• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: Hele kdyz dpjde na souboj po jednom naboji jsem mrtvej tak jak tak i na kompu, to si nevyberes. Na gondoli by ten souboj byl jen delsi a komictejsi imho.
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: no na konzolich prave hry "bezne zabugovany" nejsou, ne? a uz vubec ne v takovym dada stylu jako dayz. :)
    a copak strileni na packach, ale ten loot system a inventar a veci typu "nabijeni po jednom do komory" musi bejt slast...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: na gondolích se to imho hraje jednoduše proto, že to tam je nový a řada konzolovejch hráčů ani nezná ty anabáze kolem...Takže jim to asi přijde jako běžná, zabugovaná hra.

A ne, na páčkách si to neumim představit, ale já na konzoli střílečky nehraju, moje maximum je RDR2 což je spíš akční adventura.
    L4MA
    L4MA --- ---
    btw ve svetle tohoto titulku:

DayZ se už více hraje na konzolích než na PC • Eurogamer.cz
    https://www.eurogamer.cz/articles/2019-06-20-dayz-se-u-vice-hraje-na-konzolich-ne-na-pc

mate nekdo osobni zkusenost na konzoli? to musi bejt vylozene surealnej zazitek ne? :)
    MAOR
    MAOR --- ---
    L4MA: díky němu aspon víme, že hra stále žije, i když slovo "žije" mi nepřijde moc vhodné :D

REDSNAKE: dobré optimalizace jsem si fakt posledně nevšiml. nicméně pořád nechápu, jak můžou jiné společnosti dokázat udělat své hry funkční, ale bohemka prostě ne
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    L4MA: to jsem rád, občas dostanu hroznou chuť si to zahrát a pak se z toho potřebuju vždycky terapeuticky vypsat :D
    L4MA
    L4MA --- ---
    REDSNAKE: REDSNAKE: jen kvuli tvejm "navratum do hry" ma cenu to tu porad sledovat. :) jako bych u toho byl...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    To znovu zapnu, zahraju si před spaním, myslím si... Tak se naloaduju do hry, tma jak v prdeli, ani hvězdička na nebi, prostě černočerná tma. Aha, noc! Vím, že jsem v lese, tak sekeru do ruky, poslepu doběhnu k prvnímu stromu, pokácím, vycraftím ohniště, vykraftím kit na rozdělávání ohně, zapálím ohniště. Všechno po slepu, jediný náznak, jak říkám, tma jak v tulení prdeli.

A když zapálím oheň stane se co? Tma jak v prdeli dál, jen oheň mě zraňuje, protože zřejmě stojím přímo v něm, světlo z něj nejde, jen zvuk praskání ohně.

No prostě lol. A už dám pokoj, protože to zas chvíli hrát nemusím.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    nicméně jsem si dal lesní kill, týpek mi běžel přes cestu lesíkem, tak jsem se na něj napojil, sledoval ho od stromku ke stromku jak béčkovej predátor, v rukou škorpíka s plným zásobníkem a tlumičem. Nakonec mě asi uslyšel a už si tomu jen přišel naproti. Úkol zněl jasně, dvě dávky.

Jako jo, když to funguje, furt tam ten adrenalin je. A rozhodně za co si zaslouží pochválit, tak zřejmě opět zapracovali na optimalizaci. Běží mi to parádně.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Loool a ted mam prodlouzeny nacitani serveru na 75 sekund protoze jsem si dovolil hru restartovat a zkusit tim vyresit svou chybu:-D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Rudolfeee, kde seš? Potřebuju abys mi na tom našel zas něco pozitivního. Iterativní proces? Nebo jak tomu humpoláctví říkáš?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Jsem si říkal, že to zas zapnu a dobře jsem udělal. Když jsem si dal vyfiltrovat servery kompatibní s mou verzí, nic to nenašlo. Ok, ověření integrity souborů, stáhla se nějaká aktualizace (proč ne automaticky?) a po opětovném spuštění mi to již servery našlo.

Tak se připojím na server kde je populace podle výpisu serveru "střední". 28 v pořadí. Okey, říkám si, počkám.

Čekám, čekám, docela to odsejpá, sedím u toho loadingu jen asi pět minut, pak teda naskočí hláška, že hra bude za 15 s načtena a běží odpočet. Chmm, na tom zapracovali, říkám si, je to takové zajímavější, hezčí, pořád se někde něco odpočítává aspoň, když už se u toho člověk nudí. Fajn.

Naloaduju se do hry a wtf? Mám výpis serverů přes pohled? Jsem ve hře, můžu se pohybovat a přes obraz je prostě výpis serveru.

Co by člověk chtěl od hry v alfě a experimentalní verze.

Oh, wait! Já vlastně hraju hru v plném releasu a stable verzi!

ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    https://dayz.com/article/game-update/pc-stable-update-1-04

DayZ Stable Update 1.04 - Highlights
    https://www.youtube.com/watch?v=Ar9nvfdLELU

Stabilní update 1.04:

- možnost nosit přes rameno 2 dlouhé palné zbraně nebo 2 zbraně na blízko
    - výstřely jsou slyšet až 3 km daleko
    - zombíci mohou spawnovat s pokrývkou hlavy, vestou nebo batohem
    - oddělená experimentální verze na Steamu, kterou je možné stáhnout zvlášť
    - řešení skákání ze serveru na server: hráč se nespawnuje na místě, kde se naposledy odpojil
    - granáty je možné zavěsit na vesty
    - vysílačku je možné zavěsit na batoh Courier Bag
    - různé ikony pro odlišení typu munice
    - horečka zvyšuje žízeň
    - epinefrin doplňuje výdrž postavy
    - kodein zmírňuje po omezenou dobu bolest při zranění
    - morfium zastavuje po omezenou dobu bolest při zranění
    - živočišné uhlí může vyléčit salmonelózu
    - gesto zvracení
    - při měření pulsu se zobrazuje krevní tlak a nepravidelný srdeční tep
    - boty se postupně opotřebovávají
    - zobrazení módů v hlavním menu
    - hudba v hlavním menu
    - návody a tipy ve hře
    - nové zvuky a efekty

VRÁCENO DO HRY
    - útočná puška AK-74 (přejmenováno na KA-74)
    - útočná puška AK-101 (KA-101)
    - puškohled Kaštan (P1-87-L)
    - náboje ráže 5,45×39 mm
    - házení předmětů (podržením výchozí klávesy G)
    - tříštivé granáty M67 (6-M7) a RGD-5 (EGD-5)
    - dýmové granáty M18 (1-M8) a RGD-2 (EGD-2)
    - zábleskové granáty flashbang M84 (8-M4)
    - možnost vyhodit benzinovou pumpu do povětří
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Scouting some gunshots and then.. : dayz
    https://www.reddit.com/r/dayz/comments/c5308b/scouting_some_gunshots_and_then/

Experimental Update 1.04.151974 - Experimental Patch Discussion - DayZ Forums
    https://forums.dayz.com/topic/244969-experimental-update-104151974/
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    Jen pro zajímavost... SCUM... 10 měsíční práce cca 22 lidí. Auta, Base building etc.
    https://www.youtube.com/watch?v=WwWPzYhMXqw
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: To ses ale sikovnej kluk Rudolfe!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    MAOR: těžko říct, já to celkem hraju a na tohle jsem nenarazil ani nepamatuji.

REDSNAKE: vidíš, já na to přišel napoprvé..

Experimental Update 1.04.151959 - Experimental Patch Discussion - DayZ Forums
    https://forums.dayz.com/topic/244957-experimental-update-104151959/
    REESHA
    REESHA --- ---
    DESTROYER: Fun fact... někde tady jsem cca před 4 roky předpovídal, že to nebude hotový ani až budu táta. Tak to už je vyrešený... tak teď slavnostně předpovídám, že to nebude hotový abi až budu mít druhý :)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: Nextgen experience, enfusion best engine in the world.. 6+let vyvoje. :)
    BURKE
    BURKE --- ---
    REDSNAKE: Co jsem pochopil s tím vrháním (rozumí se ne-blití), tak první zmáčkneš to levé tlačítko myši (zamíříš) a až pak G pro hození předmětu. Mě spíš pobavilo,jak ty granáty levitují ve vzduchu, místo aby je postava držela v ruce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam