• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SUMIDayZ Standalone/Mod Tactically Significant Carps
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    btw. zkoušel jste někdo ty nový auta? Přijde mi že to řízení je stejně tragický jako bylo vždycky, nevidím v tom moc rozdíl. Zajímalo by mě jestli to někdo vnímáte jako posun...?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    UBIK: na tom spaggie jste měli cheatera?
    MAOR
    MAOR --- ---
    UBIK: s kámošem hráváme už pár let na serveru Karmakrew a bez problémů. Ale mají jen dva servery a večer tam jsou slušné fronty. Nejlepší je vychytat restart okolo 9 večer.
    UBIK
    UBIK --- ---
    tak jo, raport po osmi letech. grafika zoufale stejná, tuny bugů (propadávání zdí, prolínaní textur atd.) a nedodělávek furt (stavění bází bylo x-krát dále v modu). ale stejně mě to baví. jsem asi debil.
    každopádně už mě nebaví naběhnout na random server a nechat znova a znova vykostit od partičky s ruským přízvukem (3x) nebo cheatera (1x, byl obsypaný asi 5 zombíky a vůbec nic mu nedělali). a to chodíme dva. neexistuje prosím někde nějaký slušný server, třeba s mody, třeba mírně placený, kde by se dalo hrát? nejde mi o to, aby mě všichni opečovávali a kojili, ale sakra aby to mělo aspoň nějakou štábní kulturu. předem díky za tipy.
    UBIK
    UBIK --- ---
    REDSNAKE: tohle taky NAPROSTO nechápu! firma, která vytáhla z hráčů miliony, sídlí u Vltavy a prohání se polepenýma autama 80 tam, kde je 50 (to s tím nesouvisí, ale sere mě to) nedokáže udělat to, abys měl kurva ten model postavy, co si vybereš!!!
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    DayZ - First look at 1.19 EXP Stream Highlights
    https://www.youtube.com/watch?v=8W-Ej-oMatk
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    KLEINZACH: jako jo no, mě opravdu přijde, že to snad nikdo ani nemohl hrát/testovat...
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    REDSNAKE: interni testeri urcite testujou a4 a nekdo to otestovat musi ;)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: většinou je dobrý si počkat na stable po prvním patch.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    REDSNAKE: auta se despawnují. Chápu že pokud je auto rozbité na srágoru, tak se zřejmě kvůli server performance auto smaže (myslím že i takový auto by mělo zůstávat ve hře jako zdroj náhradních dílů ale budiž) nicméně na experimentalu se despawnují i auta funkční. Low pop na serveru a stejně jsou při jízdě desyncy a dokonce jsem zažil takovou tu klasickou rotaci, naštěstí vystřelení na měsíc chybělo.

Imho to nemá smysl naprosto hrát a proto jsou ty testovací servery asi prázdné. Já vím, jestli chci ok zážitek (co si budem, v dayz jsou vždycky bugy i na stable) tak mám hrát stable, ale jakej má tohle smysl?
    Takový updaty si můžou strčit za klobouk a ještě to prezentovat jako velkou věc.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    REDSNAKE: po smrti dostaneš random postavu. Taky mě to sere.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Máte taky ten problém, že si hra nepamatuje váš přednastavenej charakter? V podstatě se mi ve hře líbí jediná postavička a za tu bych rád hrál, nastavím si ji jako charakter, uložím a při dalším spuštění hry (samozřejmě ne během jednoho "života") se mi to zase překlikne a přenastaví na nějakej jinej ksicht.

Vím, je to blbost, ale po tolika letech vývoje, pokud to teda není chyba u mě, že to nemůže někam zapsat nebo whatever, mi tohle přijde fakt tristní..
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    RUDOLF: zkoušel jsem ten server, ten novej movement se mi docela líbí, nemám poslední dobou nahráno tolik abych pocítil zásadní změnu. Chce to trochu odladit, zřejmě tam vzniknul nějakej bug, kdy se postava "přilepí" k nějakému objektu a trochu se zasekneš, ale dá se to. Zig zag movement dělá takové zvláštní trhání ovládání, nevím jak to popsat, to bude chtít taky opravit.

Hrál jsem ten server s více auty a našel jsem gunthera, tomu se rozbil motor po asi dvěstě metrech přestože tam byla voda a všechno. Tak nevím. Pak jsem našel humra, ten evidentně nechce nic dolévat, nicméně dlouho jsem si ho neužil. Jel jsem městem asi 30km za hodinu a náraz do dopravní značky mě naprosto nekompromisně zabil.

Oni fakt nedělaj žádnej betatest, co? Čekaj co nareportujou hráči...Je to hrozně smutný, hezkej update zabitej blbostma.

Tak třeba zas za rok.
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    RUDOLF: njn, dayz je takove nechtene dite, ktere bohuzel vydelava :D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    KLEINZACH: jj, kudos určitě někomu z dev. Z business to prej nikoho natankujete.
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    RUDOLF: no neke, nemyslel jsem ze k tomudle nekdy dojde.. kudos Alesovi (?)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    ZOMBO: co mám zprávy, tak desync aut se furt děje.

Aside from the changes concerning characters, we also implemented the highly anticipated vehicle simulation upgrade. We integrated the latest version of Enfusion’s vehicle simulation into DayZ, thanks to the tremendous help of the Enfusion team. The primary goal was to resolve longstanding stability issues found in vehicle simulation. This is quite a huge change, so vehicles will feel different, and hopefully they’ll be more fun to drive around. Along with the new simulation, we’ve also introduced the ability to have an automatic transmission (with a certain new vehicle ;-) ), a hand brake, and a car horn. The HUD vehicle has also received a much needed update, and now offers drivers more information about the state of their vehicle. Experimental testing is the next big step for this huge chunk of work, and we’re looking forward to your feedback and results from stress testing. We have a dedicated server running the Chernarus terrain, where it’s much simpler to find a working car to drive around. You can find it under the official tab on PC under DayZ EU - DE 3524 (Experimental/Unstable/Inland Spawns/More Vehicles)
    ZOMBO
    ZOMBO --- ---
    Experimentální update 1.19:

- vojenské terénní vozidlo M1025 (Humwee)
    - puška SSG 82
    - brokovnice BK-12 a její upilovaná varianta
    - GPS
    - odrazy ve vodě
    - hozené předměty vydávají zvuk při dopadu
    - vojenské konvoje
    - letlampa
    - děrný štítek
    - žhavicí svíčka
    - páska přes oko
    - ruční brzda a klakson
    - postava se může utopit, pokud bude pod vodou příliš dlouho