• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    BLAF
    BLAF --- ---
    Status Report 3 July 2018 - Developer Discussion & Status Reports - DayZ Forums
    https://forums.dayz.com/topic/238552-status-report-3-july-2018/
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DayZ Experimental (the search for water)
    http://www.youtube.com/watch?v=LMeGvH_L8H0
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    We have a new Experimental update here. Servers will be down for 30-60 minutes. What is new:

further crash fixes
    fixes for issues with incorrect save and load of character
    fixes for memory leaks
    fixes for DB lockouts
    further fixes for stability and kicking issues
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    .62 was essentially a girlfriend simulator

BLAF
    BLAF --- ---
    Status Report - 19 June 2018 - Developer Discussion & Status Reports - DayZ Forums
    https://forums.dayz.com/topic/238477-status-report-19-june-2018/
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Hráči se ptaj, jestli můžou jíst zakrvácenejma rukama bez hrozby, že se něčim nakazej. Tenhle typ otázek mi v DayZ chyběl.
    MAOR
    MAOR --- ---
    HNIZDO: tak i dnes je extrémní sucho.. a nejlepší na tom všem je, že se můžu zabít, mám čím, našel jsem empici i munici. a na kopci na věži další empice a dokonce se zásobníkem, ale když už mám před zmáčknutím F11, tak to spadne... to mě po***
    MAOR
    MAOR --- ---
    No nic, konec pláče, je třeba vydat se znovu do Černarusi.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    MAOR: njn, je strasny sucho
    MAOR
    MAOR --- ---
    HNIZDO: taky bych se rád živil jablky, jako dříve, ale nic, nikde nic. neměl jsem prostě štěstí
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    REDSNAKE: presne tak, jabka lezi na zemi
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HNIZDO: tobě fungovaly jabloně? Mě přišlo že jsou vypnutý, chodil jsem kolem nich a nic, žádné kontextové menu. Nebo už se hledá pod stromama spadlý jabka? To mě nenapadlo.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    MAOR: pumpy a sady to resi. zivim se vyhradne jabkama
    MAOR
    MAOR --- ---
    RUDOLF: ELECTRICKOTA: několik prvních pokusů o připojení završil pád a párkrát mě to vyšouplo ze hry jen tak, jako vás.

HNIZDO: páčidlo jsem našel jenom jednou a ani ho nestihl pořádně provětrat, pak to spadlo.
    Přechlastat a přežrat se mi taky nepodařilo. Za to se mi dařilo hladovět a žíznit, hlavně žíznit.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    BURKHAR: Ja vyhnal vetsinu na max a je to moc hezky + hejbe se to v pohode.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    MAOR: tak to nevim, pacidlo je nejlepsi, mam na nem tolik zarezu ze je prijemne vroubkovane

Docela by mne zajimalo, jestli se muzu ted ve hre prezrat/prechlastat. Zatim se mi to nepodarilo.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    jo, mě to včéra slítlo bez jakýkoliv hlášky do widlí asi po půlhodině..
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    DESTROYER: věci zvedat šli hezky, dokonce slusny loot jsem našel, ale můj quit bez návratu završil pád do widli, když jsem zrovna se sekerou šel na ferovku s typem s pacidlem...
    MAOR
    MAOR --- ---
    Abych se přiznal, nejsem z toho 2x nadšený. Teda jo, je to experimental, tak třeba je to tím. Ale u .62 a níž mi to jelo s FPS hodně vysoko, teď to jede tak 35-60. Zvuky v některých domech mi přijdou, jako kdybych byl spíš někde v podpalubí lodi a ne v baráku. A jak psal Redsnake, je to spíš simulátor chození. Nepotřebuju prosprintovat celou mapu, ale se svými 100kg uběhnu víc, jak postava ve hře. A je úplně jedno, jestli běžím poklusem, nebo pomalu jdu. Tekutiny ubývají stejně rychle.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    na stress testu teď probíhá..

ADS (aiming down sights) controls now set on left Shift by default
    fixes for errors occurring in crafting, weapon and inventory manipulation that could cause follow-up issues in client/server communication
    additional logging to help us debug the build
    dry fire fixes
    fixes for improvised objects crafting
    fixes for the unintentionally greyed out menu when injured/after disconnecting from the server with a dead character
    tweaks to the login queue time system
    some fixes for the issue with characters getting locked out of the server
    some new animations added
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam