• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    DESTROYER: No to mám radost, hned to jdu nainstalovat :D
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    ELECTRICKOTA: Muzes si zakopat stashku. Konecne po letech zas nejaka ta inteligentni featura. :)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---

DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DayZ Standalone: 420 Modded Survival Server!
    https://www.youtube.com/watch?v=SaZ_WaTzQBk

DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    a pak ze to nejde
    Dayz420 How To Build a base!
    https://www.youtube.com/watch?v=MJIjgDlu810

DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    MAOR: tak AZ to vydaj tak stim by mel spatrit svetlo sveta i modovaci tool na kterem dela Adam a verim ze si to veme do parady opet komunita jako A3, jo na jednu stranu te chapu ze to musi delat komunita a nedokazou to udelat v bohemce nebo ty sikovny lidi ziskat do tymu aby to udelali ofiko pod bohemkou
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO: Zeroing!
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    Existuje nekde seznam aktualnich ovladacich klaves a zkratek - pro aktualni exp/stress 0.63?
    MAOR
    MAOR --- ---
    Je pěkné, jak tu někteří Bohemku strašně bráníte i po těch letech. Pak tady mluvíte o obsahu, o detailech. A já si na jeden moc pěkný detail pamatuju. Ti kokoti nebyli schopni dát do A2 blbou pistoli do pouzdra (vizuálně, a pokud se nepletu, tak v A1 měli vojáci taky pistolové pouzdro prázdné) a trvalo jim několik let po vydání A3, to narvat tam... Později jsem se dostal do skupiny 701stSOG, co A3 drtila hodně takticky a používali vymakané módy, ať už s lepšími zvuky, nebo dokonce takový, kde šlo sakra přelézt blbou zeď. Kdo to neměl, zeď prostě nepřelezl.. Já měl pocit, že hraju úplně jinou a hlavně kurevsky vymazlenou hru.
    Taky docela prdel, jak v A3 můžete jít od podřepu do stoje v několika krocích. Jasně, DayZ dělají jiní lidi, ale to je do prdele takový problém to udělat i tady? Když střílíte v DayZ nebo A3 z okna, tak mám pocit, že obě hry dělali podle The Sims. Buď jsou ty postavičky skrčci, nebo okna moc vysoko. Když ještě mělo jít střílet pod úhlem z okna dolů na ulici, tak už to perete do parapetu.
    Jsem nakonec zvědav, co bude v DayZ zdarma z těch vehiklů, co tu Zombo vypsal a za co se bude připlácet. Já v tom mám určitě jasno, Bohemce už ani korunu navíc. Ta hořká pachuť začala už s DLC AČR do A2.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Btw.. jeden chlapík hlásí, že při 40 hráčích server hlásí 500+ FPS (něco jako cyklus serveru)

Intel Xeon E3-1230 V2 CPU
    16GB DDR3 RAM
    2 240GB Enterprise SSDs
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    On je ten dojem pochopitelnej...

Arma 3 – 35 €

Arma 3 Helicopters – 10 €
    Arma 3 Jets – 10 €
    Arma 3 Tanks – 10 €
    Arma 3 Marksmen – 10 €

Za 75 € (1919 Kč) dostaneš obsah, kterej jsem tehdy čekal v základní hře a ne 1–2,5 roku po vydání plný verze – co do počtu zbraní a vozidel ve srovnání s A2. Bez ohledu na to, jestli mi to někdo slíbil a že jsem si A3 nakonec užil.

Z původní Deanovy DayZ roadmap 2014 ve hře chybí:

- heli – beta / 1.0
    - kolo/motorka/čtyřkolka – odloženo do 1.0+ (čtyřkolka nejspíš dřív)
    - letadlo – odloženo do 1.0+
    - lodě – zrušeno, max. 1.0+
    - vylepšování vozidel – ?
    - ledničky atd. – ?
    - zabarikádování – odloženo do 1.0+
    - spawnování mimo kontrolovaný oblasti (např. zvenku báze) – ?
    - rozhraní pro směnnej obchod – ?
    - psi/koně – zrušeno, max. 1.0+

Všechno to byly plány pro základní hru v době, kdy už vyšla v Early Access. Zrušit nějaký prvky jim projde, zpoplatnit mnohem hůř.
    WILL
    WILL --- ---
    REDSNAKE: Není to dokonalý, občas je to fakt otravný, ale na druhou stranu je to lepší než zakazovat lidem se připojovat na servery, kde jsou použitý DLC. Furt dostáváš významnou část nových věcí, který do Army jdou, zadarmo.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: maj filtr na DLC co máš ne? Navíc ty DLC jsou za hubičku s ohledem na čas kterým s tím člověk stráví..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF:
    WILL: na třetí stranu je to právě bohemka, která vydává neustále nová a nová dlc a pak se dějou věci, že se připojíš na server, kde nemůžeš spousta zbraní zvednout ze země případně se ti v určitém časovém intervalu zatmavuje obrazovka pokud používáš třeba zbraň z DLC. To je prostě způsob prodeje, který mě hodně sere.
    WILL
    WILL --- ---
    REDSNAKE: Na druhou stranu, kdy ti naposled Bohemka prodávala DLC, které obsahovalo věci, co ti slíbili v základní hře?
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    RUDOLF: Reálná dojná kráva je placenej mód Survivor GameZ, jestli se chtěj ještě svézt na battle royale vlně, která díky DayZ Modu vlastně vznikla a je očividně stále zajímavá i pro AAA, když vychází pro Battlefield a COD. Značku SGZ už Bohemka vlastní, pochybuju, že by jen pořádali turnaje.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: Jasně avizujou, že 1.0 není konec vývoje z peněz Early Access. Pokud by ale vydali blackbirda jako placený DLC, tak by to byl celkem podraz.

Já se spíš bojím, že pokud by 1.0 byl propadák. BI rozpustí DayZ team a žádných placených DLC se nedočkáme.

Navíc DLC od BI mi přijdou jako nejférovější. I neplatiči DLC dostanou engine updates, jen nedostanou assety. Což je fér.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam