• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: zrneni jak na crt v sedesatejch ti prijde ok? aha..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: Je to cajk, konečně fair play pro noc. Jestli to má nějaký bugy, odstraněj se. Za ně win.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DUBAS_: zkusím, každopádně jestli tohle má efekt na zrnění tak mi to fakt přijde jako nesmyslná šikana až bug spíš než featura.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    REDSNAKE: me to zrnelo jen kdyz jsme sachoval s nvidia nastavenim obrazu hod to do defaultu jako ja a mam pokoj
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DUBAS_: mě nevadí černá noc kdy není nic vidět, mě nebetyčně sere to zrnění kdy z toho až fyzicky bolej oči.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    REDSNAKE: pokud mas rozum a nechces hrat v noci najdes si server kde je jen den :)
    ne me se to hrozne libi behal jsem po meste hladal co rozrezu do pochodne jako melo to sakra atmosku
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DUBAS_: dobrý no, tak nechápu proč mi to zrní...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DUBAS_: to je zajímavý, jaktože ti to nezrní? Mě to zrnilo i když jsem stáhl jas na minimum.
    A jako věta "pokud chcete hrát v noci" je vtipná, to se má člověk pořád přelogovávat tam kde je den?
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    REDSNAKE: ve hre to mam na pulce v defaultu
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    pokud chcete hrat v noci tak si sezente baterky ci dost ragu do pochodne tak nejak vypada noc a nejde nijak vysperkovat co jsem zkousel jako driv
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    nicméně to vypadá, že se optimalizovalo, běhá to teď poměrně slušně i když si na mé plečce nastavím maximální detaily.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: nic jiného si imho nezaslouží. Za ty leta prožrali peníze od backerů a nic pořádného z nich nevypadlo. Spousta smělých nápadů a nefunguje jim ani základ. Neustálé házení klacků hráčům pod nohy a rozbíjení hry pořád dokola. Myslím že je to chyba nekompetentního a špatného vedení.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Komenty už jsou zase zapnutý. Osobně si taky myslim, že vypínání hodnocení u videa ničemu stejně nepomůže. Takovej Blizzard má u Diabla na mobily krásnýho půl milionu palců dolů a komentáře ze začátku rovnou mazal.

Lepší je, když se hráči vyvztekaj jinde, takhle pak jdou žalovat na Steam – už teď se zvýšil počet negativních recenzí, a ty jsou zatim označený jako "RECENZE PŘEDBĚŽNÉHO PŘÍSTUPU", co teprve, až vyjde 1.0...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    hm. to je fakt super reseni. Rozbit pulku hraci doby kdy je noc. Nechapu jak to muzou vydavat za betu.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Taky mi to zrní, brightness mám na 0, ale je možný, že to je vytavený někde v nastavení grafárny.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: Darkness my friend, need light source.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Tyvole, vždyť ten jas mám na půlce! A zrní to jak kretén. To je nehratelnej shit
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: to si děláš prdel, vždyť je to nehratelný
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: Zrněním managujou zneužívání brightness v noci.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Mě z tý hry nejde ani típat, ani nahrávat přes OBSko, vždycky mi z toho vypadne jen černej obrázek. Steam klávesová zkratka pro típnutí obrázku taky nefunguje. Pořád to zrní jak sviň. Nevíte čím by to mohlo být? Hledám na googlu ale zřejmě volím špatná klíčová slova.

tady fotka aspoň mobilem pro představu: https://photos.app.goo.gl/HJyd67BsCpjSyKtd8
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    v přehledu serverů si zaškrtnu "shodná verze hry" a při pokusu o připojení na jiné servery mi to píše "špatná verze hry". Jako fakt.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam