• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Vortex #145 | Poslední tečka za Valhallou, zapomenutá hra Crow 64 a rozhovor s Petrem Kolářem
    https://www.youtube.com/watch?v=sm_FZau-Xkw&t=4133s

Rozhovor s Petrem Kolářem z nového studia THQ. Vigor vyšel na Xboxu One náhodou a dílem chybně odeslaného mailu, říká bývalý producent z Bohemia Interactive

Mě přijde že i DayZ vyvíjejí náhodou a naprosto random.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DESTROYER: Dosahnes imho jen odlivu hracu a zbytek se bude zabijet dal s jednou zbrani v inventari
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: JJ loot&doom jak rikam. A navrhuji zalezitosti co donuti hrace kooperovat a chovat jako ve skutecnem survival scenari.
    A ok nevermind.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DESTROYER: Kooperovat? Vzdyt je z ty hry uplne stupidni deathmatch..

Dotahli leda prd, z vody se obcas mozna poblejes a budes dehydratovanej ale vsechno se leci easy a neni to nic komplexniho.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: Jasny zas chcipak uplnej ta postava byt nemuze. Ale na druhou stranu to vsechno behani s vybavou uplne na vsechno je nesmysl. Pamatuju osobni zkusenost, kdy jsem pred nejakym casem tahnul osazenou pusku, pistoli a tak 400 naboju a rozhodne si nedokazu jakkoliv predstavit s tim behat / klusat kilometry a to jsem nemel k tomu zadne konzervy s fazolema :). S horsi staminou a mensim prostorem nosit veci by to hrace mnohem vic nutilo kooperovat (jeden by nesl lekarnicky, jeden by nesl strelivo, dalsi treba jidlo a tookity.. Im dreaming. :)

PS. Nemoci nejsou hotove? To jsem myslel, ze bylo jedna z mala veci co i dotahli? :O
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    To, kolik spawnuje munice, mě taky překvapilo, ale zrovna syslení trestá současnej systém myslim dostatečně – tohle je moje stamina s velkym batohem a 4 zbraněma. Sprintovat můžu jen pár metrů, takže přesun po mapě se protáhne.

REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DESTROYER: Nevim no, asi mame kazdej jiny predstavy ale hrat za chcipaka co unese jednu pistoli a jednu plechovku by mi moc zabavne neprislo. Meli zapracovat na nemocech, dat vetsi duraz na podnebi, podchlazeni a tyhle veci.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    REDSNAKE: Na to cekam od doby co na tom delaji, skutecny survival a ne loot&doom. :)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DESTROYER: To by ti prislo zabavny? Vzdyt uz by to vubec neodpovidalo realite
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    ZOMBO: Jeste znacne omezit mnozstvi zbrani a naboju, zmensit kapacity obleceni a batohu a trosku drsnejsi stamina system a bude to i duvod abych to znovu nainstaloval. :)
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Hrávám teď na experimentalu a chválim, jak je teď survival dobře nastavenej. Ze začátku jsem dostával na prdel snad od všech možnejch živlů, umřel párkrát hlady nebo na infekci, ale při troše opatrnosti se to dá přežít. Jen jídlo málokdy najdu, většinou musim zabít několik zombíků, abych je obral o konzervy.

Stan jsem neviděl ani nepamatuju, takže ten improvizovanej přístřešek, na kterej prakticky stačí provaz a klacky (nebo celta/kůže), se docela hodí.

WARSHEEK
    WARSHEEK --- ---
    Zdar. Jelikož se doma kopu do zadku, tak jsem se pustil do zprovoznění serveru. Běží to na Livonce. Trader má super ceny :-) Rychlý progress postavy zaručen. Tak si přijďte zapřežívat :-D

Name:
    [NEW] HFB of Livonia (Hunters, Farmers, Builders) No Kos, PvP Zones

Connection Info:
    185.137.138.3:2322
    DZS
    DZS --- ---
    ZOMBO: Doufam,ze budou bloodsuckers a storms.
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Namlask 3. prosince

Namalsk - Story Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=aVOqb9kLklE
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    RUDOLF: Bila dira chrli cas a prostor? ;-)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    V3s jsou zpět na exp
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    RUDOLF: "Everyone surely wants to find out when is this actually coming out?! Well, while there is still time to announce when Namalsk will actually release, I can tell you that so far everything is on right track for the 2020 release."

Aug 2020 Status Update – nightstalkers.cz
    https://www.nightstalkers.cz/2020/09/01/aug-2020-status-update/

RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO: sumrak trolí nebo se na nás BI úplně nevykašlala?

...
    I should avoid the city of Ralsko itself, but may want to get to a nearby hill, just to get an idea of scale of this disaster. While I started measuring the distance and looking which trails I could use to navigate, I thought I heard something.

A helicopter, I was not hallucinating. There it was, flying over the bay. I have decided to not to follow my friendly instincts this time. Last time it got me almost killed. Since the upper part of Bornyy was rather small and open, I quickly packed things up and headed north.

Luckily, the helicopter was flying eastern direction, perhaps to the coast or Lyutyi island I found earlier on the map. Frankly, the helicopter disappearing was actually a huge relief to me as I am not sure what I am going to do when I will bump into another person. The explosions at the harbour, the gun fire, the bullet wounds on police officer. Honestly, it does not seem that this is just about some nasty disease affecting the local population.
    ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam