA
    SHULDAA --- ---
    BALOSH: a nevíš jak je to tam s vlastním campem?
    a jeste kolik vlastně potřebuju naťe abych udelal hnojivo v sudu , už je to nějakej patek co jsem to delal.
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    SHULDAA: No to prave beru jako přednost :) zbytek mapy je jen no KOS
    SHULDAA
    SHULDAA --- ---
    neutrayl zona není moc velká,,, a hlavně nic moc lokace
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    SHULDAA
    SHULDAA --- ---
    BALOSH: jj četl jsem to,, já nehraju PvP vubec,, teda když jsem si farmařil na anarchy a pribeh nejakej rusak když jsem delal zahonek a začal do mě pestí vzal jsem ho krumpacem,, jinak ja to hraju jako survival.. proto RP jedu si v klidku nehledám přímo lidi , nemusím nikoho potkat i několik 10tek hodin a nevadi mi to
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    SHULDAA: Zkoušel jsem ten Infection, ale prijimacky mě trosku stvaly a ty pravidla jsou až moc friendly. Když měl výpadek tak sem naskocil na Stay True psal sem to par příspěvku níže, je to tam celkem fajn ale málo lidi zatím na nějaký poradny pvp. Všechno se odehrává spis na západě okolo NWA. Klasika dvě nesmiřitelný frakce Zeleni-Freedom Červený-Duty midlej se všude kom safe zone.PVP zóny i pro neutrální freelancery sou všechny military.
    SHULDAA
    SHULDAA --- ---
    kde jedete nejcasteji RP ?
    já jedu CZ/SK Dayz Infection RolePlay když už není PANDA...
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    BALOSH: Neviditelnej zed, feels so 2014... :)
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Dneska ještě bonus neviditelnej zed kterej nás totálně rozprasil na dvorku v Elektru hlavně ze port na xbox
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    bad module info koukám pořád nevyřešenej, co?
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Bum, bad_module se mi vrátilo :D špatná karma.... a ano cca po 3hodinach hraní. Ale potom to zas běželo další hodinu v klidu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam