Jako takhle - původně jsem tu dneska chtěl psát o tom, jak jsem našel server, kde se naspawnujete s pár penězma v kapse a u obchodníka si tak můžete rovnou koupit auto a vyzkoušet si tuhle herní mechaniku bez obětování spousty hodin na shánění dílů.
Chtěl jsem tu psát o tom, jak mi všechno perfektně fungovalo a zvládnul jsem objet celé pobřeží mapy. Chtěl jsem psát o tom že jsem při tý cestě nepotkal ani živáčka, protože voe všichni asi staví base nebo jsou u obchodníka a to šlo o server s 90 sloty.
Já snesu dost, já měl fakt radost i s tý "clunky" ady, ono to fungovalo tak nějak po dayz, prostě víš, že ten jízdní model stojí za hovno, víš, že se přibližně za pár minut nejpozději někde rozsekáš vinou hry, nikoliv vlastní, ale prostě to tak nějak baví. A ono to na mě fungovalo. Dokonce to ani nezlobilo, hra mi odpustila pár nárazů do stromů, lada chvíli do kopce nechtěla jet vůbec, pak zas akcelerovala jako tryskáč že byla neřiditelná.
Pořád jsem se usmíval, protože to na mě fungovalo a prostě to byl ten dayz zážitek, kterej nikdy nebyl dokonalej.
Pak jsem si koupil olgu....A potkal vrbu mlátičku.
Jako vole, tohle není zábava, po takový době, furt a pořád to nefunguje a oni to nejsou schopní opravit.
A hlavní markeťák co dělá v bohemce rok a půl označí komunitu za toxickou. To bys brečel vole. Po osmi letech.
Btw. proč že měnili ten engine? Jak to říkával Rudolf? Kvůli "cheaterkám"? Tak těch je v hře zas prej bambilion, seedhacky jsou prej naprosto easy a neděje se s tím vůbec nic.
Víš co Bohemko? Běž do prdele.