• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZOMBO: tak oni za novou věc považovali i pákovou opakovačku nebo třeba sporter.
    Líp to zní, že
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    MAOR: Pokud nespawnoval nebo nefungoval na oficiálních vanilla serverech, tak je považovanej za novej:
    PetrolLighter(NEW) - Nominal(max)/min 50/30. quantmin/max 20/100. Found in Towns.
    MAOR
    MAOR --- ---
    ZOMBO: Co je prosím nového na zapalovači? Ten už tam přece dávno je. Nebo jakože "nově" zapalovač konečně funguje jako zapalovač?
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Experimentální update 1.08:

NOVÉ
    - mapa: lyžařské středisko a biatlonový areál
    - zapalovač
    - stanový přístřešek
    - funkční kamna v domech
    - místa na vaření v peci a kamnech
    - vraky aut spawnující náhradní díly
    - možnost vytáhnout mrtvolu z vozidla
    - zvuk postavy, když jí dojde dech
    - informace o serveru v hlavním menu
    - stan, sud, bednu, truhlu, strážní věž a plot je možné zničit explozí, střelbou nebo útokem zblízka
    - stan, strážní věž a plot je možné opravit
    - obsah např. zničeného stanu vypadne na zem

VRÁCENO DO HRY
    - samonabíjecí malorážka Ruger 10/22 (Sporter 22)
    - pánev

Celý seznam změn a oprav

Report od Sumraka

BURKE
    BURKE --- ---
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    HNIZDO: Prej fejk, pise will v arma auditku.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    CLUSMAN: horsi to bejt nemuze
    CLUSMAN
    CLUSMAN --- ---
    LITTLEBOY007CZ: Super Tvrdik lead designer Dayz 2
    LITTLEBOY007CZ
    LITTLEBOY007CZ --- ---
    Čínský Tencent koupí za miliardy české herní studio Bohemia Interactive | E15.cz
    https://www.e15.cz/...bohemia-interactive-kupuji-cinane-tencent-za-majoritu-zaplati-miliardy-1370285
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Dokonce nezávazně padly slova, že bychom možná zkusili postavit i nějakou base. Osobně jsem pro to pojmout to formou zábavy, žádnej try hard, zavzpomínat na starý časy, volba serveru ještě neproběhla, možná někdo ze známejch ještě hostuje?

Furt to má spoustu svejch much, ale to měl i původní mód, všichni si pamatujem zlámaný nohy ze schodů. Ale dneska po dlouhý době jsem u toho seděl víc hodin a vypínal jsem to s úsměvem a bez nasrání.

Každopádně, přidal by se někdo?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Drobnej report z dnešního hraní, Burke našel server kde rostou heliny jak houby po dešti a tak došlo i na průlet. Ovládání je pomocí kláves WASD stejně jako auta, rotace standardně na Q a E. Je to trochu nezvyk, ale po chvíli už mi to ani nepřišlo nijak hrozný. Samozřejmě až po mě jednou začne za letu někdo střílet, panika vykoná svoje, to všichni asi známe :)

V options, pod záložkou Expansion se to dá přepnout na ovládání na myši. Dle mého to má nastavenej hrozně malej zisk a nějak jsem se s tímto ovládáním trápil víc než na klávesách, tak jsem to zase přepnul.

Proletěl jsem s tím celou mapu křížem krážem a funguje to parádně. Burke teda hlásil nějaký výbuch po nasednutí do olítané heliny, takže bugy tam asi určitě ještě budou, zřejmě navždy, jak známe Dayz.

Přijde mi rozkošný jak se snaží navodit tu správnou atmosféru používáním stejných modelů z původního Dayz modu na A2, pamětníci jistě ocení. na obrázku blood bag, ATB a painkillery

Polet nad Berezinem

Heleny na každém kroku, ideální na testování!

Granátomet, nevím jestli je v původní hře, já se s ním ještě nesetkal.Funguje imho zvláštně, granáty nebo modely mají divný kolizní model a tak třeba granát proletí vrakem V3S a pískovým zátarasem. Bude to chtít doladit.

Zombie pilot schvaluje little birda

V kleštích, pár vteřin před smrtí. Jedno blbé rozhodnutí, pokus o únik v heleně a už jsem to nedal:)

Pardon za tapetu, kdyžtak mě omínuskujte a já se smažu.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Server běhá moc pěkně, zatím jsem se teda nedostal do nějaké masivní přestřelky, ale co si tak trajdám po mapě tak jsem někde kolem 60 FPS stabilně a teď jsem detaily zvedla na extreme prakticky u všeho a i na mé šunce jsem na 45 FPS.

Heli jsem zatím nepotkal.
    Jo a úplně to nevypadá že modré přilby tam odvádí dobře svoji práci (Vstup k traderovi v safe zoně)

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    tak jo, jdu to zapnout a mrknout po nějaké té heli. Ani si netroufám doufat!
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BURKE: nevím jestli si chci zkazit chuť na začátek nějakým serverem s tak špatným pingem :-(
    BURKE
    BURKE --- ---
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    "We're going to keep this short and sweet, we have finally released DayZ Expansion! If you want to read a more in-depth message, please join our Discord - http://bit.ly/2AqRQgb - If you would like to download the mod, please go to http://bit.ly/2XoDvd9 - Thank you all

Tak asi to zas na chvíli zapnu nebo dejte někdo vědět jaký to je.
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: Neboj, na Vánoce to jistě doženou.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    kolik že slíbili updatů letos? Kolik že jich už vyšlo? A máme skoro půl roku za sebou...
    MAOR
    MAOR --- ---
    ONDREX: Díky za tip. Až zařvu na Karmakrew, tak bych ho mohl prubnout.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam