• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    L4MA
    L4MA --- ---
    HALCYON: nasrali? ja se sem tak od roku 2015 chodim jen pobavit. :) sere me leda, ze to nemuzu refundout aspon za symbolickej eurocent do steam penezenky.

REDSNAKE: po 5+ letech vyvoje a sakum prask novymu enginu, kerej mel bejt v podstate "sitej na miru" tyhle jedny mape, to je fakt paradni vykon a posun k lepsimu. :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    kluci usati, vy me urcite nekterej zas radi urcite poucite. Proc je potreba fungujici veci rozbijet a balancovat znovu a znovu porad dokola jak u blbecku?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: proc vtip? mi to opravdu v tomhle smeru prijde jako vyrazny posun k lepsimu. Vsichni si urcite pamatujeme ze v mestech vzdy fps klesalo a vice nez 40 fps ve velkym meste na moji stary sunce s vytavenym nastavenim detailu na ultra giga moc nejvic mi to prijde jako pekny vysledek.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Skoro to vypadá, jako by ta beta potřebovala doladit a vybalancovat...

(taky už jsem umřel hlady)
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    L4MA: Já jsem přesvědčenej, že i ti pozitivně naladění promoboti ZOMBO a RUDOLF sem už minimálně 2 roky ironicky postujou jenom aby mě nasrali...
    L4MA
    L4MA --- ---
    ja realne prestavam poznavat co je ironie.

REDSNAKE: "Co musim znovu pochvalit je optimalizace, na nejvyssi detaly v chernu pres 40 fps. Nevidane" vtip? :)

ELPASO: "Aspon to hezky vypada" vtip? :D
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    ELPASO: Jakejch urážek? Celý ty dva odstavce jsou ironická poznámka, rozhodně si nemyslím, že jsi hlupák ty. Co mě sere je, že z dobrý věci udělali totální mrdku a když se někdo ozve (já), tak jsem jenom hejtr a přesně takovýhle argumenty zaznívají v můj neprospěch.
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    ELPASO: Vlastne promin... predtim se dal menit binding klavesnice a otevirat konzervy nozem :D ted uz tento luxus hraci nemaji.

Aspon to hezky vypada a pekne se to hejbe :D
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    HALCYON: Ale to vis ze je ;) jen predtim to bylo stejne nedodelane, ale aspon zabavne. Ted je to k hovnu...

koukam, ze ti to bez urazek moc dlouho nevydrzelo ;) tak pak dej vlastni report az si to zahrajes...
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    ELPASO: Je zde přítomný takový sémantický hlavolam, jestli to co jsi hrál, vlastně bylo DayZ, protože DayZ je teď to, co mělo být už dávno a jen hlupák to nechápe a nemá si právo stěžovat...

Navíc, z počtu bulletů jednotlivých devblogů ti musí být jasné, že tenhle projekt má úplně nejvíc bulletů ze všech bulletů všech projektů, takže takhle epicky rozsáhlé dílo prostě JE unikát.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ted jsem to zapl na pul hodky mezi povinostma a koukam crating stale rozbity. Nemelo to byt dnes opravene? Nejde otevirat konzervy nozem, nejde delat ragy..Co musim znovu pochvalit je optimalizace, na nejvyssi detaly v chernu pres 40 fps. Nevidane
    BURKE
    BURKE --- ---
    ELPASO: ze začátku musíš vypít půlku studny. To si nevěděl ?
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    HALCYON: :) tak mozna jo, mozna ne :P jak uz jsem psal nekolikrat mam na DayZ SA nahrano cca 1150 hodin, byla to nejvetsi herni zabava co jsme s kamosema kdy v hrach zazili.... ale kluci z Bohemky nam to proste dokurvili
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    ELPASO: jeste snad jeden comment - po 5ti letech vyvoje experti z Bohemky vyresili nejvetsi voser na Dayz jmenem presun po mape nasledovne: po 25s je postava vycerpana, takze logicky zpomaly, po chvilce uz zpomaluje dost zasadne az to dopadne smrti... coz je vse fajn, ale na vzdalenosti Berezino<>Svetlo/2 mi to prijde trosku mimo :-)
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    ELPASO: Kvůli lidem jako jsi ty, do hry přidali roubík!
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    REDSNAKE: ted jsem si to zahral...

spawn 1 - mezi Bere a Svetlem, dobehl jsem do Svetla, vlezu do prvni baraku... dehydratace, DEAD
    ok
    spawn 2 - Berezino... najdu sekeru, jdu do policejky, sejmu typka sekerou, looting, druhej typek, sekera, looting... mam VSECHNO... zbrane, jidlo... po cca 5m hry... vsechny staty OK, vse zelene... omdlel jsem... dead...

UNINSTALL :D

GJ Bohemka! dekuju mockrat! moco pocit, ze dejzetko ma u me a mych hernich kumpanu definitivne odzvoveno...
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ELPASO: jo, binding byl závislej no novým UI menu/browseru, takže ho implementovali až po..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    dnes a o víkendu bych to chtěl víc zahrát, přidá se někdo?
    BURKE
    BURKE --- ---
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    NAGASAWA: Kokotismus :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam