• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    BURKE
    BURKE --- ---
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    EZECHIAS: tvl marodit nechci ale chci byt do a mit prisun penez... :D
    EZECHIAS
    EZECHIAS --- ---
    K tematu poznavani pasek, skupin, atd.

Klidne formujte skupiny, vic lidi vic cilu.

Ke dnesku mam 5 zarezu na pazbe SVD. Jen tak dal :]

Duby: Nechces zase na chvili marodit? :]
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DUBAS_: to bohužel...
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    REDSNAKE: rekni zes to nahral :) podle toho jak to popisujes by to bylo super :)
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    REDSNAKE: jo jasny tomu rozumim
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DUBAS_: to je možný, ale mě to samotnýho nebaví. Sám jsem tam naběhal 500 hodin..
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    pokud budete nejaka parta chtit muzu pro ne vytvorit kanal na discordu ikdyz vcera jsem vytvoril dva kanaly na vic
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    REDSNAKE: ja uz ke klukum chodim jen pro feedback a vetsinou hraju sam nebo s ezem protoze tyhle velky party zabijou server kdyz si udelate partu 4-5 lidi ok ale hrat ve vice lidech tak vymlatite vse, ikdyz 1PP je super na tenhlen chaoz

je pravda ze kdyz jsem s klukama tak se stejne vetsinou pohybuju jinde nez oni a jen posloucham "kde je ta svine strili po me" a cekam jak to dopadne stejne bych nepomohl :)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    HALCYON: cos to udelal, to byl Goro...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TOMBRIDER: to nevím já se vždycky nasral ke klukům, abych se u hranní nenudil a zatím mě nikdo nevyhodil :D
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    REDSNAKE: Aha! já na discord lezu vždycky do samostatné místnosti.
    Co si pamatuju z minula tak ve stejné místnosti byla vždycky banda co hrála spolu.. Aneb stále opravovala vrtulník aby s tím sem tam někdo šlehnul... :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    stejně předpokládám, že ta "kamarádská" atmosféra opadne až všechny omrzí stavit bázi a pěstovat tuny trávy na prodej
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TOMBRIDER: nikoliv. Jediný co tě může asi zachránit je že bys byl s ostatníma na discordu a tak se občas poznáme...
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Hele lidi z nyxu mají nějaký poznávací znamení? Třeba zelený pásek? Trochu doufám že někoho ta zelená trkne (nyx skin default) a hned mě nesejme zezadu..
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    Ou, růžový pásek.

HALCYON
    HALCYON --- ---
    REDSNAKE: Noyce.

Mě se to stalo, když jsem tu měl návštěvu, co mě chvíli pozorovala při hře. A pak běžim lesem a slyšíme vlky výt a kouknem na sebe, říkám ,,není to prdel, potkat tady vlky". A za chvíli na mě skočili. Poprvé co to hraju. Skoro sem se posral. Ale nakonec jsem nějak přežil a pumpa mi bušila slušně, když jsem se vázal a viděl šedivě.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    TOMBRIDER: no hele, ten adrenalin z toho setkání mám ještě teď :D
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    REDSNAKE: Tuhle jsem si postesknul že vůbec nepotkávám zvířata. A to bloudím lesy a chodím turistickýma stezkama.
    Beru zpět, nechci je potkávat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam