• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: Jo, někde jsem si toho kamene všiml. No ale pamatuju si patche, kdy to šulini z bohemky zrušili. Tenkrát jsem se snažil zabít skokem z kdejaké výšky skalky a ne a ne. Nikde ani zomba ani hráč. To byl docela vopruz.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MAOR: s kamenem to furt funguje, jestli teda myslíš ten primitivní nůž. Holejma rukama ne. Nicméně na většině modovanejch serverů co jsem hrál máš kámen v inventáři hned po spawnu. Přesně asi pro tyhle účely
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: Počkej, ale F11 přece nefunguje s holýma rukama ne? :D Nebo si sám sobě zlomíš vaz? Vím že před rokem, nebo dvěma ses mohl zabít kamenem. Pak to změnili. No, našel jsem jeden server s výběrem přibližné lokace, ale není to first person :/
    DAYZ 0.63 MOD | Tutte le mod #1 [SELECT YOUR SPAWN]
    https://www.youtube.com/watch?v=h_yk_fh_FfI
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    L4MA: V A3 fungovalo BR velice dobre a melo sveho casu celkem super a dost velkou komunitu. Bohuzel BI to nezachytili a nechali vyvojare modu a komunitu utect do nepomerene horsiho PUBG..
    L4MA
    L4MA --- ---
    DESTROYER: tak tohle bude treba zazit na vlastni kuzi. vzhledem k dazy netkodu to bude naprosto surealnej zazitek. tesim se, verim ze uvidime, co jsme jeste nevideli. :)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    DUBAS_: Se BI probudili do reality. Ale teda ten system jak to maji vymyslene, prijde mi to celkem nesmyslne. BR zanr uz je celkem prozkouseny, jak nejlepe funguje, a oni to zas cele komplikujou a vymysleji vyfikundace (podobne jako pred casem bylo nedomyslene ARGO). Hlavne pokud nacpou tolik lidi do tak male lokace, to bude slusny DesyncZ Royale se obavam.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MAOR: Jo, jmenuje se tuším F11 a tím se při nevhodným spawnu zabiješ. Takže se zabíjíš tak dlouho, než se narodíš kde potřebuješ.
    MAOR
    MAOR --- ---
    Hele chlapi, vy co nehrajete čistou modery neposkvrněnou hru, existuje už nějaký mód, ve kterém bych si při novém spawnu mohl vybrat lokaci, kde chci začít? Tohle se mi líbilo kdysi v módu DayZero v Tavianě, měli tam myslím 4, nebo možná víc lokací, kde se spawnout. Sice chci, aby byla hra co nejvíc hardcore, ale do prčic, chci si zahrát s kámošema a ne se jak vocas nahánět celý večer a někdy se ani nesejdeme. Nebo i sejdeme, ale jde se chrápat, protože je půlnoc.. Časy, kdy jsem hrál mód 4-6 hodin denně, jsou dávno pryč.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DUBAS_: Zazadano, ale ze bych z toho mel radost to urcite ne. Meli by se soustredit na standalone.
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    Důvody chápu, ale trochu mi vadí že jsou ty mapy v měřítku, přijde mi že ty co nejsou jako např.: CSA38 mod působí víc autenticky.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Tož Bohemka mapy umí, o tom se ví už leta. Hlavně vycházet z reálné krajiny je super v tom, že tam nějakej designer nenadělá pičoviny, protože "tady prostě bude vodopád a tady kopec".
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Me prijde ze v porovnani s Bohemkou jsou mapy ve vsech tehle alternativach vylozene nesmyslne / nelogicke a neprirozene.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MATT: mapa je super, od dob co jsem dayz víc hrál už to tam vůbec nepoznávám a jsem úplně v prdeli s orientací :D
    MATT
    MATT --- ---
    BURKHAR: Ve Scumu mi přijde taková plonková mapa. V DayZ mi přijde mnohem přirozenější krajina. Jinak ty herni mechaniky maj docela promakany
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    urcite jde dat naboje na QB a dlouhou klavesu od QB (kratka to imho da do rukou)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MAOR: možná to přebíjení Rkem funguje jen když máš zásobník v hotbaru. Nevím, furt to měněj..
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: Hm mělo :/ tak to jsem právě udělal a postava jen přebila naprázdno. Jinak díky, v příštím životě dám náboje raději do dalšího slotu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MAOR: aktuálně by mělo stačit zmáčknout R pokud máš náboje v inventáři. Pokud tohle nefunguje, já to dělám tak, že zbraň mám ve slotu jedna, náboje ve slotu 2. Držím zbraň v ruce a podržím zmáčnutou dvojku. Postava začne přebíjet. Pokud ale dvojku jenom zmáčkneš, hodíš zbraň na záda a do ruky vezmeš náboje. Takže ano, v souboji už se mi to stalo osudným..
    MAOR
    MAOR --- ---
    Jinak, může mi prosím pěkně někdo vysvětlit funkční systém přebíjení? Konkrétně u té ruské zlamovací jednoranné pušky. Měl jsem u sebe hrstku nábojů 7,62x39. Ručně jsem si nabil pušku a když došlo na přetřelku s jedním borcem a zombíky, tak jsem to měl v tom zmatku a adrenalinu přebít následovně: zmáčknout TAB, kurzorem vzít do ruky hrstku nábojů a pustit je na pušce v ruce na nápisu combine? To jako fakt? To není lepší způsob přebití?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam