• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DESTROYER: ano, taky největší peak byl v době kdy to vypadalo, že s tou hrou konečně začnou něco víc dělat, teda začátkem 2020 a od té doby to už jen padá :)
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: Dost me prakvapilo, ze oproti lonsku se temer zdvojnasobil pocet aktivnich hracu. https://steamcharts.com/app/221100#All
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    zas jako co chcete dělat s týmem deseti lidí? To už můžou fakt maximálně tweakovat nějaký číselný hodnoty v hře jako je životnost předmětů nebo upravovat respawn...

Major update bych už nečekal.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    ELECTRICKOTA: Bila dira chrli cas a prostor. ;-)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ELECTRICKOTA: bodejť, musíš něco odebrat abys to pak mohl přidat a "show must go on"
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    ZOMBO: Zajímavý, jako kdybych četl update log z roku 2015
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    REDSNAKE: Jo, v traileru pro všechny platformy by měli uvést: "Revolver – znáte od roku 2013 z PC verze 0.30, nové pro PS4 a Xbox!"
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Tak to je ovšem gamechanger update.

Nicméně paleček nahoru, že předměty a zbraně odebrané a zas přidané do hry už tentokrát nevydávají za nově přidané.

Ouch, edit. Tak Bohemáci a jejich markeťáci jsou pořád jelita, to jen Zombo si to upravil, aby to víc odpovídalo realitě.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Experimentální update 1.09 (PC):

NOVÉ
    - pistole Deagle (Desert Eagle), ráže .357
    - plynová maska NBC Respirator
    - vlajkový stožár a 27 různých vlajek
    - pozice vlajky na stožáru ukazuje životnost základny
    - 7 nových typů interiéru a exteriéru domů
    - informace u předmětů, kolik jich může být pohromadě

VRÁCENO DO HRY
    - Revolver (Magnum), ráže .357

ZMĚNY
    - prodloužená životnost většiny předmětů na mapě
    - předměty se respawnují po čase, nezávisle na restartu serveru
    - stav dveří se ukládá, zůstávají otevřené/zavřené i po restartu
    - zvýšená šance na spawn vzácných zbraní u vraků helikoptér
    - zbraně už není možné opravit izolační páskou

Celý seznam změn a oprav

EATHAT
    EATHAT --- ---
    tak sem to taky po nejaky dobe zap(DeadMatter furt nemam klic) a vlezl na Karmu...Day z rozhodne nepatri k hram kde mam nahrano...ale na vetsine servru uz nemam problem se chytnout...nicmene na Karme sem chcip vcera...takze asi try 2 :D
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    MAOR: Server, mordor tam je akce skutečně kdykoli... Když streamy je toprec tak směrem kde hraje a tím pádem je smrt jistá :)
    MAOR
    MAOR --- ---
    ELPASO: Kde se tak v Chernarusi pohybujete, když hrajete na Karmakrew? Přemýšlím, že zapnu alespoň Chernarus, když už nic..
    MAOR
    MAOR --- ---
    RUDOLF: Jsem na tom úplně stejně. Naposledy jsem hrál Livonii, když jsem si v xzone pořídil papírové mapy Livonie a Chernarusi. A pak nějak nebyl čas. Pak přijdu a mrtvo.. Nevím, jak je na tom teďkom Scum, ale loni byl mrtvý. Koupili jsme z blbosti i Deadshite a to je taky takové polomrtvé. No nic, asi budu zabíjet věřící mamrdy ve FC5. Kdyby se chtěl někdo přidat, stačí napsat.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    MAOR: to je smutný, těšil jsem se až ji po pár měsících zahraji.
    MAOR
    MAOR --- ---
    RUDOLF: 25 lidí max...
    TheRunningManZ Livonia 1PP Vanilla - hosted by Spaggie - BattleMetrics
    https://www.battlemetrics.com/servers/dayz/4949707?playerCount=7D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    MAOR: Ani running man livonia není plná?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Ja mam namalsk v 3,14ci. Vlastne uz cele dayz. Chujovina
    MAOR
    MAOR --- ---
    ELPASO: A kurva... to je smutný příběh. Mi se osobně na Chernarus nechce. I když je tam spousta nových míst, kde jsem ještě nebyl, tak je to pro mě už za ty roky přehraná mapa. Livonii jsem ještě ani neprošel celou a už si ji na plném serveru nezahraju.
    No, říkám si, aby tohle nebylo varování před další mapou, která umře. Sice se na Namalsk skoro všichni třepeme, ale mohlo by se stát, že to dopadne stejně...
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    MAOR: Je to tak. Karma byla skvělá než toprec odešel na karma chernarus a snim všichni hráči včetně nás :)

Chernarus je stejně lepší než Livonia... A to neberu jen podle.toho skvělího custom Castelu na západě :P
    MAOR
    MAOR --- ---
    Ty vole... to už jako nikdo nehraje Livonii? Jsem to zase zapnul po menší pauze a nestačím se divit. Můj oblíbený server s mapou Livonia nikde. Na DZSA Launcheru hledám servery s mapou Livonia a nenašlo to ani 10.. Pak jsem si našel nějaký český server od morava-game nebo tak nějak a tam je snad víc textu v pravidlech, než v lisabonské smlouvě... se nedivím, že české modované servery nikdy nestály za nic.
    Nemá někdo tip na dobrý server s Livonií?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam