• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    BURKE: nevím jestli si chci zkazit chuť na začátek nějakým serverem s tak špatným pingem :-(
    BURKE
    BURKE --- ---
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    "We're going to keep this short and sweet, we have finally released DayZ Expansion! If you want to read a more in-depth message, please join our Discord - http://bit.ly/2AqRQgb - If you would like to download the mod, please go to http://bit.ly/2XoDvd9 - Thank you all

Tak asi to zas na chvíli zapnu nebo dejte někdo vědět jaký to je.
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: Neboj, na Vánoce to jistě doženou.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    kolik že slíbili updatů letos? Kolik že jich už vyšlo? A máme skoro půl roku za sebou...
    MAOR
    MAOR --- ---
    ONDREX: Díky za tip. Až zařvu na Karmakrew, tak bych ho mohl prubnout.
    ONDREX
    ONDREX --- ---
    tenhle server je taky zajímavej :) - DAYZCORE | Hardcore Livonia | Organic RP
    DAYZCORE | Hardcore Livonia | Organic RP - BattleMetrics
    https://www.battlemetrics.com/servers/dayz/4724376
    REESHA
    REESHA --- ---
    REDSNAKE:

Danteho Gaming
    před 1 rokem
    Já nechci nějak rejpat, ale podle mě by v bohemce měli vyjít mezi fanoušky, omluvit se a jednou pro vždy už dát od dayz ruce pryč. Ta hra je spíš k smíchu mezi dnešními tituly. Původní myšlenka byla skvělá a ty alfa verze jsme si i přes bugy, myslím, ve své době, všichni užívali. Ale v bis si nechali docela hodně ujet vlak už. A pokračovat na vývoji dayz je podle mě dnes něco, jako oblékat neboštíka na pitevně do nového smokingu a čekat, že vstane a půjde na parket zas zaválet rokenrolový číslo. Je to jen mrhání lidskými zdroji. Podle mě už se i samotným vývojářům o té hře zdají noční můry.

Eugen Harton
    před 1 rokem (upraveno)
    Nie nezdaju a dovolim si nesuhlasit, este stale ziadna konkurencia nezachytila to co je na DayZ unikatne a zmysel to urcite ma. To ze sme sa rozhodli prerobit engine je z dlhodobeho hladiska pre bohemku aj pre hru klucove. Mame sa naozaj omluvit za to ze sme sa rozhodli vymenit technologiu a teda obetovali obsah, bez toho by sa ziadne klucove problem nevyriesili, naozaj je to to najlepsie co sme mohli spravit.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    koukám dayz je ve slevě i na PS4. škoda že z toho mám dojem, že se snaží jen vytřískat co nejvíc peněz z mrtvoly
    REESHA: rozhovor ve vortexu je taky super.
    Vortex #66 | Rozhovor o DayZ, Beat Saber na PlayStation, herní mýty a legendy a mobilní Assassin
    https://www.youtube.com/watch?v=oFf1MT7P2u4

doporučuju komentáře pod videem.
    REESHA
    REESHA --- ---
    Konecne se to tu obraci smerem na ktery cekam uz... dlouho :)

Rad bych tedy pripomel toho: [ REESHA @ DayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps ]
    ...aneb neni nad to umet se pochvalit :)
    MAOR
    MAOR --- ---
    OZMAR: To je Bohemka, chlape. Té buď lezeš do řiti, nebo ji nenávidíš. Je spousta společností a spousta titulů, co stojí za hovno, ale #sorrykurvajako, Bohemka se svým výkonem a přístupem by zasloužila Oskara z hoven... Jsem taky sebemrskač a hraju to pořád a občas i docela rád, ale vymlouvat se na druhé, nebo že my hejtři jsme zmrdi, to chce kurva kuráž. A já se ani nedivím, že Burkhar chtěl jednomu z těch šulinů z DayZ týmu rozbít hubu. Upřímně? Taky bych si chtěl praštit.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    OZMAR: no pohoda. Však oni mají nulovou schopnost přijímat zpětnou vazbu a absencí sebereflexe jsou známí.

Za celých osm let vývoje kdy serou jedno blbý rozhodnutí za druhým jsme se jako fans nikdy nedočkali lidského "Boys, to nám úplně nevyšlo, nezlobte se".

Já jsem teda sebemrskač a hraju to furt chvílema, ale dávat to na gondoli musí být jiný level.
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    Jaj, a na debatu ohladom lietajucich aut je som dostal odpoved "name 1 game with no bugs".
    Skoro dva roky je vanilla na xboxe. Priemerny vydavatel by mal za ten cas vyrobene dva AAA tituly..
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    REDSNAKE: No, na xboxe prisla hra do gamepassu. Kedze bohemka sa riadi "roadmapou", tak mesiac pred tym povypinala "zbytocne servery". Aktualne je teda stav, ze sa pripajam na server cca pol hodinu, priemerne som 20ty v poradi, a reconnect kvoli bugu v inventari alebo zbrani ta postavi pred volbu, ci zase chces pol hodinu cakat. Pisal som na discord bohemky, kde ma najskor moderatori oznacili na porusovatela pravidiel (lebo otazka - halo, cakam 40 minut aby som sa mohol pripojit na server kde hrame s partiou tristvrte roka. co s tym idete robit?- je porusenim pravidla na dotazovanie sa terminu updatu alebo releasov...) No ale potom zasiahli devs, ktori ma informovali ze oni su normalni ludia, maju svoje priority a potreby, nie su stroje a napriklad ked sa mi v aute pokazi motor, tak vyrobca nic s tym nema ze budem pri ceste cakat na odtah.. Teraz povedzte co im slusne odpisat :D
    MAOR
    MAOR --- ---
    RAGAMUFF: Jo, včera jsem si trošku zastřílel. Hra mi spadla jenom jednou, ale to bylo podělaným netem. Jinak teda už jsem zařval i pár sekund po spawnu. Nebo jsem se spawnul a přede mnou se spawnul další chudák. Dík za to zjištění skóre. Group menu jsem viděl. Už se ale těším, až zase vyrazím v Livonii na Tour de řopíky a pěkně podle papírové mapy.
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    REDSNAKE: Zvuk Barretu M82 je naprosto přehnanej!

Jinak hra mi padá poslední dobou často, ale to i na normálním survivelu. Ping máme asi všichni stejný, okolo 150ms, přeci jenom je server v Kanadě.

Scoreboard není ale můžeš do chatu napsat !KD pro zjištění kill/death ratia. Taky je tam group menu po stisknutí P.

Pokud jste to nezaznamenali tak v inventáři máte všechny druhy optiky.

Jsem rád že si užíváte. ^^
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MAOR: jono, ty zvuky jsou podle mě teda divné. třeba .50 cal dělá takový whooooaf. Jako chápu, že to chtělo odlišit, ale nevim no. Navíc ty směry jsou podle mě rozbitý.

Na picačku cajk, ale je to spíš o tom, kdo koho dřív uvidí, než cokoliv jiného. Zas žádnej score board tam neni, takže se čék nemusí moc trápit:)
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: No mi se včera stalo to, že jsem zabil týpka a v ten moment mě hra vykopla :D jinak 2x jsem se spawnul a pokaždé s puškou s optikou. Nejdřív M70 a po restartu serveru M14. ALe ten mód se zbraněmi, resp s audiem zbraní je brutální. To byly slušné mrdy, až jsem měl občas pocit, že je někdo určitě v tom křoví 20 m ode mě a ne 100 a více metrů.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    MAOR: já mám taky vyšší ping kolem 150 určitě ale myslím že to na můj mizerný výkon nemělo vliv :D
    MAOR
    MAOR --- ---
    REDSNAKE: kurde, pro mě je to nehratelné, mám tam ping 130-210.... což je škoda, docela adrenalin
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RAGAMUFF: docela jsem si zastřílel, dík za tip:)

když má člověk chvilku čas a nechce se mu zapínat "velké" dayz aby doběhl do vedlejší vesničky, tak myslím ideál:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam