NIENNA: nevidim duvod, proc nepostupovat k plenkam, neni to uz pak nic tezsiho nez ty svrchnaky, ja jich mam kolem dvaceti a sem na ne pysna, kdyz je vesim na snuru, zatim se ani nehly:)
plenky - odpoved i pro
ALDETRUDA:
siji ze tri ruznych materialu, navrch (co je videt), nejaka prijemna bavlna, co mam doma zbyle latky, pod to cesky bambusovy flis, a treti vrstva, bambusovy aksamit
nastrihnu tri stejne kusy dle sablony, s tim je treba si opet pohrat, lepsi malinko vetsi, pak se daj dat patentky na zmenseni, a plenka vydrzi delsi obdobi...doporucuju aksamitovou cast v miste nozicek zuzit, aksamit kolem nozicek pak nebude vylejzat ven jako treba zde
(tohle je spatne)
spravne je to zde - tim ze je vnitrni cast uzsi, tak to tahne dovnitr
pak sesiju k sobe (rubama k sobe) bavln kus a bamb. flisovej kus, asi cm od okraje nozice prisiju lastin (tak 10cm kus) a to same na zadicka. pak dam licama k sobe bavln cast a aksamit, sesiju, necham diru na otoceni (nebo overlockem rubama k sobe bez diry)...po otoceni je treba si pohrat s dirou, sestehovat v ruce a pak celou plenku z bavlnene strany obsit dokola, a pozor kolem gumicek - vytvori se tunylek, pak uz jen prisit suchace
urcite na strankach caramilly je plno navodu i s fotkama.
ad 2) jeste se mi nestalo, aby mi to proteklo na obleceni, na svrchnaky obcas ano kolem nozicek, ale od toho tam ty svrchnaky sou...takze myslim zadnej problem
ad 3) tyjo, tak to ted asi neodhadnu presne, uz si moc nepamatuju, za kolik sem kupovala latky, urcite s patentkama to vyjde draz, ale suchace sou ale o dost prakticnejsi na plenku - pekne se to s nima stahne a je to rychlovka...jak u jednorazovek
svrchnaky mi vysly tak na 80kč., plenkovy kalhotky na vic... rozhodne se to vyplati