• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: Hlavne NMS je po 2letech plnohodnotna hra kterou slibili a s tunou featur co nebyli v D1, dostavaji super recenze a furt na tom makaj (napr. slibeno VR, coz bude mocnej mindfuck)...
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: Ocenuji tu neuveritelnou slusnost diskutujicich.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Btw. pamatujete jakej shitstorm byl kolem no mans sky? Počet prodaných kusů necelých 900 tisíc. Kolik jste četli článků kritizující délku vývoje, chyby v rozhodování managementu a další? Víte, že se pravděpodobně nedočkáme komplexnějšího medic prvku v dayz? Dost možná ani lámání kostí. Kolik prodalo dayz? Přes 4 miliony kusů.

Ale! Můžem se těšit na placené DLC, potvrzeno komunitním manažerem v tom status reportu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    jsem si dal tu práci a přečetl jsem všechny příspěvky k tomu status reportu. Pěkně to schytávají
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BLAF: Aha, takze se vyda 1.0 aby hlavni predstavitele mohli jit dal a mit od tohodle pokoj. Vydani dlc je vysmech uz uplne. Saskarna..
    BLAF
    BLAF --- ---
    Status Report - July 2019 - Focused Feedback & Status Reports - DayZ Forums
    https://forums.dayz.com/topic/245296-status-report-july-2019/
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    DUBAS_: jsem se regnul :D
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: F11 jako změna výběru spawnu je vážně super. Zrovna včera večer jsme hráli s kámošem. Hodinu se zabíjel. 3x po sobě byl ve stejném městě. Jednou dokonce začal asi 100m od své mrtvoly... Takže včera to bylo fakt kvalitní hraní. Je skvělé, že DayZ dokáže dát hráči kvalitní zábavu, ale zkurvený vztek už tak skvělý není...
    MAOR
    MAOR --- ---
    No.. ať už je konečně ten Namalsk, sice se Chernarus xkrát vylepšil, ale upřímně, už mě tahle mapa moc nebaví. Je tam sice spousta míst nových, ale je to pořád to samé, nějaké velké wow překvapení se už nekoná. Nevíte náhodou někdo, kdy to bude?
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: Jo, někde jsem si toho kamene všiml. No ale pamatuju si patche, kdy to šulini z bohemky zrušili. Tenkrát jsem se snažil zabít skokem z kdejaké výšky skalky a ne a ne. Nikde ani zomba ani hráč. To byl docela vopruz.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MAOR: s kamenem to furt funguje, jestli teda myslíš ten primitivní nůž. Holejma rukama ne. Nicméně na většině modovanejch serverů co jsem hrál máš kámen v inventáři hned po spawnu. Přesně asi pro tyhle účely
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: Počkej, ale F11 přece nefunguje s holýma rukama ne? :D Nebo si sám sobě zlomíš vaz? Vím že před rokem, nebo dvěma ses mohl zabít kamenem. Pak to změnili. No, našel jsem jeden server s výběrem přibližné lokace, ale není to first person :/
    DAYZ 0.63 MOD | Tutte le mod #1 [SELECT YOUR SPAWN]
    https://www.youtube.com/watch?v=h_yk_fh_FfI
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    L4MA: V A3 fungovalo BR velice dobre a melo sveho casu celkem super a dost velkou komunitu. Bohuzel BI to nezachytili a nechali vyvojare modu a komunitu utect do nepomerene horsiho PUBG..
    L4MA
    L4MA --- ---
    DESTROYER: tak tohle bude treba zazit na vlastni kuzi. vzhledem k dazy netkodu to bude naprosto surealnej zazitek. tesim se, verim ze uvidime, co jsme jeste nevideli. :)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    DUBAS_: Se BI probudili do reality. Ale teda ten system jak to maji vymyslene, prijde mi to celkem nesmyslne. BR zanr uz je celkem prozkouseny, jak nejlepe funguje, a oni to zas cele komplikujou a vymysleji vyfikundace (podobne jako pred casem bylo nedomyslene ARGO). Hlavne pokud nacpou tolik lidi do tak male lokace, to bude slusny DesyncZ Royale se obavam.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MAOR: Jo, jmenuje se tuším F11 a tím se při nevhodným spawnu zabiješ. Takže se zabíjíš tak dlouho, než se narodíš kde potřebuješ.
    MAOR
    MAOR --- ---
    Hele chlapi, vy co nehrajete čistou modery neposkvrněnou hru, existuje už nějaký mód, ve kterém bych si při novém spawnu mohl vybrat lokaci, kde chci začít? Tohle se mi líbilo kdysi v módu DayZero v Tavianě, měli tam myslím 4, nebo možná víc lokací, kde se spawnout. Sice chci, aby byla hra co nejvíc hardcore, ale do prčic, chci si zahrát s kámošema a ne se jak vocas nahánět celý večer a někdy se ani nesejdeme. Nebo i sejdeme, ale jde se chrápat, protože je půlnoc.. Časy, kdy jsem hrál mód 4-6 hodin denně, jsou dávno pryč.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DUBAS_: Zazadano, ale ze bych z toho mel radost to urcite ne. Meli by se soustredit na standalone.
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    Důvody chápu, ale trochu mi vadí že jsou ty mapy v měřítku, přijde mi že ty co nejsou jako např.: CSA38 mod působí víc autenticky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam