• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MATT: mapa je super, od dob co jsem dayz víc hrál už to tam vůbec nepoznávám a jsem úplně v prdeli s orientací :D
    MATT
    MATT --- ---
    BURKHAR: Ve Scumu mi přijde taková plonková mapa. V DayZ mi přijde mnohem přirozenější krajina. Jinak ty herni mechaniky maj docela promakany
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    urcite jde dat naboje na QB a dlouhou klavesu od QB (kratka to imho da do rukou)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MAOR: možná to přebíjení Rkem funguje jen když máš zásobník v hotbaru. Nevím, furt to měněj..
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: Hm mělo :/ tak to jsem právě udělal a postava jen přebila naprázdno. Jinak díky, v příštím životě dám náboje raději do dalšího slotu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MAOR: aktuálně by mělo stačit zmáčknout R pokud máš náboje v inventáři. Pokud tohle nefunguje, já to dělám tak, že zbraň mám ve slotu jedna, náboje ve slotu 2. Držím zbraň v ruce a podržím zmáčnutou dvojku. Postava začne přebíjet. Pokud ale dvojku jenom zmáčkneš, hodíš zbraň na záda a do ruky vezmeš náboje. Takže ano, v souboji už se mi to stalo osudným..
    MAOR
    MAOR --- ---
    Jinak, může mi prosím pěkně někdo vysvětlit funkční systém přebíjení? Konkrétně u té ruské zlamovací jednoranné pušky. Měl jsem u sebe hrstku nábojů 7,62x39. Ručně jsem si nabil pušku a když došlo na přetřelku s jedním borcem a zombíky, tak jsem to měl v tom zmatku a adrenalinu přebít následovně: zmáčknout TAB, kurzorem vzít do ruky hrstku nábojů a pustit je na pušce v ruce na nápisu combine? To jako fakt? To není lepší způsob přebití?
    MAOR
    MAOR --- ---
    ELECTRICKOTA: DESTROYER: V tomhle případě jsem naštěstí přežil. K žádnému desyncu nedošlo. Ale došlo k rychlému úprku, souboji se zombíky a když jsem se vrátil, byl jsem víc posraný strachy, protože ten druhý zhasl a v té tmě jsem fakt hovno viděl. Ale později jsem asi znovu potkal oba ve vedlejší vesnici. Ale tam pak došlo k nečekanému útoku nemrtvé ženské. Tohle trochu nechápu, je kurevská tma, pohybuješ se pomalu a potichu, ale zomb tě stejně "uvidí" jako za dne. Tohle mi v módu přišlo lepší. Ale pokud mi tohle odůvodní bohemáci, že zombové mě ucítili, tak chci mít ve hře možnost ze zabitého zomby využít krev, kterou bych se mohl pomazat...
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    DESTROYER: Prakticky to samé, tak jako tak seš mrtvej :D
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    ELECTRICKOTA: Z toho co mi naposledy kamos posilal nejake ukazky a klipy ze hry bych spis usuzoval, ze probehl desync a typek uz byl nekolik metru vedle a pak... you are dead... :)
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    MAOR: A dál? Spadla hra? :)
    MAOR
    MAOR --- ---
    Scum se mi po dvou večerech zapínat nechtěl, tak jsem si včera večer zapnul DayZ. Vybral jsem si server nějaký NL server a připojil se. Co mě nasralo hned v prvních dvou minutách hry po "probuzení" na pláži, bylo přeskakování přes malé nízké ploty u rodinných domků. Ani za boha jsem ho nepřeskočil minule a ani včera. Může mi někdo vysvětlit, proč tam kurva není přelézání překážek, které tam původně bylo? Ale abych furt jenom DayZ nehanil, i když si bohemáci poplácání po ramenou rozhodně nezaslouží, tak jsem alespoň zažil adrenalin rovnající se pomalu adrenalinu, který jsem prožil při svém prvním hraní módu. Včera jsem při setmění došel do Orlovce a najednou vidím světlici někde vzadu v baráku. Říkal jsem si, že to prozkoumám. Vidím pohyb, chci tam jít, ale v tom se instinktivně otočím a podívám se dozadu na další baráky a v tom jsem spatřil další světlo, tentokrát chemické zelené. Hýbalo se. Schoval jsem dalekohled a vytáhl CR-75*
    ... jo tohle si neprominu CR-75? KA-M? Hoši z Bohemky, jděte s těmi pokurvenými názvy laskavě do prdele. Tak tank si koupíte, kopií jen DayZ prodáte mraky, ale na licence názvy zbraní se vyserete? Ani ty české...
    *vytáhl jsem tu CR-75, co kdybych ji náhodou potřeboval a schoval se za vozík. Borec proběhl, aniž by tušil až ke kolegovi. Pozabíjeli nějaké zombíky a zalezli do baráku. Chvilku jsem pozoroval a pak se přiblížil. Cítil jsem adrenalin, všude kolem tma, jaká bývala kdysi v módu. V ruce CR-75, skrz okno mířím na jednu z postav. Vystřelil jsem...
    NELLI
    NELLI --- ---
    ZOMBO: dík, už jsem málem zapomněl, jak moc je Seventh příšerná kapela.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    ONDREX: Souhlasim, tu ambientní hudbu jsem v Modu sice velice brzo vypnul, protože mě děsila víc než samotná hra, ale do současnýho menu by se hodila víc. Asi nechtěj, aby hráči upadali do deprese, ještě než se připojí na server.

Dayz Mod Ambiant Music (1 Hour / In-Game Footage)
    https://www.youtube.com/watch?v=nu-k5fXm0lY

Rovnou tam mohli dát tenhle song z traileru, kterej se dával na CD k časáku...

Operation Flashpoint Music: Seventh - Lifeless (Music)
    https://www.youtube.com/watch?v=TuVwOuAmz0A
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Mě ta hudba přijde cajk sama o sobě, ale zasloužilo by si to něco více z černoruského lore.

Psalm 33- (archimandrite Matthew)
    http://www.youtube.com/watch?v=xxHNojOE7Q0
    ONDREX
    ONDREX --- ---
    Hele já vim, že to bude znít divně :D, ale první věc co mě fakt sere na vydané verzi 1.x je ta hudba v Menu nově.. nechápu ty písničky.

Tenhle styl by měl hrát někde u Army nebo v nějakym takticko-akčním titulu pro ty nejzelenější mozky ;-) Atmosféra hry hlavně a dílem i původní hudba by měla ovlivnit tu "finální", novou, lepší... Za mne fail a radši si pustím starej dobrej hororovej originál :D
    HALCYON
    HALCYON --- ---
    Já jsem se nikam neposunul. Jsem trochu víc tlustej, starší, ustupujou mi vlasy, dělám furt to samý. Nadávám na DayZ, stejně jako na mé promrhané mládí.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Můj životopis od DayZ Modu:

Vrchní, prchni - Knihkupec Dalibor Vrána
    https://www.youtube.com/watch?v=18TWjTg3K2I
    MAOR
    MAOR --- ---
    SHARNY: Pár bodů ze života máme podobných. Sice jsem v době vývoje DayZ SA už dávno makal (když vyšla Operace Flashpoint, tak jsem byl na vojně).. ale zpátky k SA. Od začátku vývoje jsem stihl první společné stěhování, svatbu, nechat si postavit barák, nastěhovat se do něj a založit rodinu. Troufám si říct, že to nebude hotové, ani když povedu Marušku k oltáři. Rád bych se mýlil, ale nevěřím jim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam