• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps

https://discord.gg/Zu7Y4wk

Krevní transfůze a náměry:
    krev krev

DayZ SA Feedback
    http://feedback.dayzgame.com/

DayZ Chernarus+ Standalone Map
    https://www.izurvive.com

Poetické čtvrtky jsou sponzorovány:
    pipsi

rozbalit záhlaví
    DEUSOPTIM
    DEUSOPTIM --- ---
    SYNTAX_TERROR: ahoj jojo...jmenuje se Mystery of Namalsk CZ server
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    DEUSOPTIM: Masakr, hrajete na nějakym public serveru? Koukám, že je tam dost čechů.
    LACHY
    LACHY --- ---
    DESTROYER: Jsou v Armě II. Bohužel uolakánkové jsou proti nim a tak je
    na serverech většinou každý odstraranil.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    HNIZDO: jako super ze to zachraňuje opět modderska scéna, ale ten svět už jde mimo mě, hold člověk na to nemá tolik času co kdysi
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    DESTROYER: velmi bohuzel ne
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    HNIZDO: Bloodsuckeri nejsou ve vanille?
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    LACHY: Oka, jestli na ten objekt znova narazim, tak to sem postnu.
    HNIZDO
    HNIZDO --- ---
    ELECTRICKOTA: hele hrajem ted heavy modded namalsk s bladsakrama a je to masakr jak zastara, akorat lepsi performance nez modded arma3. seres maggi v kostkach kazdou chvili.
    LACHY
    LACHY --- ---
    DESTROYER: napiš to přímo Sumrákovi. Věřím, že se na to jukne.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Hele tím komentářem, jsem to proste jen naznacil jak to Bohemka pohřbila, tu hru jsem fakt měl rád a je to taky jediná hra u který mám 600+ hodin nahráno. Ale proste, prece nemuzu po peti letech cist ze umiras porad na ten samý bug, kterej byl v ranný verzi EA? Proste ta hra nedostala svým slibům a už vůbec né potenciálu
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SYNTAX_TERROR: Btw je tu fce ignore , s chuti ji na me aplikuj je-li libo.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SYNTAX_TERROR: To jak to vidis a vnimas ty ovsem neni rozhodujici a smerodatne.
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    REDSNAKE: Tak asi stejně jako bych v auditku o PS nečekal, že tam všichni půjdou hanit playstation a vyzdvihovat třeba pc master race, tak bych ani tady nečekal převážně stížnosti. Tématický auditka se předpokládám nezakládají pro jeijich odpůrce, jako spíš pro fanoušky. Takže v tomhle smyslu, jestli si má někdo z nás dvou dát unbook, nebudu to já.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    SYNTAX_TERROR: A co tu chces cist? Jak jsou kluci z bohemky sikovni ze po osmi letech vyvoje prodavaj polofunkcni mrdku?

To tu necti kdyz te to obtezuje. Ja to budu hejtit do konce svyho zivota nebo nez tu dostanu ban pac z myho pohledu je to jeden z nejvetsich hernich podelu jaky umi nejlepe bohemka.

SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    NAGASAWA: "Nebuďte slušnej. Jméno!" ;D Ale nebudu babišovat, chápu.

Jinak mě neberte jako nějakýho hc fanouška, taky jsem naštvanej, že se místo vychytávání core bugů přidávají (|)iny typu Deagle. Hru jsem koupil jako EA někdy v 2012 (nebo kdy jí prvně vypustili) a ten (ne)posun taky vnímám. Ale pořád je to dayz, bezpochyby nejlepší survival real-like simulace bídnosti v postapo světě. I s těma bugama. Dost možná si taky za pár dní postěžuju, že jsem chípnul protože jsem se doleva ohlídl pod špatnym úhlem, ale číst tu každých pár příspěvků shitstorm je prostě...
    MAOR
    MAOR --- ---
    SYNTAX_TERROR: Tak samozřejmě, že ji milujeme a zároveň nenávidíme :) Já tu třeba chodím z nostalgie ke starému dobrému módu a pocitově musím říct, že DayZ nikdy nebude, co bývalo. Aby se neřeklo, že hejtuju něco, co nehraju, tak letos jsem hrál DayZ docela aktivně, možná nejvíc za poslední roky.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    Jeste taky, kdyz uz se kritizuje. :) Ta hudba v menu se mi fakt nelibi a nesedi mi tam vubec.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SYNTAX_TERROR: Budu respektovat jejich soukromí, ale jsou tu jak vývojáři, tak treba i exmanagement :)
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    NAGASAWA: V tom jsem mimo scénu, takže klidně jmenuj. Nevšiml jsem si, že by někdo směroval pláč přímo na konkrétní ID, ať s tím konečně něco udělají.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    SYNTAX_TERROR: Nedal jsem uninstall a zitra to zkusim zas (a nikam nepolezu). Ale proste je to fakt tragikomicke.. vzdycky kdyz se to pokusim hrat a dam tomu sanci.. Chvili to i vypada super, ale pak me to okamzite vytresta nejakou takovou srackou. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam