• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    HALCYON: pro rusaki dobri
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    jak je to náročný na server?
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    HANOUCH: zimtě, pyš kldně nrmáhně.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    Omg, sem postahoval snad všechny dayz a dayz sa launchery co jsou.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    HANOUCH: mas taky pisu na mobilu
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    AHA KURVA. DVA DNY TOHLE HLEDAM. Dopiče.

HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    HALCYON: maz ho v adresari instalace dayz
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    DUBAS_: KDE TENHLE LAUNCHER STAHNU? :-o
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    DUBAS_: za to muzes ty ! nemel si mi to kupovat a Pak postovat link na tradera :D
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DUBAS_: sry trochu mi mobil vynechava slova
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    RUDOLF: no ja jsem pockat az na namalsk ake kdyz vcera hanouch dosel na discord a prvni co z nej vypadlo nepustime si dayz server tak bylo rozhodnuto :) aspon se stim nastavovanim trochu zjiju

ale uz to neni jak za dob dayz modu a nastavovani cfg tady je to skoro klikacka
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DUBAS_: právě, to herní flow je právě spíš o opravě a udržování.. údržba stojí čas, opatrnost se výplací apod..

ale nevím co všechno nabízí trader.. imho jen ofiko nereleasnutý předměty, který budou fungovat podle toho, v jaký stavu to nechala BI v buildu a kam to dotáhla komunita.. v lednu se připojím a uvidím v jakým je to stavu..

až budou linux server binárky, tak nějaký server nahodím.. ale bude to nejspíš vanillka, zkusim z toho vytahnout co nejlepší výkon při hodně hráčích, první osoba a ideálně jen ingame chat, je to nepraktický ale zábavný..
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    REDSNAKE: Problem byl spis ze se dalo obcas po restartech prochazet postavenyma stenama a byly problemy s perzistentnosti po restartech, aspon na dayz village serverech.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    77WHITE: jo, tak to nevím..
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    RUDOLF: vcera jsme s hanouchem nasli tri po mape ale nebyl cas se v tom hrabat ale co vim a videl jsem je to podobne narocny jak dat dohromady vrtulnik v dayz modu coz si znas dost pamatuje
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    REDSNAKE: Dyt se da borit jen z jedny strany, nebo to zmenili?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: base imho nemá smysl, když ti ji může kdokoliv rozebrat..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    hele a už jste zkoušeli ve vanille dát do kupy fáro? to by mělo zabrat nějaký čas, stejně jako si postavit nějakou základnu.. ale imho bych nic takového nezkoušel, dokud neopraví bugy v perzistenci.. teď myslím, že tvrdě zabitý nebo crashlý servery poškodí binárku se stavem perzistence na serveru.. doporučují se zálohy.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    jinak bych poprosil at se mi ozve ten kdo vlastni nyx discord rad vych tam nasmeroval komunikaci lidi ze serveru ale je potreba udelat par uprav na discordu at tam nejsme vsichni s plnymi pravy jinak to brzo nekdo smaze
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    TERZ: jo uvazujem o cenove reforme veci u obchodniku

da se koupit a prodat uplne vse vcera jsme se s hanouchem bavili ze by bylo super kdyby ti obchodnici meli jen to co jim lidi prodaj ale to by se muselo resit nejak v databazi a napsat to na to me elektrikarske ruce nestaci pokud by se zde nasel nekdo kdo ma chut se s nama do toho ponorit bude vitan...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam