• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    HANOUCH: nejradsi bych nastavil kdo prijede s autem k obchodnikoj a proda ho bude milionar :) ale aby se to nedalo zneuzit to se musi promyslet :)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    DUBAS_: ta uprava na zapis do db je imho blbost pac bychom to museli upravovat s kazdym updatem toho modu, zavedl bych system severokorejskeho bazaru prodej za desetinasobek vykupu coz bude mit taky kyzeny efekt a da to min prace :) poresime vecer na disc
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: tak to jsem ještě neměl to štěstí potkat. V těch tmavejch nocích to musí být OP :D
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Na AKM i SVD, testoval jsem ji offline, ale spawnuje i na ofic. serverech

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    63 nových příspěvků – ono už to vyšlo? Co pejsci?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DUBAS_: nn, obecně myslím
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    REDSNAKE: trader? zadnej negativni dopad ba vykon jsme nepocitovali ale byli jsme tam jen dva nutno vyzkouset mame v planu pridat par dalsich modu ale hlavne to musi byt stabilni a nekurvit performance serveru
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    HALCYON: pro rusaki dobri
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    jak je to náročný na server?
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    HANOUCH: zimtě, pyš kldně nrmáhně.
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    Omg, sem postahoval snad všechny dayz a dayz sa launchery co jsou.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    HANOUCH: mas taky pisu na mobilu
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    AHA KURVA. DVA DNY TOHLE HLEDAM. Dopiče.

HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    HALCYON: maz ho v adresari instalace dayz
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    DUBAS_: KDE TENHLE LAUNCHER STAHNU? :-o
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    DUBAS_: za to muzes ty ! nemel si mi to kupovat a Pak postovat link na tradera :D
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DUBAS_: sry trochu mi mobil vynechava slova
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    RUDOLF: no ja jsem pockat az na namalsk ake kdyz vcera hanouch dosel na discord a prvni co z nej vypadlo nepustime si dayz server tak bylo rozhodnuto :) aspon se stim nastavovanim trochu zjiju

ale uz to neni jak za dob dayz modu a nastavovani cfg tady je to skoro klikacka
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DUBAS_: právě, to herní flow je právě spíš o opravě a udržování.. údržba stojí čas, opatrnost se výplací apod..

ale nevím co všechno nabízí trader.. imho jen ofiko nereleasnutý předměty, který budou fungovat podle toho, v jaký stavu to nechala BI v buildu a kam to dotáhla komunita.. v lednu se připojím a uvidím v jakým je to stavu..

až budou linux server binárky, tak nějaký server nahodím.. ale bude to nejspíš vanillka, zkusim z toho vytahnout co nejlepší výkon při hodně hráčích, první osoba a ideálně jen ingame chat, je to nepraktický ale zábavný..
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    REDSNAKE: Problem byl spis ze se dalo obcas po restartech prochazet postavenyma stenama a byly problemy s perzistentnosti po restartech, aspon na dayz village serverech.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    77WHITE: jo, tak to nevím..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam