• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    Luky a noseni mrtvol me nezajima, ale helinu povazuju za core game feature!:(
    TERZ
    TERZ --- ---
    Tyjo první status report, kterej jsem kdy přečetl celý a třeba se mýlím ale vychází mi z toho, že chtějí vydat něco čemu budou říkat 1.0 za jakoukoliv cenu, aby se zbavili early access cash grab nalepky. Bez fíčur které roky slibují ale zato final release.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO: Věděli, ale ten reddití hysterák je oprávěný. Komunikovat že 1.0 bude do konce roku v termínu, přičemž nebude feature complete, krásnej mind fuck. To je dobrý přitápění pod vlastním kotlem.

Dá se z toho vyčíst, že příštích ~40 pracovních dní (nechápu proč píšou 60, doufám že kluci neprgaj o víkendech) se bude stabilizovat a dotahovat, to co je teď na stress testu. Ale myslím, že to komunitu nijak neuklidní. Notabene, když ani nenapsali, jestli na DayZ budou pracovat aspoň ještě rok nebo dva v plným nasazení.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    jo a heliny pravděpodobně nebudou ani v 1.0, ale to už jsme věděli...
    MAOR
    MAOR --- ---
    DUBAS_: ZOMBO: Aaaaaha, jak jsem šel totiž světem, nacházel jsem jenom ty nové a na jediný starý jsem nenarazil.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    MAOR: oni je nevymenili jen tam pridali dalsi variantu je to namixovany
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    MAOR: Myslíš tyhle, ze kterejch je i něco vidět, na rozdíl od těch zakrslejch z Army? Tak ty vídám spíš na západě mapy, na známejch místech zůstaly ty starý, takže žádná plošná výměna.

MAOR
    MAOR --- ---
    ZOMBO: To nevypadá zle a dává to i smysl. Ale co nedává smysl, tak výměna posedů. Ty, co tam narvali, vypadají hrozně.. Nechápu, proč je vyměnili. Aby bylo vidět, že něco dělají? Chci zpátky staré dobré posedy...
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    4 HOURS OF BASEBUILDING | DAYZ 0.63 BASEBUILDING TIMELAPSE
    https://www.youtube.com/watch?v=zVWUYH-Dm_M
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Nová policejní stanice, která nahrazuje starej model ve větších městech (ve vesnicích zůstává ta žlutá)

Celý album: https://imgur.com/a/PulBE2J
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    DUBAS_: Mně by bohatě stačily funkční stany, nejlíp ty improvizovaný áčka, až se dostanou do hry.

DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ZOMBO: vcera byo pozde uz aby se to takhlen dalo stavet
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    JAACOB: Budul. ;)
    JAACOB
    JAACOB --- ---
    Můj dnešní úlovek z šaliny.. :)

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DayZ Stress Test #50 - Vehicles, Tents, Bleeding, and More Features! (0.63/PC)
    https://www.youtube.com/watch?v=B0eU8K5_C5A&feature=youtu.be
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: hezke
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Náhodný setkání lvl Fallout: Lootuju v Tisy, nikoho si nevšímám, a najednou zpoza kasáren vyběhne vlk a za ním dva zombíci. Vlk mě doběhne, kousne, až začnu krvácet, tak zaběhnu do kůlny se zafačovat. Venku slyším štěkot. Smečka mezitím v menší bitvě vyčistila celou bázi od zombíků. Bojím se vylézt.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Ze včerejšího testování

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam