HNIZDO: Jasně no, ale pro mě má smysl tohle hrát, když je to minimálně 1PP a aý pak se dívám na to, jaký je tam loot a čas. A je taky rozdíl být nagearovaný a nagearovaný. Loveckou pušku, nebo dvojku neberu jako nějaký echt gold gear. Za další je pro mě nějaké velké omezování munice na hovno třeba v tom, když jdou po tobě vlci a ty je nezabiješ na první ránu do palice. Vlk snese 3 rány do hlavy pistolí ráže 9x19. A jedna z věcí, kterou jsem vypozoroval na ofiko serverech a některých módovaných, že když se nenapiješ do 20-30 minut od spawnu, je po tobě. To mi nepřijde jako nějaký hardcore, ale totální pičovina. Tak samo, když chytneš virus, tak můžeš pít tak na 2-3x a musíš si dát pauzu. To samé s jídlem. Jinak hned zvracíš. Tohle ve hře nemáš jak poznat. Možná by bylo načase změnit ikonky ve hře za něco sofistikovanějšího. V reálu, když mám migrénu, tak vím, jestli se ještě můžu napít, nebo už ne. A ve hře na své postavě nejsi schopen tohle rozpoznat. Na jednu stranu "hardcorově" chcípáš, ale na druhou stranu nebyli schopni udělat ani blbé kroky od podřepu do stoje. Trochu jsem odběhl od hlavního tématu, o pokecu o tomhle serveru až k vývojářům, ale když má člověk tuhle hru rád a zároveň ji nenávidí, tak se mi asi nemůžeš divit.