REDSNAKE:
Danteho Gaming
před 1 rokem
Já nechci nějak rejpat, ale podle mě by v bohemce měli vyjít mezi fanoušky, omluvit se a jednou pro vždy už dát od dayz ruce pryč. Ta hra je spíš k smíchu mezi dnešními tituly. Původní myšlenka byla skvělá a ty alfa verze jsme si i přes bugy, myslím, ve své době, všichni užívali. Ale v bis si nechali docela hodně ujet vlak už. A pokračovat na vývoji dayz je podle mě dnes něco, jako oblékat neboštíka na pitevně do nového smokingu a čekat, že vstane a půjde na parket zas zaválet rokenrolový číslo. Je to jen mrhání lidskými zdroji. Podle mě už se i samotným vývojářům o té hře zdají noční můry.
Eugen Harton
před 1 rokem (upraveno)
Nie nezdaju a dovolim si nesuhlasit, este stale ziadna konkurencia nezachytila to co je na DayZ unikatne a zmysel to urcite ma. To ze sme sa rozhodli prerobit engine je z dlhodobeho hladiska pre bohemku aj pre hru klucove. Mame sa naozaj omluvit za to ze sme sa rozhodli vymenit technologiu a teda obetovali obsah, bez toho by sa ziadne klucove problem nevyriesili, naozaj je to to najlepsie co sme mohli spravit.