Drobnej report z dnešního hraní, Burke našel server kde rostou heliny jak houby po dešti a tak došlo i na průlet. Ovládání je pomocí kláves WASD stejně jako auta, rotace standardně na Q a E. Je to trochu nezvyk, ale po chvíli už mi to ani nepřišlo nijak hrozný. Samozřejmě až po mě jednou začne za letu někdo střílet, panika vykoná svoje, to všichni asi známe :)
V options, pod záložkou Expansion se to dá přepnout na ovládání na myši. Dle mého to má nastavenej hrozně malej zisk a nějak jsem se s tímto ovládáním trápil víc než na klávesách, tak jsem to zase přepnul.
Proletěl jsem s tím celou mapu křížem krážem a funguje to parádně. Burke teda hlásil nějaký výbuch po nasednutí do olítané heliny, takže bugy tam asi určitě ještě budou, zřejmě navždy, jak známe Dayz.
Přijde mi rozkošný jak se snaží navodit tu správnou atmosféru používáním stejných modelů z původního Dayz modu na A2, pamětníci jistě ocení. na obrázku blood bag, ATB a painkillery
Polet nad Berezinem
Heleny na každém kroku, ideální na testování!
Granátomet, nevím jestli je v původní hře, já se s ním ještě nesetkal.Funguje imho zvláštně, granáty nebo modely mají divný kolizní model a tak třeba granát proletí vrakem V3S a pískovým zátarasem. Bude to chtít doladit.
Zombie pilot schvaluje little birda
V kleštích, pár vteřin před smrtí. Jedno blbé rozhodnutí, pokus o únik v heleně a už jsem to nedal:)
Pardon za tapetu, kdyžtak mě omínuskujte a já se smažu.