• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    lol a začalo se stmívat, pak se mi objevilo v obraze zrnění, že nebylo skoro nic vidět. A přitom tak slibně to začínalo, seděl jsem na posedu kousek od military zony kde běhali dva hráči a v rukách jen AKčko s nábojem v komoře bez zásobníku.

Proč, proboha proč...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    parada, hned po nalogovani vazbeni z repraku a neprestavaaA
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: cejtim v tvym komentu sarkasmus. Jasne, jsou oficialni fora hry kde se da s devs komunikovat ale vypnuti komentaru pod videem na platforme kde bude mit sireni nejvetsi dopad mi prijde minimalne nestastne. Proste to na me pusobi ze ocekavaji automaticky jen dalsi shitstorm. Pritom rade lidi se to treba bude libit a pochvalilo by. No nic, jdu to na chvili zapnout...
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Taky se divim, že se vyhejbaj konstruktivní kritice, pro kterou na YouTube chodim...
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: klasika :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    bez komentářů a s vypnutým hodnocením :D šašci
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BURKHAR: jj, ja byl taky prekvapenej, ze kdyz jsem byl odejit z Bohemky, v pohode jsem dostal nabidku za dvojnasobek a casem to dotah na trojnasobek:p A to furt mluvim o pomerech u nas v CR a zcela pomijim rozdily ve firemni kulture a vztazich:p
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    RUDOLF: Je to tak.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    BURKHAR: já jsem spíš pochopil, že je jedno koliv vyděláváš, stejně musíš šetřit. 14 dní před vejplatou je pro mě stejný teď i před rokem.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Já to řeknu asi takhle, dělám teď za 200 na hodinu čistýho a furt mi to přijde celkem málo. V Bohemce jsem dělal za polovic. Obrázek, nechť si každej udělá sám.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HNIZDO: Mluvím o realitě mých kolegů a s čím je lákaj jinam. Měl jsem nabídku na nástupák do Amstru za ~4-5k éček čistýho. Z toho co mi chodí z linkedin bych to na těch 100k hrubýho viděl. Těch pár známých se pohybuje v tomhle sektoru tech 100k má taky. Má to tak třeba i product owner ve fintech sektoru, který nemá dev background. Teď jsem se bavil s buchtou co nastoupila ze školy do pharmacy sektoru jako management za 30 čistýho. Jasný že choděj nabídky na 5-7k MD ale s tím se pojí počítání času a všechna ta prudící overhead, proplácení faktur apod. Ale jasný, netuším jak je to jinde. Z národní knihovny (defakto neziskovka) jsem se loni přesunul do komerčního sektoru a prostě cejtím, jak všude chybí senior devs, investuje se do všeho možnýho a je poptávka po lidech.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    O týmu 80–90 lidí psal Eugen už 2 roky zpátky (viz). Až 40 z toho může bejt v QA.

S tim, jak jsou teď zbraně navržený co do počtu animací a funkcí, se nedivim, že to trvá tak dlouho, pokud to chtěj dělat pořádně.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    RUDOLF: :D preji ti at se ti tvoje predstavy nesetkaji s realitou.
    hint - pls neplet si cenu za projekt nebo hodinovku firmy s platem zamestnance.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    RUDOLF: Sorry, nedoslo mi to:D jako ja delam taky v debilne placenym segmentu, narocnym na zkusenosti a vzdelani,tezkym, ale na tyhle platovy nabidky to fakt nema:)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    77WHITE: aha, tak lol:-)
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    RUDOLF: Pockej, posilal sem hodinovku, asi to neni uplne zrejmy, fakt to neni 100 litru hrubyho:D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BURKHAR: tak tak, Bohemka je imho jedno z tech horsich studii, co se platu tyce, a to nemluvim jen o vysi, ale i o neochote jakkoli ji aktualizovat:p
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    77WHITE: což je víc než těch $5000..
    HNIZDO: cuže - to musí bejt senior projektat bez technický historie? Senioři mývaj 50-70 čistýho v čechách. Od korporátů přes nový firmy. Navíc Oracle ti platí držhubný, aby jsi se nezcvokl z těch jejich technologií a korporátního peklíčka. Ale jasně, pokud je to nějaká "česká firma", tak chápu že se tě snažej udržet na 40 čistýho..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam