• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    XYNDLL_2Q3F:

GitHub - Arkensor/DayZCommunityOfflineMode: A community made offline mod for DayZ Standalone
    https://github.com/Arkensor/DayZCommunityOfflineMode
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    RUDOLF: Jak zamoduju, abych měl dev build?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    ZOMBO: LL mě bavilo víc, zejmena diky zkusenejsim vyvojarum a mene zabugovany hre, ktera vypadala lip a pritom fps bylo víc ;) Ale casem urco zahraju zase oba dily, stejne tak jako asi zase zkusim DayZ tak snad to zase obratem neodinstaluju tak jak je u me praxe poslední dva roky...
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ELECTRICKOTA: Dvojku považuju za ukrajinskej Half-Life, už čekám jen na Exodus:)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    ZOMBO: V tom případě budeš nadšený z Last Light ;)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: Kdepak je to komunismus, můžeš ofiko cestu a pustit 0.63 offline, nebo trochu zamodovat a máš něco jako dev verzi, kdy spawnuješ verzi apod.

Jediný co se řeší na příští stress test je dedikovaný server pro streamery.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    jak je to vlastně s tím stress testem?
    #DayZ 0.63 Stress Test Gameplay - NEW North-West Airfield & MORE!
    https://www.youtube.com/watch?v=hrPfyf9mRhk

Tam mají přístup jen nějaký vybraný lidi jako youtubeři a podobně?
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    ZOMBO: Metro 2033 je super!
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Tohle bude můj endgame gear, ne náhodou jsem nedávno dohrál Metro 2033...

Hello there... : dayz
    https://www.reddit.com/r/dayz/comments/8fr9uo/hello_there/
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    teď jsem narazil na sumrakovu větu z loňska: "Sorry, first thing I did: Selected all the objects within NWAF area and pressed delete. Old layout may be iconic, but it ultimately limits our plans for NWAF too much."
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DayZ 0.63 Beta Single Player - NEW Weapons, Map Changes, Animations!
    https://www.youtube.com/watch?v=eCmkLdbj8XM
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    a teď vlastní úlovky

revisiting hasičárnu v elektru

nigga v ústí

česká filiálka google

kravky u silnice

na jihozápadě mapy si připadám jak agent cooper při příjezdu do twin peaks, ještě lepší ten je lesík u bažin.. tohle je z výletu na ostrov

hezky česky, ty stezky jsou super..

ale doufám že bude i ruční mapa
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BLAF
    BLAF --- ---
    RUDOLF: Imho spousta lidi je s tim, ze to do vanoc nebude, uz tak nejak predem smirena, sliby nesliby :)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    REDSNAKE: Hele ja dal tusim stejne jako duby 15 ecek okamzite co zacalo early a taky nelituju. I kdyz na tom mam nahrano min jak vy, bral sem to jako fer platbu za ty stovky, ne-li tisice hodin na puvodnim modu. Jen odmitam delat betatestera, to me neba. Na loupani kury si holt pockam, treba budem mit dobry Vanoce:)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    RUDOLF: Ano, to jsem chtel od zacatku (stamina, nemoci, obtiznost, hc survival a obcasne PvP jen tresnickou na dortu). A jj, doufejme. :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DESTROYER: jak to vnímám tak, že po 5 letech konečně udělali to foundation o kterým Deana na začátku mluvil. Jen mě trochu děsí, ten Evženův předpoklad, že to do 1.0 dotáhnou do konce roku. Né že by se mi nelíbilo, ale kdyby jim to neklaplo, tak je pro BI nemilí procházet tím šílenstvím zvaným nenaplněné sliby znova.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    jj, jsou tam ošklivý bugy, když třeba člověk otevře konzervu, tak je to na restart, páč nejde sníst ani vyhodit a zablokujeme mu ruce.. Klient je obecně dost nestabilní, stačí když jsem třeba 8x odřízl kůru ze stromu a hello desktop. Když jsem podobným eskapádám vyhl, tak to bylo bez pádu. Na exp to furt ještě nepatří.

pobavil zombie dean co měl v bundě schovaný kiwi.

jináč na ovládání se asi zvyknu, praví tlačítko na pozvednutí zbraně, když je zbraň pozvednutá tak ho znova podržet a člověk cílí se zoomem.. Těsně před spaním jsem konečně přišel na to, že quick bar se zásobníkem/nábojema musím podržet abych dobil zbraň.

vyhovuje mi, že se operace přesunuli do rukou. Je pěkný se dívat, s jakou přesností postavička při útěku před zombíkem láduje zásobník.

Vyplácal jsem dva blood testy, než jsem si všiml, že nevyskočí hláška jakou mám krev, ale objeví se přes ikonku krve. Pak krásný, jak vybledl svět, když jsem napnil dva blood packy. Ale nenašel jsem IV kit, abych zkusil jestli funguje samoaplikace.

Potkal jsem na silnici u moře stádečko krav, bylo to takové příjemné. Hlavně vtipný jak z ní instatně zůstane 15 steaků.

Zedy nejspíš respawnuje server, vystřelil jsem v Berezinu a seběhlo se jich postupně 8 a pak už tam bylo pusto.

Stamina bar je závislej na váze věcí co neseme. Zedi maj u sebe max plechovku, takže útéci nejde. Za mě cajk. Ale je jasný, že bez auta žádný rychlý přesuny už nebudou. S těžkýma věcma je to šílenství, postava může jen joggovat. Člověk bude mít někde zásoby a lovit surváky půjde na lechko.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Ty penize nelituju, umela to byt super zabava a utratil jsem vic za naproste kokotiny.. Jen lituju jak s tim budgetem BiS nalozili :(, ale jeste neni vsem dnum konec doufejme.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    77WHITE: 687.77 CZK, necelých 24 euro. Nicméně mám tam nahráno přes 400 hodin, takže to nepovažuju úplně za vyhozené peníze, ale přeci jen bych si přál aby se vývoj ubíral trochu jiným směrem a tempem, no..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam