• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    hracum kvuli zminenym bugum umiraj postavy hlady a zizni, proto v cernu v kostele vznikla iniciativa kde dostanete najist a napit zdarma. Tohle nevymyslis a prijde mi, ze presne tyhle veci delaj dayz ou hrou kterou snad budem chtit v budoucnosti hrat...
    L4MA
    L4MA --- ---
    DESTROYER: vsechno bude. jen co opravej otvirak na konzervy...
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    DESTROYER: Hrál jsem to a dobrý. Jsou i nějaký PVP servery co mi ukazoval BURKE a když vypnout staminu a další mrdkofeatures, tak je to docela hratelný.

I když teda mosin s tlumičem z petlahve nic moc immersive...
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    A co BR mod, uz je? :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    tim enormnim hejtem na dayz me stavite do pozice ve ktere se necitim komfortne, tyve ja tu hru budu jeste chvalit :-D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: tyvoe nenervuj se, videls novou mapu? je krasna!:-D
    L4MA
    L4MA --- ---
    L4MA: bouchne rukama do stolu a nasadi vaznou tvar:
    "no, ale po peti letech vyvoje a prumernym poctu hracu 5k za den se uz musi neco stat, no ne? vymlouvani na novej engine ma bohuzel taky svoje hranice. rekli jsme si, musime s tim nejak pohnout, at videj. - co jste vymysleli? - (potlacuje smich) rekli jsme, z EA bude BETA navzdory tomu, ze ani nejde zmenit ovladani a vite co oni na to? -chmpf-phííííí- pry ze "Aspon to hezky vypada" - íííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí-chííííííí-e-éééééééééééééééééééééééééééé-áááááááááááááááááá" :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: no, nez se k tomu odpoledne dostanu snad uz to bude v cajku a nerozbijou tim neco dalsiho :-D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: jj, teď to jde na experimental a pak na stable..
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    HALCYON: aha :) ale na me to pusobi, ze jsem hater ja a ty to obhajujes :D

no jsem rad, ze jsme se shodli, ze BETA=MRDKA... a ze je treba jeste 2-3 roky pockat. Simply lovin it!
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: chyba, mel to bejt "jsou" - oni vyvojari. :)

"mysleli si, ze SA bude min zabugovany nez mod, tak jsme pridali feturu, ze kdyz narazis ve vejtrasce, tak se ti rozbijou boty ííííííííííííííííííííííííí-eee-éééééééééé" :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: tak melo to i svetly momenty ta hra, no:-)L4MA:
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: ty blazne, ty si od vydani EA v tomhle modu. :D

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    nicmene uz by mel pomalu byt venku patch opravujici rozbite kombinovani predmetu, trhani obvazu, otevirani konzerv, etc...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: tak to bez debat, ja se snazim bejt rad i za tyhle drobky :-D. dava mi to nadeji.

na druhou stranu nechtel bych byt v kuzi vyvojaru, musi to byt dost psychicky narocne, i ted po uvedeni bety pochopitelne sklizeji prevazne hejt..
    L4MA
    L4MA --- ---
    HALCYON: nasrali? ja se sem tak od roku 2015 chodim jen pobavit. :) sere me leda, ze to nemuzu refundout aspon za symbolickej eurocent do steam penezenky.

REDSNAKE: po 5+ letech vyvoje a sakum prask novymu enginu, kerej mel bejt v podstate "sitej na miru" tyhle jedny mape, to je fakt paradni vykon a posun k lepsimu. :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    kluci usati, vy me urcite nekterej zas radi urcite poucite. Proc je potreba fungujici veci rozbijet a balancovat znovu a znovu porad dokola jak u blbecku?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: proc vtip? mi to opravdu v tomhle smeru prijde jako vyrazny posun k lepsimu. Vsichni si urcite pamatujeme ze v mestech vzdy fps klesalo a vice nez 40 fps ve velkym meste na moji stary sunce s vytavenym nastavenim detailu na ultra giga moc nejvic mi to prijde jako pekny vysledek.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Skoro to vypadá, jako by ta beta potřebovala doladit a vybalancovat...

(taky už jsem umřel hlady)
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    L4MA: Já jsem přesvědčenej, že i ti pozitivně naladění promoboti ZOMBO a RUDOLF sem už minimálně 2 roky ironicky postujou jenom aby mě nasrali...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam