• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    ZOMBO: Ohanet se nejakym potencialem za dva roky mi prijde dost chucpe, vzhledem k 6 rokum vyvoje.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    NAGASAWA: "Ozvučenie je veľmi chudobné a chýbajú najmä nejaké ruchy okolia - šum stromov, štebotanie vtákov alebo čokoľvek iné, vďaka čomu by svet pôsobil menej sterilne." – nesmysl, ambient je dokonalej.

Zastaralý interiéry, clipping, bugy, v tom má naprostou pravdu, to musí bít do očí nejen novejm hráčům. Nemám mu to za zlý, napsal bych to stejně, kdybych hrál DayZ jeden večer, protože jsem si za ty roky na leccos ve hře zvyknul. A recenzuje plnou hru, ne její potenciál za dva roky.
    MAOR
    MAOR --- ---
    NAGASAWA: Hm, mám takový pocit, že ten borec asi komentuje nějakou jinou verzi DayZ SA a ne tu rádoby full hru. A přijde mi, že si do Bohemky musí kopnout každý, protože to teď frčí, i když ví o hře v podstatě hovno. Přesněji jen to, co si o té hře zjistil během svého nejspíš prvního hraní kvůli tomuhle článku.
    1. Skříně, stolky, lednice, trouby, nic z toho nejde otevřít. To je pravda, že všechno tohle mohlo mít inventář a mohlo se v tom něco najít. Přesně to se mi líbí ve Scumu, protože tam prohledáváš kdejaký pytel s bordelem, blbou skřínku v koupelně, oblečení apod. Zatím jsem v hadrech našel nějakou jinou věc tak max jednou za 14 dní. Čistota a novota věcí, taky pravda, je to vlastně jako v těch zombie seriálech TWD a FTWD. Ale co, stejně s tím nic neuděláme a vývojáři s tím udělají ještě větší hovno, když s tím doteď neudělali nic.
    2. Jak tam mele o té sovětské gubernii a že by to klidně mohlo být i Československo. Ty vole, ten týpek neví nic...
    3. Hloupě chovající se infikovaní - hm, popravdě mě ty animace taky moc nepřesvědčily. To i v módu se ti prevíti pohybovali lépe. A ty jejich zvuky v SA? Děs. Ale nudný a lehký souboj na pěsti? Tak to jsem už od bety nezažil.
    4. Brečet nad tím, že se ani za hodinu nepotkal s jiným hráčem je kokotina. Od vydání full hry jsem nikoho nepotkal za xx hodin. Vlastně doteď. A s kámošem jsme za víc jak měsíc na nikoho nenarazili. A to na plných serverech. A že by nám to vadilo?
    5. Zvuky mi nepřijdou chudé, ale úplně na hovno. V dřevěném baráku máte pocit, že jste v podpalubí nějaké dřevěné lodi a v barácích s plechovou střechou a halách máte pocit, že jste někde hodně hluboko pod mořem a zavření v ponorce. Za tyhle zvuky by někdo zasloužil skřípnout koule do svěráku. Přitom tyhle zvuky tam byly ještě před betou jako kurva super "nové" zvuky... další věc, u které jsem si jistý, že lepší nebude. Fakt nechápu, jak tohle mohli takhle zkurvit.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ajajajaj

DayZ - recenzia - hra | Sector
    https://www.sector.sk/recenzia/32100/dayz.htm

DAYZ počas niekoľkých rokov prešla dlhú a strastiplnú cestu s veľmi rozpačitým vyvrcholením. Výsledok je vlažný, ľahko sa stratí v mori konkurencie, ktorá medzičasom zosilnela a zatienila kedysi nádejný pokus známych českých vývojárov. Ak vám stačí objavovanie rozsiahleho a miestami celkom zaujímavého prostredia a hľadanie surovín na prežitie, hra vás môže aspoň do istej miery uspokojiť. Najmä ak máte poruke aj nejakých kamarátov. Pre väčšinu záujemcov je to však nudný a sterilný svet, kde sa nič nedeje, dlhé hodiny blúdite a stretávate čoraz menej hráčov, pretože väčšina preživších ak už DAYZ neopustila, čoskoro tak urobí. Ani niektoré zaujímavé výtvory komunity ich totiž pri hre dlho neudržia. Pozitívne je, že bugov a technických chýb je už podstatne menej, stále však nemáte dojem, že sa jedná o dokončenú hru, už vôbec nie hodnú 40 € a od verzie s predbežným prístupom sa prakticky nikam neposunula. A svoju príležitosť definitívne prepásla.

HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    DUBAS_: Ale vubec ja proti LGBT nic nemam:) jen jsem uvadel kolegu rednsejka na pravou miru a uzil jsem odpovidajici termin slovu metrous
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    jinak trader mod by mel byt znovu funkcni po updatu
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    prosim pokud bude nekdo hrat u nas potrebuju testnout spawn rublu a kozenyho obleceni v hunting barakach dik za feedback
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    HANOUCH: z tveho prispevku citim lehke nepochopeni teto 4%tni mensiny :D
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    REDSNAKE: Metrous? regulerni teplomet imho
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Žil jsem v domnění, že ten tmel je jen na poškrábaný dveře od auta...

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ok, takže je to venku. Enfusion nepotřebovalo DayZ ale Bohemka, protože si tak vyvinuli za prachy od backerů engine pro všechny platformy ze kterého mají v plánu žít dalších patnáct let.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    a holí si hruď! Jak má to DayZ pak vypadat tyvole, když project lead je takovej metrouš :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Tyvole, on je slovák? já myslel že nějakej tatar přes moře! Oujé...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Vortex #66 | Rozhovor o DayZ, Beat Saber na PlayStation, herní mýty a legendy a mobilní Assassin
    https://www.youtube.com/watch?v=oFf1MT7P2u4

Rozhovor s Eugenem o Dayz..Jdu si to pusti..
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    DayZ - A train cinematic
    https://www.youtube.com/watch?v=jt9CHcdt_L0

DayZ HypeTrain mod - Alternative teaser concept
    https://www.youtube.com/watch?v=uoSweQBaYww
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ZOMBO: vitej zpet
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---

ELPASO
    ELPASO --- ---
    DESTROYER: Tomu chybi uz jen grandfinale “You are dead” by rotujico-levitujici-autak
    L4MA
    L4MA --- ---
    DESTROYER: "leti zpatky" :D
    MAOR
    MAOR --- ---
    EZECHIAS: Ani nemluv. Server hlásí, že za 15 minut bude restart. Zaběhnu ke stromu a chci si udělat pořádek, než se odpojím. Nemám místo na MP5, tak jde na zem... a pak jsem ji kurva doloval ze země asi 8 minut... přitom prázdné ruce, ale ne, prostě se neukáže, že si ji můžu vzít. Nic neumí kokoti udělat pořádně a asi si myslí, že když z tohohle nedodělku udělali 1,0 a že o zbytek se postará komunita, ať jdou laskavě do prdele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam