• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    MAOR: pumpy a sady to resi. zivim se vyhradne jabkama
    MAOR
    MAOR --- ---
    RUDOLF: ELECTRICKOTA: několik prvních pokusů o připojení završil pád a párkrát mě to vyšouplo ze hry jen tak, jako vás.

HNIZDO: páčidlo jsem našel jenom jednou a ani ho nestihl pořádně provětrat, pak to spadlo.
    Přechlastat a přežrat se mi taky nepodařilo. Za to se mi dařilo hladovět a žíznit, hlavně žíznit.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    BURKHAR: Ja vyhnal vetsinu na max a je to moc hezky + hejbe se to v pohode.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    MAOR: tak to nevim, pacidlo je nejlepsi, mam na nem tolik zarezu ze je prijemne vroubkovane

Docela by mne zajimalo, jestli se muzu ted ve hre prezrat/prechlastat. Zatim se mi to nepodarilo.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    jo, mě to včéra slítlo bez jakýkoliv hlášky do widlí asi po půlhodině..
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    DESTROYER: věci zvedat šli hezky, dokonce slusny loot jsem našel, ale můj quit bez návratu završil pád do widli, když jsem zrovna se sekerou šel na ferovku s typem s pacidlem...
    MAOR
    MAOR --- ---
    Abych se přiznal, nejsem z toho 2x nadšený. Teda jo, je to experimental, tak třeba je to tím. Ale u .62 a níž mi to jelo s FPS hodně vysoko, teď to jede tak 35-60. Zvuky v některých domech mi přijdou, jako kdybych byl spíš někde v podpalubí lodi a ne v baráku. A jak psal Redsnake, je to spíš simulátor chození. Nepotřebuju prosprintovat celou mapu, ale se svými 100kg uběhnu víc, jak postava ve hře. A je úplně jedno, jestli běžím poklusem, nebo pomalu jdu. Tekutiny ubývají stejně rychle.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    na stress testu teď probíhá..

ADS (aiming down sights) controls now set on left Shift by default
    fixes for errors occurring in crafting, weapon and inventory manipulation that could cause follow-up issues in client/server communication
    additional logging to help us debug the build
    dry fire fixes
    fixes for improvised objects crafting
    fixes for the unintentionally greyed out menu when injured/after disconnecting from the server with a dead character
    tweaks to the login queue time system
    some fixes for the issue with characters getting locked out of the server
    some new animations added
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    prostě exp..

.63 DayZ Render Bug - Built in Wall hacks
    https://www.youtube.com/watch?v=cdkpymJfWWs&feature=youtu.be
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: jogging, not sprint... ivan buchta to celkem naznačil.. délka sprintu myslím bude ovlivňená tím jak si vysportuješ svého avatara.. ale netuším, jestli to v těhle buildech je znát... je tam nějaká mechanika, zda-li jseš víc jemnost ruku nebo síla..

co se týče lootu, prostě musíš poctivě projít všechno v prvních několika městech.. jde hlavně o žrádlo a něco co do čeho narveš vodu..

ELECTRICKOTA: to asi možný, ale má to svoje publikum a já

MAOR: zedi jsou v cajku, s nožem jsem na čtyři údery se sekeru dost podobně.. nůž je teď best, páč je rychlej..

DESTROYER: možná nějaký trablíky se serverem.. občas jsem na to narazil..

ale hej, nevím jak bude vypadat 1.0 build... ale pro mě je to radost, moc jinejch her mě nebaví:-)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    DESTROYER: Já to teď chvíli zkusil. Jdu teď trochu potunit grafiku, aby to vypadalo líp, hejbe se to relativně slušně a zatím žádný bug. Prostě zvědavost.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    4roky vyvoje a furt nejde normalne sbirat predmety a pracovat s tim. Chci prohodit obleceni, nejde, sundam svoje a chci vzit jine.. nejde.. Chci svoje puvodni.. nejde.. Chci vyndat veci z puvodniho.. nejde.. Najednou se na me objevi to nove... Zase zkusim vyndat veci.. nejde.

Quit..
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: Páčidlem se mi podařilo umlátit jednoho dementního zombu, druhého už ne... S tím běháním naprostý souhlas, tohle bych pochopil, kdyby měla moje postava ve hře nadváhu. Nějaký loot tam být musí, protože jsem z dálky slyšel dost střelby, že to vypadalo na malou světovou válku. Bohužel po dalším spawnu, když jsem našel sekeru a nikdo v blízkém okolí nebyl, tak mi to zase muselo spadnout do widlí..
    MAOR
    MAOR --- ---
    Ti šviňáci nám vzali staré dobré posedy a nahradili je takovýma sračkama...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ELECTRICKOTA: co dava smysl na tom ze pajdulak ubehne sotva padesat metru? jinak jo,mas recht, je to ohrany, nijak zazracne me to nevtahlo ale technicky je to ok
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    REDSNAKE: beha to hezky, stamina systém dava smysl, animace jsou fajn, celková plynulost taky, souboje jak by smet. Bohužel nuda je to všechno, tohle mělo být před pěti lety. Teď mám tu samou hru, která běží suprove ale nic nového uz mi nenabídne , za me je to už ohrany :-(
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MAOR: u mě dobrý, já hrál asi hoďku. Jako běhá to slušně, to se musí nechat. Jen loot prakticky není, tak mě to moc nebaví, vlastně jsem tohohle už nahrál stovky hodin, tak nevím jestli jsem si tu hru participováním na early accessu trochu nezkazil.

Změna souboje na blízko mě málem stála život, už nestačí klikat, musí člověk u toho držet pravé tlačítko a levým švihat sekerou.

Dost mě sere ten stamina systém, postava uběhne tak padesát metrů, pak padá na držku a musí se vydejchat. A to jsem neměl ani žádný věci u sebe, že bych táhl něco těžkého. Snad je to příprava na nějaké levelování postavy protože s tak rozsáhlou mapou to běhání je na pěst. Už to není simulátor běhání ale chození.
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: Je to skutečně porod.. ještě jsem se nikam nepřipojil. Najede mi načítací obrazovka, blikne s číslem z fronty a šup do widlí..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    WILL: Platform update potěmkin
    WILL
    WILL --- ---
    RUDOLF: Jenom lodě v tom tom celém seznamu nevidím.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: hmm, jen bych se dost nerad dockal obchodniho modelu z army. Kde bezis k vrtulniku, kryjes se pred palbou,nasedas s tim ze uletis a v tom okno:sorry, vrtulnik je soucasti dlc,chcete nyni zakoupit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam