• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HC_Šijeme dětem
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    pocitaji se i polstarky absolutniho zacatecnika samouka :D?
    HC_
    HC_ --- ---
    BERENIKEE: urcite diky za inspiraci, mne se libi, jak je to merino pruzny, takovy natahovaci..jen bych se trosku bala o to zavadit treba suchym zipem, dneska se mi to pri siti stalo - nejak se mi tam ten suchac priplet :) a hned se to vlakno ponicilo..ale jako matros fakt uzasnej
    ja si treba na body zatim netroufam, hlavne neni ted cas, vcera sem si udelala chvilku na ty teplacky, protoze sem potrebovala darek, jinak siju ted jak masina a plnim objednavky, asi budu potrebovat nakou pomoc..
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    HC_: asi jo,veci jsou hodne drahy,ale sbody a vsim odtatnimjsem moc spokojena,jen overal by mohl mit mensi vystrih.ale z obleceni mam ty kremove variace,jezecci jsou uz moc drahy,ale svrchnacky delaj paradu a hlavne jsou funkcni:)jen echo pro inspiraci:)a k tem jejim body,maji luxusni vystrih,dobre jde pres hlavicku,ale netahne na krcek a dal.a pak jeste reseni ohrnovani,ze maji ty veci diky materialu a strihu vydrzet trosku vic velikosti.
    HC_
    HC_ --- ---
    BERENIKEE: má opravdu pěkné věci, zřejmě máme stejného dodavatele, ty bodycka sou pekny, jen pekelne teda drahy
    BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    HC_: super,jsou krasny:)pro zeleny a cerveny jezecky na merinu mam slabost.Nase mala ma jedny krataskovy natahovaci svrchnacky se zelenymi a jedny jednovelikostni na patentky s cervenymi a jsou bezvadny.Sije z nich prave i ta pani se znackou Skapi.
    HC_
    HC_ --- ---
    Merino tepláčky pro Vojtíškova kamaráda Adámka k prvním narozeninám:)
    TULENI
    TULENI --- ---
    ZABITULKA: jj mrnous to ma i s tapkama presne z toho duvodu ze spi vetsinou odkrytej..ted uz se to zacina lamat a kdyz ho dvakrat za noc zakreju tak chvili i vyrzi, ale v loznici mame dost chladno, tak jsem takhle klidnejsi :)

a dekuju vsem, kdyz by byl zajem, muzu usit na zakazku :)
    MARKYTKAK
    MARKYTKAK --- ---
    TULENI: jsou fakt úžasný!
    ZABITULKA
    ZABITULKA --- ---
    TULENI: tak to je super dlouhy pyzamo! a v mensim provedeni i s tapickama - vidim dobre? supeeeer! zrovna resim, kde vzit overalky s tapkama na vek 2-3 roky, pze mi vadi, ze u klasickych pyzam nejsou tapky (coz kdyz ditko spi celou noc odkryte, neni zrovna ideal) a maji kratka trika. takze fakt napad za 1*!
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    TULENI: ty jo. jsou skvely. ja z tech konfekcnich taky rostu
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    TULENI: pyžámka jsou nejlepší :-)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    SELLIGAN: tohle byl jen pokus ze staryho trika, ale teda byl to boj... akorat holt bez overlocku toho asi moc nenasiju, ale nevzdam se :D
    TULENI
    TULENI --- ---
    ja sila mazlikum mejm pyzamka..ty konfekcni mi tezce nevyhovuji, lezou jim z toho pupiky a vubec..tyhle jim snad aspon rok dva vydrzi i velikostne :) mam tu jeste jeden bavlnenej bezovej uplet kterej na nic jinyho asi nevyuziju tak mam v planu jeste aspon jedny :)

to Maxikovo je tady videt hur, ale maji to ze stejne latky a jen jinak "dozdobene" :)

jsem ho fotila i mobilem ve spanku jak spi, zasadne odkopany a rozvaleny...je tu videt ze jemu jsem katata usila jeste az pres chodidla, mel je v normalnim pyzamku furt studeny a overalky uz si bud sunda nebo se v noci hodne spatne prebaluje, posledni dobou ma rano plinu total procuranou tak jsme museli zacit v noci prebalovat..
    http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/72821_4782991049283_614775463_n.jpg
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    HABRENKA: jj, uplety jsou zlo, ja si chtela usit kulicku, ale vzdala jsme to, akorat bych znicila material. A tak mi jedna pani z fleru usila na prani kuklu za slusnou cenu a kvalitne. dite se pri nandavai sice vzteka, ale za celu cestu venku je to jen jednou, kukla proste nepada
    HC_
    HC_ --- ---
    HABRENKA: sedi ji pekne, mozna chce neco barevnejsiho:)
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    snad se neurazite, kdyz si tu vyleju srdce :D.. prvni vytvor pro ditko... hodina nadavani, neb mi stroj porad trhal nit a neprisla jsem na to, proc to dela... kazdopadne uplet bez overlocku je asi sebevrazda... a jeste ke vsemu ji jako jedinou nechce nosit, tak se asi nemam pokouset dal :-)
    SELLIGAN
    SELLIGAN --- ---
    jeej diky - no ja nemam sici stroj s overlockem nebo takovym tim hustym entlovanim, takze jablicka a listecky jsou hezky rucne :)

BERENIKEE
    BERENIKEE --- ---
    SELLIGAN: oboje jsou super,ale ty jablickove ty jsou luxusni :)
    HC_
    HC_ --- ---
    jak sou ty dudliky vzdycky obrovsky:D
    HC_
    HC_ --- ---
    SELLIGAN: jeee to je rozkosny

SELLIGAN: a ty pleteny snad jeste hezci!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam