• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: hanouch razí do íránu? tam se mnou rozcházela moje láska!

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HANOUCH: hlavne jim v tom Iranu nefot zadny zakladny. Na dalsi demošku nepujdu.

HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    RUDOLF: jako ryba s kostma a kuzi v obrovsky housce not my cup of tea nicmene ayran ftw. S ubytkem bohuzel neporadim to co jsem mel pres booking bylo na sultanahmedu a bylo otresne maly :). Skoda ze tam nebudes o dva tydny pozdeji budu mit v Istanbulu 6 hodin layover mohli jsme dat par Efesu na Ataturkovi :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HANOUCH: balik ekmek foreva! v asijský části jsem žil skoro půl roku:-) jako jabančí orenží para jok (zahraniční student, nemám prachy, tak bych prosil ten čaj za 1 liru a né za deset) vracím se po letech, škoda že bude kosa, ale byli to holt levný letenky do levnýho kraje..

ale tip na ubytko bych bral, klidně i oblast, už mi z hlavy vypadlo, kde je to pěkný. Možná bych mohl zkusit něco kolem Kadikoy.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    RUDOLF: Ha! tam jsem byl ted v Listopadu. Dam ti radu ser na Sultanahmed a Istiklal je to tam samej tourist trap a vyraz do azijsky casti pres bospor tam je to o dost lepsi, kazdopadne enjoy. Istanbul je super mesto!

PS balik ekmek je strasne hnusnej
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HANOUCH: spíš než helmu, řeším volnej víkend.. příští dva padnou na Istanbul. Iyi gunler!
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    RUDOLF: uz mas helmu rudlo!
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    cekamem na update aby se ta finalni verze na ni predelala
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    ted pracujem na vlastnim modu tedy spis pepa ja jsem jen ten co kontroluje vystup :)
    budou radiacni zony a NBC obleceni s plynovyma maskama vam da ochranu ke vstupu do zony bez toho to bude sebevrazda
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    RUDOLF: oki jsem zvedave ale my dedic nemame
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: Srry. Jen jsem to prolít a píšu z mobilu.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Pro Dubase: novej exp build, server performance při 80 hráčích.. jsou tam 2 parametry, player simulation a ještě něco čím jde optimalizovat performance.. zvažují že player simulaci udělají ve více vláknech - je to užitečný, pokud je server dedikovaný jen na jeden DayZ server..

Experimental Update 1.01 - Experimental Patch Discussion - DayZ Forums
    https://forums.dayz.com/topic/243166-experimental-update-101/?tab=comments#comment-2423301
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: Ty čísla se shodují s těma za rok 2017. Ale ani k těm za rok 2017 jsem nenašel žádnou výroční zprávu. Docela by mě zajímalo, jestli to je někde venku.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    NAGASAWA: Bodejt by nebyli v plusu, kolotocari jedni....
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    ICARUS: Jak psal Rudolf.... jeste 1,5 roku vyvoje :))))

Je to tragicky, za todle plivani platicim hracum by BI zaslouzila nakopat do prdele. Zmetci zbytecny.

V1.0 FTW :D cele je to jen ftip a nastroj jak vymrdat s penezma uzivatelu Steamu, coz vlastne klobouk dolu - za ten nedodelanej beta SHIT shrabli vcelku balik
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    XYNDLL_2Q3F: Přikyvují a olyzuji lanýžovou pastu z právě dogrilované žáby.
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    HANOUCH: Ja si vždy myslel, že je placenej influencer bohemky :-)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    HANOUCH: Jj na vanoce 2013, a ted jeste by to chtelo tu funkcni hotovou hru. ;-)
    MATT
    MATT --- ---
    Já v mezičase zjistil, že už dodělali The Long Dark, který jsem kdysi dávno podpořil a hraju to. Přijde mi, že to má lepší atmosféru, např. vlků se opravdu na rozdíl od zombíků bojim ;) Ale je zas fakt, že hraju příběh, takže to má nějaký směřování oproti obyčejnýmu přežívání.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam