• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    RUDOLF: uz to budem mit posefovany :)
    LACHY
    LACHY --- ---
    S mojí sklarozou, si připadám jak pes. Tak ysvojí zahrabanou kost nikdy nenajde :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LACHY: Ještě barely.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LACHY: Vaky a některý baťohy by měli jít. Plus truhla.
    LACHY
    LACHY --- ---
    Jak hraju sám, takl auto asi nespojízdním a základnu stavět eeee :D
    LACHY
    LACHY --- ---
    TOMBRIDER: Taky by mě zajímalo. Myslím, že se dá i zakopat lodní vak?
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Sakra, co sem byl pěkně napakovanej, vlítla na mě volička SPD, ihned černá obrazovka, sekám doprázdna a jen slyším jak huláká nějaký skřeky (tomio na hrad?) a sem mrtvej...
    Poté běžím z pláže nejrychleji co to de nasát všechno z mrtvoly. A ejhle je pryč. Nějak jsem tajně doufal že hned tak nezmizí.

Btw. když budu chtít syslit. Je to jak dříve? Jedině stan nebo auto?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DUBAS_: Jde si ty konfiguráky co upravuješ dát do nějakého verzovacího repozitáře(git)? Nedát tam všechny soubory(to nechceš), ale jen co měníš. Když proběhne update, s git diff se ti ukážou změny a máš to víc pod kontrolou.

Ale střílím na slepo, o server jsem se ještě nestaral.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Tak mě to šlape jako nic.
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    DUBAS_: mam zalohu ale nejsem doma
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    LACHY: no mi vo tom povidej ladim local server a pojim se ta novym klietem a hodinu hledam problem v cfg kde nebyl jen rozdilny verze klient server co jsem si nevsimnul ze se to stahlo

nakonec to bohemka zabila kdyz jsem updatoval live server a nevsimnul si ze prepsali soubory se spawnem itemu hm super
    LACHY
    LACHY --- ---
    Před chvilkou aktualizace hry a už se nemohu připojit :(
    BALOSH
    BALOSH --- ---
    Normnalne sem z vás nabyl dojmu, že se to snad už vyplatí stáhnout.... Objednal sem m.2 SSD kvůli tomu :D
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    zkousime prezit HC
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    da se vubec v dayz naporcovat a sezrat spoluhrac ?

toho poledne byl hanouch ponekud neklidny

DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    BIGEM: tak si se nekde uklepl v zadavani ip ci portu do dayz launcheru pokud bys nemel mody tak se pripojis jen nemuzes pouzivat jejich obsah
    BIGEM
    BIGEM --- ---
    snazim se pripojit na Vas server, nicmene sem bud zamrzlej na loading screen nebo kdyz uz se mi podari pripojit, tak me to kope ven bezduvodne celkem casto, mody mam dle navodu tak nevim jestli je chyba u me na prijimaci
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    VINC: auta jsou podeleny spawnujou se v terenu a je 90% sance ze te zabije po nasednuti bohuzel

prave hledam po netu nejakou napravu jelikoz to fungovalo normanlne az do vcerejsiho patche
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam