• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    SKLICIDLO
    SKLICIDLO --- ---
    SKLICIDLO: Je to jejich chyba, že je to nahovno.
    SKLICIDLO
    SKLICIDLO --- ---
    REDSNAKE: Ano, stejně jako intelekt lidí, co si koupili DayZ a něco očekávali.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SKLICIDLO: Slabsi..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    SKLICIDLO: To je milá reakce;-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    V Kamence je cheater, bacha

Video of today's explosion at an army munition depot near Kamenka, Krasnoyarsk region, Russia:

SKLICIDLO
    SKLICIDLO --- ---
    RUDOLF: Hodně low. Zatímco ty tady už 15 let posloucháš, jak ostatní řvou, že dům hoří, sarkasticky upíjíš z dev brew a říkáš:

a pak se vytasíš s komunistickejma ztroskotancema a samozvancema.

Chceš do čuni čůráku? :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DESTROYER: Jasně, začne to tím, že se člověk rozhodne vyrazit na Everest.

Jako, nenapadá mě teď horší banda samozvanců, než jsou hráči počítačových her, když nemaj uspokojený herní libido.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: V prvnich letech nebyla toxicka temer vubec, chodivaval jsem to tam cist a sondovat nove informace. Toxickou komunitu si vyvojari sami vytvorili svym chovanim ke svym platicim hracum..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: to je zvláštní že toxická je už většina komunity na ofic fóru. Zvláštní ne?

Já taky nemluvím o tom, že se nevyjadřují na fóru i když ke komunikaci lze mít taky asi tak osm tun výhrad, mluvím o tom, že kdo momentálně stojí za vývojem je v režimu utajení, protože s tím ten člověk asi nechce být spojován. Což o něčem opět svědčí.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: Pročítat se toxickou komunikací nikoho nebaví. Lepší práci díky tomu neuděláš. Ale ve fóru, se občas někdo z vývojářů ozve, aby uvedl do kontextu, co třeba naposled napsal Tim ve status reportu.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ELPASO: Hele ono je otazka jak to vnimaj radovy zamestnanci, vzhledem k tomu ze vyvoj nekdo prebral a nechce ani zverejnit svoje jmeno, to o necem svedci
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    to BI udela a hotovo bude 2030 :) banda blbcu... hlavne ze mame verze pro konzole :P

zajimalo by me jestli v BI maji nejaky skoleni od RUDOLFA co ma vsem kolem rikat a ospravedlnovat se, proc to vsechno stoji za totalni hovno

poslanecka snemovna, prezidentska kancelar a RSD je proti tomu "totalni success"
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    DESTROYER: Tak to BI udělá, přepíše ho do současný technologie. Ale tipuji, že i tak je to práce na dva měsíce pro několik lidí.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    A co treba vzit uz davno naprogramovany, rokama vyzkouseny a prijemne funkcni letovy model z Army 3? :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: MAOR: Výsledkem práce vývojářů jsou nástroje pro modery. Proto je absurdní vyzdvihovat modery a hanit vývojáře. Bez těch nástrojů, by modeři neměli s čím pracovat. To že moddeři jsou úspěšní, znamená že ty nástroje fungují a je vůle je používat. (A jasný, dokumentace k skriptovacímu jazyku je zatím spíš v plenkách co jsem tak koukal.)

Stačí si uvědomit, že modeři nevyřeší létající auta. Horko těžko modeři implementují vaulting v podobě, co ho připravuje core team. Už minimálně, kvůli odladění animací.

Třeba ty vrtulníky, čistá spekulace, modeři imho upravili třídu pro auto. A snaží se něm naprgat letovej model vrtulníku. Z videí co jsem koukal, to ten klouzací pohyb vrtulníku nemá. Tj. jestli příští rok BI vrtulník naprgá, ten letovej model bude na vyšší úrovni. Modeři ho vezmou a už budou pracovat na úpravě toho letového modelu kvůli novému vrtulníku, spíš než že by se vrátili ke kódu, kterým se teď snaží ten letovej model implementovat.
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: By mě docela zajímalo, kdo ti dal ten mínus. Mínus za pravdu! :D Hej frajere, přihlásíš se? ...to musel být někdo, kdo nad těmi skvostnými produkty od Bohemky masturbuje.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: no, rozhodně zvládli víc, než vývojáři kterým zatím lítaj maximálně tak auta. Lol
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Moc nevěřím, že se moderům podaří do konce roku vylepšit letovej model těch vrtulníků.

Ale tohle mi přijde jako skvělej moderskej projekt.

DayZ HypeTrain status report - July 2019 : dayz
    https://www.reddit.com/r/dayz/comments/ckfchz/dayz_hypetrain_status_report_july_2019/
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BURKE:
    BURKE: vypadá to velice slibně. Škoda že zas modeři musí dodělávat něco k čemu se vývojáři ani nepřiblížili.
    BURKE
    BURKE --- ---
    DayZ: Expansion Mod — HELICOPTERS, Boats & RPG Mod First Look!
    https://www.youtube.com/watch?v=nW9jjWBA4lE&t=13s
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam