• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    MAOR: v poradku, to co popisujes je skutecne survival, nicmene lidi co chteji ve hre pouze prezivat s jednou puskou a rucnikem je dost malo. kdyz kouknu na pretizeny servery, lidi chteji kolo pri spawnu, sestipatrovy baze vysoky 50m a military PVP :) mam dojem, opravte mne jestli se mylim, ale pepino se snazi o to, abys dostal gear a pvp, ale musis do toho napustit skill, hodne sadla a jeste kooperovat.
    s vyjimkou tvardyho. ten dava medveda pestma. zatimco profici tanci okolo prvniho stanu, tvardy griluje medveda ve sve dvoupatrove haciende.
    MAOR
    MAOR --- ---
    HNIZDO: Jasně no, ale pro mě má smysl tohle hrát, když je to minimálně 1PP a aý pak se dívám na to, jaký je tam loot a čas. A je taky rozdíl být nagearovaný a nagearovaný. Loveckou pušku, nebo dvojku neberu jako nějaký echt gold gear. Za další je pro mě nějaké velké omezování munice na hovno třeba v tom, když jdou po tobě vlci a ty je nezabiješ na první ránu do palice. Vlk snese 3 rány do hlavy pistolí ráže 9x19. A jedna z věcí, kterou jsem vypozoroval na ofiko serverech a některých módovaných, že když se nenapiješ do 20-30 minut od spawnu, je po tobě. To mi nepřijde jako nějaký hardcore, ale totální pičovina. Tak samo, když chytneš virus, tak můžeš pít tak na 2-3x a musíš si dát pauzu. To samé s jídlem. Jinak hned zvracíš. Tohle ve hře nemáš jak poznat. Možná by bylo načase změnit ikonky ve hře za něco sofistikovanějšího. V reálu, když mám migrénu, tak vím, jestli se ještě můžu napít, nebo už ne. A ve hře na své postavě nejsi schopen tohle rozpoznat. Na jednu stranu "hardcorově" chcípáš, ale na druhou stranu nebyli schopni udělat ani blbé kroky od podřepu do stoje. Trochu jsem odběhl od hlavního tématu, o pokecu o tomhle serveru až k vývojářům, ale když má člověk tuhle hru rád a zároveň ji nenávidí, tak se mi asi nemůžeš divit.
    XYNDLL_2Q3F
    XYNDLL_2Q3F --- ---
    Pobavilo...
    The BEASTS OF BRENA! When ENEMIES Team Up In DayZ.
    https://www.youtube.com/watch?v=bKFIOemhXAM
    ALPEPINO
    ALPEPINO --- ---
    1PP bude taky a bude to zimní Cherno;)
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    MAOR: každopádně se server rozjíždí,takže o tom s Pepinem můžeme/můžete
    jednat(je to hodnej kluk plnej nápadů)
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    MAOR: jen upozornuju, ze to je "hardcore survival", ne "hardcore, survival", mysleno omezeny loot, jidlo, piti, leky. byli jsme na serverech s 1PP pohledem, kde odejdes z pobrezi nagearovanej. toto neni ten pripad.
    MAOR
    MAOR --- ---
    DEUSOPTIM:
    Zrovna jsem se chtěl zeptat. Včera jsme tam byli s chlapama poprvé a já nikdy ničemu cizímu nevěřím. Takže klik na enter a mrd, z 1PP je najednou 3 pohled. Promiň, ale hardcore není nikdy se třetím pohledem. Třetí pohled je dobrý tak akorát pro fotbalisty a jiné mužničky.

DZS:
    Včera jsme tam byli ve třech. Potkali jsme akorát jednoho Slováka, co tam je pár dní. Ale ten byl v pohodě.
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    NAGASAWA: já co potkám,po tom střílím,ale většinou mě to zabije...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DEUSOPTIM: "Ja co potkam, po tom strilim", to je jako to vyborny meme:

I'm a simple man I see survák I pull the trigger
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    DZS: ahoj.. je to ve stylu jake si to uděláš.....já co potkám po tom střílím....s tím 3rd nevím ,třeba s tím mají kluci větší plány..teď chce Pepino přidávat nějakej větší update s modama co vymyslel
    DZS
    DZS --- ---
    DEUSOPTIM: Uz tam hraju par dni. Je to typicky nyxi zalezitost? Vrazda smrt zabiti, nebo jsou tam i slunicka? Jo a proc je hc s 3rd pohledem? Ne ze bych remcal, jen se tak ptam..
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    Pokud někdo chcete zažít hardcore survival dayz s vlastními + workshop mody tak Pepino-Saphirovo server je jasná volba....Kluci na tom pořád makaj a přidávají nové věci + mise... Jedná se o mapu Livonie..vřele doporučuju(kluci maj koule)
    Název: NEXT DAYS CZ/SK/EU hardcore survival
    88.86.121.247

SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    HANOUCH: To jsem si nikdy neuvedomil ale vlastne mas pravdu :)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    SYNTAX_TERROR: to sedi hlavne je nejlepsi ta uleva kdyz te konecne vyndaj :)
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    Progression in Dayz
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    hravate niekto standalone na xboxe?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    navíc se za ty roky ta hra získává hloubku díky detailům..

106 MUST KNOW Tips and Tricks for DayZ Patch 1.06 | For both PC and XBOX / PS4 players
    https://www.youtube.com/watch?v=jmgwZBAQseo
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    MAOR: Pořád je to 6 let stará hra, která si po tom všem udržela slušnou základnu a s každym větším updatem se do ní vrací další hráči. Navíc očividně uměla prodat konzolový verze a DLC i těm, co se dušovali, že nedaj Bohemce už ani korunu.

Poměr počet kopií vs. aktivní hráči je podle mě zrádnej, viz Rust s 9M vs. 46k (v průměru na Steamu).

Přitom taky patřim mezi ty, co si po módu mysleli, jakej hit DayZ bude – teď mě při pohledu na ty čísla až překvapuje, kolik lidí pořád baví x hodin bloudit, lootovat a během pár okamžiků zase žrát písek na pláži.
    MAOR
    MAOR --- ---
    ZOMBO: Možná to není tak úplně mrtvá hra, ale poměr prodaných kopií versus kolik to teď hraje hráčů...
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    DayZ doporučuje na Steamu 85 % hráčů za poslední měsíc (i díky DLC), teď to hraje okolo 20k lidí, stejně jako Armu 3. Mrtvá hra vypadá jinak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam