• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    LACHY: no mi vo tom povidej ladim local server a pojim se ta novym klietem a hodinu hledam problem v cfg kde nebyl jen rozdilny verze klient server co jsem si nevsimnul ze se to stahlo

nakonec to bohemka zabila kdyz jsem updatoval live server a nevsimnul si ze prepsali soubory se spawnem itemu hm super
    LACHY
    LACHY --- ---
    Před chvilkou aktualizace hry a už se nemohu připojit :(
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Normnalne sem z vás nabyl dojmu, že se to snad už vyplatí stáhnout.... Objednal sem m.2 SSD kvůli tomu :D
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    zkousime prezit HC
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    da se vubec v dayz naporcovat a sezrat spoluhrac ?

toho poledne byl hanouch ponekud neklidny

DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    BIGEM: tak si se nekde uklepl v zadavani ip ci portu do dayz launcheru pokud bys nemel mody tak se pripojis jen nemuzes pouzivat jejich obsah
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    snazim se pripojit na Vas server, nicmene sem bud zamrzlej na loading screen nebo kdyz uz se mi podari pripojit, tak me to kope ven bezduvodne celkem casto, mody mam dle navodu tak nevim jestli je chyba u me na prijimaci
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    VINC: auta jsou podeleny spawnujou se v terenu a je 90% sance ze te zabije po nasednuti bohuzel

prave hledam po netu nejakou napravu jelikoz to fungovalo normanlne az do vcerejsiho patche
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    ten prazdnejk server funguje skvele, zadny lagy, zomie se hejbou a je s nima zabava, treba vcera sem byl tak 2km od tisy, naagroval sem jich omylem asi 8, tak sem bezel do cervenyho domku, ze je jednoho po druhym usekerkuju, no dostal sem tafku prodad se do textury, zedi me mlatili, ja je ne. K.I.A. Ale jo za 4 hodky me to ani jednou nevykoplo, nezaznamenal sem desync. za me dobry
    VINC
    VINC --- ---
    přiznejte se kdo mne včera sejmul když jsem lezl u hradu do auta? :) Teda přišlo mi, že to byl klasickej bug DayZ... prostě lezu jen tak ze srandy do auta bez kol a najednou jsem tuhej...
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    TOMBRIDER: ta nevedomost je sladka
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    LACHY: a adam nam prozradil ze jsou lokace po mape kde je definovanej pocet zedu treba 15 a vic se jich tam nespawne a to muzes mit nastaveneh pocet zedu v cfg klidne milion
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    LACHY: lachy vse je v planu jen doladim ekonomiku jsou na rade zedi a pripadne nejaky eventy, po vcerejsi trihodinove rozprave se sumrakem jsme s hanouchem plni technickych tad na co neslahat co zabije server a zedi tam taky zazneli, musi se stim opatrne mezi svatky nahodim local zabouchnu dvere od pokoje dovalim stene plzne a bude veselo ale to az se v nedeli probudim z opice kamosoj se v vcera narodila holka
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Se zombíkama sem taky spokojený. Není to úplná pruda že by věřili každej prd. Ale pobíhat kolem nich se taky nevyplatí. Obvzláště když jeden začne hulákat, tak se naagruje další nemrtví v okolí. Jen teda byl jsem prekvapen jak jdou dvěma ránama sekerky k zemi. To jsem čekal že budou tužší. Takže poprvé jsem kolem nich chodil po špičkách.. Teď když vidím jen jednoho tak ho raději ze zadu preventivně sejmu. Maj docela zajímavý loot.
    Takže největší bestie jsou pořád lidi a na ty je dobré si dát majzla.
    Aneb konečně potkám ve Svetloyarsk někoho jiného a v "kanadském" stylu ho jdu pozdravit. Má brokovnici ale taky zamává. Chvilku běháme ve stejné ulici. Ale poté co sejme nemrtváka a já se jdu na to podívat se sekerkou v ruce, co kdyby potreboval pimoct. Chytne nerva a sem mrtvej... Škoda že jsem nepřišel na to kde se dá najít ID hráče... A vůbec pod kterym tlačítkem lze najít kolik lidí (a kdo) je na serveru?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    LACHY: nevím jakou máš zkušenost s předchozíma verzema hry, ale byly časy kdy si tě zedi nevšímali ani když jsi jim přeběhl pod nosem. Teď jsou docela nepříjemně všímaví. Musím říct, že jsem se schoval před zombíkama v piano domku a oni naběhli za mnou. S tím ozvučením a jejich řevem to byla dost atmosférická akce:) Ten 1person pohled mi z toho dělá novej zážitek :D
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    LACHY: Nevim proč, ale včera na letišti ty zombies byly dost HC a ani sprintem jsem jim neutekl... :-D
    LACHY
    LACHY --- ---
    REDSNAKE: Právě jsem vzpomínal na zedy na prvním DayZ. Tihle jsou hodně slabej odvar. Není to žádná výzva. Plazení skrz město se nekoná :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    v tom first person pohledu jsou ti zedi celkem neprijemni:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam