• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REESHA: nope :D
    REESHA
    REESHA --- ---
    ...a ještě jsem se chtěl zeptat zkušenějších... Tušíte proč v bytovkách, školách a obecně celkově ve větších budovách není víceméně žádný loot? Má to nějaký smysl?
    REESHA
    REESHA --- ---
    SYNTAX_TERROR: vždyť tohle je krásnej etalon celýho toho vývoje :) alfa-omega celýho jejich přístupu. Udělejme něco, o co nikdo neprosil, poserme to, nechme to tak roky vyhnít bez jakýhokoliv zájmu a pracujme radši na animaci okurky a na nové mapě, o kterou opět nikdo neprosil.

SYNTAX_TERROR: Právě. Zkoušel jsem i vyndat všechno a stejně nic. Za 5 minut jsem už mohl vesele přendavat i věci co jsou tam hnědě. Moc moc doufám že to nějaký důvod má...
    MAOR
    MAOR --- ---
    SYNTAX_TERROR: Mám pocit, že to chvíli někde fungovalo, ale teď to opravdu nefunguje :D To je DayZ, to je jak Arma... tzn. "dodělej si sám!" ... mám tyhle hry rád, ale strašně mě serou. Jinak ani vlastně nevím, proč SA vůbec hraju, od módu do A2 už to není a nikdy nebude ono. Zůstaly už jen vzpomínky na nejlepší hraní v životě a žádný sebelepší navoněný kabát to nevrátí.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SYNTAX_TERROR: Proste dayz... ja uz to nejakou dobu nehral a mam klid :-)
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    MAOR: díky, až se rozkoukám, tak to zkusim a třeba se stavím na flák hovězího, samotnýho mě to moc nebaví.
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    Tyhle statistiky už prej nefungujou pěkně dlouho. Fungovalo to vůbec někdy? Může mi někdo říct, proč to tam bohemka vůbec dává, když je to zjevně zabugovaný jako prase? Tak pokud to ukazuje naprosto nesmyslný hodnoty, to je takovej problém to z toho menu prostě vyndat? Není ta hra náhodou už rok vydaná? Tady už se není možný vymlouvat na nějakou alfu betu whatever... tohle je přístup na kopačku někomu do koulí, protože mi z toho čiší amatérismus, nebo spíš arogance, protože nevěřim že tohle je tam ponechaný takovou dobu omylem.
    Jebat!

sorry, musel jsem si ulevit
    MAOR
    MAOR --- ---
    SYNTAX_TERROR: Jmenuje se ENDZONE a IP je 185.38.151.72:2302 Spouští se to přes ten druhý launcher, fajn je, že když si dáš play u jakéhokoliv módovaného serveru, tak to přes steam začne tahat všechny potřebné módy.
    MAOR
    MAOR --- ---
    REESHA: Mám pocit, že nejdřív schováš tu bouchačku, co máš v prackách a pak tam vrazíš tu, co chceš. Je to jen o jeden klik navíc a pár vteřin zdržení. Jinak o volno v báglu ani nejde. Protože po posledním patchi je ta věc, co máš v prackách (ať už zbraň, nebo jídlo apod) v tom báglu pořád vidět a na ni ikonka ruky. Takže tam nemůžeš nic vložit a později tu věc ztratit. Jak se stávalo. Ale ne vždy to takhle funguje. Když jsem běhal s jednou dlouhou zbraní z báglu v rukách, tak tam vidět nebyla. Ale říkám si, jestli to nebylo tím, že jsem s ní běžel dlouho. Nevím, nemám to zmapované.
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    REESHA: aha, ted ctu ze mas v baglu volno, interesting...
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    REESHA: mas plno na zadech i v baglu, proto nektery objemnejsi veci nema kam ulozit.
    REESHA
    REESHA --- ---
    Pls nevíte proč nemůžu v rukách libovolně měnit?? Můžu přehodit jen na to, co není zvýrazněný. V batohu mám jinak volno.

SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    MAOR: jo, pravda, nainstaloval to a vlezl hned do nemodovanýho. Popravdě mi to ale docela vyhovuje, chci si užít trošku toho survivalu a ne po pár hodinách běhat full geared a řešit stavění základny. Ale samo mě i tohle časem omrzí, takže určitě přesedlám na nějaký modovaný. Koukám že ten místní (dubasův?) server pořád sviští, takže vás tam asi časem přijdu navšítivit. Od raw verze to bude určitě dost daleko :) Ale IP toho tvýho favorite klidně pošli, rád mrknu.
    MAOR
    MAOR --- ---
    SYNTAX_TERROR: Záleží, co hraješ. Dneska už bych se vykašlal na obyčejné nemódované servery. Když do cca 20 minut od čerstvého spawnu nenajdeš pití, tak je po tobě. To mi nepřijde jako "hardcore" ale jako totálně rozmrdané. No ono se stačí podívat i na videa s novým DLC a to je úplně v řiti. Ani nemusíš chodit do cirkusu, v Livonii najdeš létajících medvědů až až. Jinak zpátky k obyčejným serverům. To už začala být nuda, jako kdysi původní mód. Některé módované jsou sice až přehnané, že jsi pomalu full gear do 15 minut (např. servery Trump´s Wall), ale když budeš hledat, určitě narazíš i na slušné udělané HC servery. Občas v práci u oběda sleduju na yt jednoho polského hráče, Topereca a on si jednou nesmazal IP adresu serveru, kam chodí hrávat a tak už tam asi 2 týdny hraju taky. 90 slotů, věčně narváno. Už jsem tam sice párkrát zařval, ale úplně první interakce na tom serveru s jiným hráčem byla přátelská. Daleko více druhů zbraní než v nemódované hře, klasika stavění základen, jako pomalu všude. Ale hlavně zasněžená mapa, takže bílé hadry mají konečně smysl. A jelikož je tam ten sníh, tak je tam i zima. Přes den podle počasí je venku obstojně a nemrzneš, ale večer se ochladí a potřebuješ chemické ohřívače, nebo si zatopit v nějakém baráku. Jinak jak na klasických, tak na módovaných serverech zombíci dropujou žrádlo, oblečení, batohy apod. Když budeš chtít, IP serveru můžu napsat.
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    A koukám že vánoční madness pronikl i sem. Škoda že ten strom nedává nějakej zajímavej loot
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    Tak sem to zas po roce zapnul a koukám, že jídlo a pití jde sehnat podstatně hůř, což z toho zase dělá survival. Paráda. Dropujou to zombíci vůbec ještě? Zabil jsem jich snad 50 a dostal jen otvírák.
    MATT
    MATT --- ---
    How DayZ spawned a new genre: the unfinished survival game | PC Gamer
    https://www.pcgamer.com/how-dayz-spawned-a-new-genre-the-unfinished-survival-game/
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ZOMBO: ano
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Slevu treba backerum co jsou s nimi od zacatku, to je nenapadlo co?
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Vy, co vlastníte A3 Contact, dostali jste slevu na Livonii?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam